Yap bi test bakalm bn bugun yapicam bnm de negatife dönmüştüSuan bi belirtim yok. 12 martta aşılamanın 8.gününde negatife döndü takip etmistim ertesi gunde negatifti.bir daha da test yapmadım bugun 11.günüm.az bi bel ağrım var sadece.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Martta aşılama olanlar hcg paylaşımı
- Konu Sahibi ceydap
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama #aşılamatedavisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Umarım tüm bekleyenlere nasip etsin rabbim su mubarek günlerdeAmin :)
Bizde sebepsiz infertilite var ilk aşılamayla Allah sebebini verip çocuk nasip etsin diye bekliyoruz :)
Benim endometrioma var öyle olduğu için solda ağrım çok dün daha çoktu bugün azaldı biraz ara ara belimde var benim de ama çok subjektif oluyo belirtilerSuan bi belirtim yok. 12 martta aşılamanın 8.gününde negatife döndü takip etmistim ertesi gunde negatifti.bir daha da test yapmadım bugun 11.günüm.az bi bel ağrım var sadece.
- 12 Ocak 2021
- 383
- 135
- 53
Sabah yapmak lazim ilk idrarla belki yarin yaparim ama uzulmekte istemiyorum.var mi sizde de belirti?Yap bi test bakalm bn bugun yapicam bnm de negatife dönmüştü
- 12 Ocak 2021
- 383
- 135
- 53
Gecmis olsun.insallah guzel sonuclar aliriz benim 2.aşılamamdi.gecen ay olumsuz oldu.Benim endometrioma var öyle olduğu için solda ağrım çok dün daha çoktu bugün azaldı biraz ara ara belimde var benim de ama çok subjektif oluyo belirtiler
Gaz siskinlik ara ara kasik batmasi var bnde az once test yaptm tek cikti cizgi hayrlsi adetimi beklerim artik ilac tamamen gitmis vucudumdanSabah yapmak lazim ilk idrarla belki yarin yaparim ama uzulmekte istemiyorum.var mi sizde de belirti?
- 12 Ocak 2021
- 383
- 135
- 53
Sizin kacinci gunuydu asilamaninGaz siskinlik ara ara kasik batmasi var bnde az once test yaptm tek cikti cizgi hayrlsi adetimi beklerim artik ilac tamamen gitmis vucudumdan
9.gunu bugunSizin kacinci gunuydu asilamanin
- 12 Ocak 2021
- 383
- 135
- 53
Hayirlisi canim insallah guzel haberler aliriz.9.gunu bugun
Üzülme erken daha pozitif için bu Arada doktorun yanındaki ebe havuç brokoli marul ye bol bol dedi siz de yiyin limon yeme dediGaz siskinlik ara ara kasik batmasi var bnde az once test yaptm tek cikti cizgi hayrlsi adetimi beklerim artik ilac tamamen gitmis vucudumdan
Bnde bir hafta avokado yedim protein ağırlıklı beslenmeye calistim havuc da yedim artik gerisi rabbimin takdiriÜzülme erken daha pozitif için bu Arada doktorun yanındaki ebe havuç brokoli marul ye bol bol dedi siz de yiyin limon yeme dedi
- 14 Mart 2024
- 9
- 1
- 1
- 24
Valla bende 9 Mart'ta aşılama oldum bugün 7 günüm gece test yaptım senin belirtilerinin aynısı var bende de gaz ağrı batma hissi ama erken diye düşünüyorum inşallah gebeyizdir4 5 gundur gaz ve siskinlik ara ara kasiklarimda batmalar var bnde regl olcak gibi hissediyorum 4.81 betayi görünce de beklentim gitti yani sen test yapmadin mi hic :)
- 14 Mart 2024
- 9
- 1
- 1
- 24
Insallah ya sonucunu alan yazsin :))Valla bende 9 Mart'ta aşılama oldum bugün 7 günüm gece test yaptım senin belirtilerinin aynısı var bende de gaz ağrı batma hissi ama erken diye düşünüyorum inşallah gebeyizdir
- 12 Ocak 2021
- 383
- 135
- 53
İgnenin etkisi olabilir canim.insallah devami gelir.Aşılamanın 7 gününde yaptığım test
Siz yaptınız mı testİgnenin etkisi olabilir canim.insallah devami gelir.
12. Gün benim ama bugün çok karnım ağrıyo galiba olmucakBenim negatif kızlar maalesef adet oldum Sizlerden sonucunu alan var mi
Adetin ne zaman peki12. Gün benim ama bugün çok karnım ağrıyo galiba olmucak
- 3 Mart 2020
- 48
- 26
- 38
- 30
Benim bugün aşılamanın 10. Günü testte silik çizgi çıktı sanırım iğnedenBenim negatif kızlar maalesef adet oldum Sizlerden sonucunu alan var mi