Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yok canım yapmadım ben zaten test günümede var hala bekliyorum 🥹 hiç belirtim olmadı modum düştü biraz o yüzden çok bi yapasımda yok umudum bitmesin istiyorum

Sizin haberlerinizi dört göz bekliyorum allahım hepimize poztifi görmeyi nasip etsin 🤲

Sizde bir belirti birşey oldu mu hiç
Kuzum aynı gün transfer olduk sizinki garantici muhtemelen 😂 Yaa bugün midem bulandı psikolojik diye düşünüyorum 🙈😂😂 Ara sıra sağ kasığımda batmalar oluyor ama her zaman değil belirti olarak görmüyorum ama kendimde gözlemlediklerim bu kadar kuzum😂😂

Rica ederim teşekkürler doğrudan anlatım için 😄Tüp bebek doktorumuz ürolojiye yolladı ilk randevuda test verilmeyip sadece bilgi mi veriliyor acaba
Biz ürolojiye gitmedik bir sperm merkeziydi sanırım orda test verdi bir sıkıntı yoktu zaten sizden yumurta toplanacak merkezde esinizde sperm verecek onları kullanacaklar.

Orda farkli oluyor galiba. Burda genel anestezi veriyorlar hep. Ohhh miss nasil bir kafaysa artik saatleri şaşırtmış 🤣🤣🤣

Aslında bazı yerlerde var genel anestezi bizimkilerde önceden yapıyormuş üç yıldır kaldırmışlar yumurtaların üstünde yan etkisi olduğunu söylüyorlar öyle tespit etmişler bizim klinik öyle yapıyor belki diğer yerler nasıl bilmiyorum 🤷‍♀️ monarozaya sorarız o da olucak bakalım nasıl yapacaklar 😍

Kızlar yaa transferimin 3.günü bugün.kahve içmiyorum ama çay çok istiyorum akşamları. Açık iki üç bardak içsem sorun olur mu acaba

Kuzum aynı gün transfer olduk sizinki garantici muhtemelen 😂 Yaa bugün midem bulandı psikolojik diye düşünüyorum 🙈😂😂 Ara sıra sağ kasığımda batmalar oluyor ama her zaman değil belirti olarak görmüyorum ama kendimde gözlemlediklerim bu kadar kuzum😂😂
Oy ne güzel inşallah tutunma belirtisidir o batmalar yaptığın gibi paylaş vallahi hergün dualarımdasınız 🙏🏻
Ben içtim vallahi kuzum ya arada açık çay sonuçta hamileler de içiyo diye düşündüm🙈 Hatta şimdide 1bardak ıhlamur içmeyi planlıyorum😅
Bu ara da bana ıhlamaur dahil tüm bitki çayları yasak sadece açık 1 bardak siyah çay içebilirsin dedi haberin olsun bence içme canın ne olur nolmaz

aşkım yarın 5 olacak 🥹

ya evet aslında beklemem lazım ama dayanamıyorum 😂 testleri stokladım her gün yaparım artık

Aşkım predictor stokladım ben🤣🤣 3 tane evde vardı 2 tane ekstra aldım 😆

beybim 5.gün yapanlar var bende gaza geldim 🥹
Ben de 5. Gün yapmıştım erken gebelik testini , ben de senin adına heyecanlandım şuan 🌸🙏🏾

Back
X