Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aslında bazı yerlerde var genel anestezi bizimkilerde önceden yapıyormuş üç yıldır kaldırmışlar yumurtaların üstünde yan etkisi olduğunu söylüyorlar öyle tespit etmişler bizim klinik öyle yapıyor belki diğer yerler nasıl bilmiyorum 🤷‍♀️ monarozaya sorarız o da olucak bakalım nasıl yapacaklar 😍
Yan etkisi olmadığı sürece birde sana zarar vermediği sürece problem değil tabi doktorlar daha iyi bilir. Ama burda hep genel anestezi işte 🤔🤔 bizim teknoloji mi önde onlarınki mi bilemedim 🤣🤣🤣 aaa evet sira onda hadi bakalım oda hayırlısıyla girsin çıksın 🤲🤲🤲🥰🥰🥰

Yan etkisi olmadığı sürece birde sana zarar vermediği sürece problem değil tabi doktorlar daha iyi bilir. Ama burda hep genel anestezi işte 🤔🤔 bizim teknoloji mi önde onlarınki mi bilemedim 🤣🤣🤣 aaa evet sira onda hadi bakalım oda hayırlısıyla girsin çıksın 🤲🤲🤲🥰🥰🥰

Evet öyle canım benim ❤️
Amin Rabbim onun da yüzüne baksın inşallah dilerim kucağı dolsun hayırlı sağlıklı evlatlarla inşallah 🤲👼😍

Kızlar iyi akşamlar. Bugün hiç bakıp takip edemedim.
Bugün doktor randevum vardı geçen keseyi görmüştük bugün bebişi de gördük kalp atışınıda gördük çok şükür.
Duymak için henüz çok erken 😍
Şimdi ben internette hesaplama yapmıştım o hesaba göre 7+2 gösteriyordu
Ama tüp bebekte şöyle bir durum var, kese muayenesinden sonraki muayenenizde bebişi ölçüp ona göre hesaplama yapılıp son adet tarihiniz hesaplanıyor.

Ben mesela 16.02.2025de adet olup 10.03.2025de Transfer olmuştum. Bu bilgileri internetten hesaplayınca 7+2 çıkıyor, doktorun hesaplaması 6+0.

Gel sarılalım 🫂 boşuna demedim ben sensin bende sen benim kahvaltıda çay olmazsa kahvaltı yiyemem o derece 😂🫣
Vallahi ya kardeş olsak bu kadar olur 🤣🤣🤣 birçok şeyimiz çok benziyor 🥰🥰 Ama öyle bacım opu dan, transferden cikiyorum ya hemen çay istiyorum açlık aklima sonradan geliyor 🤣🤣 kahvaltida çaysız katık edemem yani illa ki çay 🤣🤣 günün sonrasında pek aramam ama sabah mutlaka olacak ☕🫖🫖

Aslında bazı yerlerde var genel anestezi bizimkilerde önceden yapıyormuş üç yıldır kaldırmışlar yumurtaların üstünde yan etkisi olduğunu söylüyorlar öyle tespit etmişler bizim klinik öyle yapıyor belki diğer yerler nasıl bilmiyorum 🤷‍♀️ monarozaya sorarız o da olucak bakalım nasıl yapacaklar 😍
Banada genel anestezi verildi 🥺

Back
X