Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ayy 🥰 canım çok duygulandım 🥲
Senin bu güzel duanın karşısında Rabbim kabul etsin inşallah çok Amin diyorum bu güzel duana güzel kalplim Allah razı olsun 🤲🫶🥹
Rabbim seni de bebeğine sağlıcakla kavuştursun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Rabbim o özlemini sevinçini vaktinde zamanında yaşatsın inşallah canım benim 🤲👼💕
Aminnn canım benim🙏 Allah senden de razı olsun🤲🩵🥰

Benim ilk denemem taze oldu. Tuttu ama HCG çok yavaş arttı sağlıksız gebelik çıktı, sonlandı. İğnelerde bir şey yok ya, yani hani çok ağrılı acılı zannediyordum öyle değil, yumurtanız benim gibi çok yoksa öyle çok çok şişmezsiniz. Dr verdiği dozda belli saatlerde kullanıp verilen günde de toplanıyor, 5. Güne gelen veya bazı yerler 3. Gün yapıyor transferi. Süreciniz hayırlı olsun, ben de ilk deneyimimi atlatmış oldum
Benim eşim azosperm hastası mikro tese ameliyat olacak eğer sperm bulunursa bni yumurta topmaya alacaklar. Doktor yumurtaliklarimda rahminde bir sorun yok dedi o yüzden taze transfer önerdi cumartesi gideceğim kontrole bakalım hayırlısı. İlk demem olduğu için biraz tedirginim 🤲🥰

Canım Güzel kalpli Arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız beni çok mutlu ettiniz destek mesajlarınız için Allah hepinizden razı olsun inşallah dilerim sabah size güzel haberler vermek nasip olsun Amin 🤲🫶🥰

Allahım hepinizin kalbine gönlüne göre versin tuttuğunuz altın olsun Rabbim hiçbir zaman darda bırakmasın sizleri inşallah hamiş olan arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı güzel doğumlar diliyorum negatif olanlar üzülmesin inşallah Rabbim vakti geldiğinde size gönlünüzdekini nasip edecektir yeter ki pes etmeyin canlarım benim 🤲

Transfer olanlar inşallah dilerim hepsi sağlıklı şekilde pozitif alır sevinçten Ağlamak nasip olsun 🤲

Ben ve benim gibi Opu olacaklar haber bekleyenler sağlıklı kaliteli yumurtalarımız Sağlıklı kaliteli Altın embriyolarımız olsun inşallah sonra da transfer olup pozitif görmek nasip olsun sağlıcakla gelsin minik mucizeler Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bu güzel duama 📿 Amin Diyelim canlarım benim 🤲🥹❤️💕😘
Bende yumurta büyütme aşamasındayım Allah'ım umudunu kurup hayal ettiğimiz her şeyin çok şükür oldu sevincincini bizlere naisp etsin en kısa zmanda inşallah 🙏🤲🥰

Bak ağlarım 🥲😭 beni çok mutlu ettiniz ya canım benim Maral’ım sizleri çok sevdim 😍 sanki bir aile olduk burada nerdeyse 2 ay olacak beraber güzel vakitler geçirdik ne ara biz bu aşamaya geldik bazen inanamıyorum çok şükür hamdolsun Rabbime bu günleri gösterdi dilerim yarın da doktorum bana güzel haberler verirse benden mutlusu olmaz herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlatlar olmaları dileğiyle Rabbim nasip etsin inşallah dilerim vakti gelmiştir mucizem bu sefer gelir inşallah 🤲🥹🫶 Allah razı olsun güzel duaların ve dileklerin için canım arkadaşım benim 🤲
Rabbim seni de sevindirsin inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur beraber sevinçten ağlamak nasip olsun Amin 🤲😘❤️
Sakın ağlama hepimizin hormonları tavan zaten valla bir ağlamaya başlarsak burayı seller alıp götürür 🥲🥲 gercekten ilk yazdiklarim aklimda. yazilan o kadar geçmiş varken çekindim ilk önce bu topiğe girmeye sonra o kadar sıcak karşıladın ki sanki yillardir dert ortağı gibi hissettim kendimi 🥰🥰 neler yaşadık, neler paylaştık birbirimize çok destek olduk burda her bir mesajda biseyler öğrendik uyguladık burda bulunduğumuz zaman belki uzun değil fakat yaşananlar çok fazla. Bizim burda olmamızın sebebi ve vesilesi sensin. İyi ki de sensin. Herkesi tek tek unutmadan hatir sorman dualarini eksik etmeden opuya transfere göndermen güzel kalbinin eseri 🥰🥰 Sen ağlama sakın ama bizi burda mutluluktan anlatabilirsin güzel haberlerle gel... Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum... 🤲🤲🥰🥰🥰

Benim eşim azosperm hastası mikro tese ameliyat olacak eğer sperm bulunursa bni yumurta topmaya alacaklar. Doktor yumurtaliklarimda rahminde bir sorun yok dedi o yüzden taze transfer önerdi cumartesi gideceğim kontrole bakalım hayırlısı. İlk demem olduğu için biraz tedirginim 🤲🥰

Rabbim inşallah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Allah yeter ki ol desin canım önünde hiçbirşey duramaz Allahım yüzüne baksın yardımcın olsun inşallah 🤲❤️👼

Ya bu arada benim için güzel bir gelişmede oldu bahceci nin doktoru prof dr ebru ozturk tavmergen kliniginde artık yeni doktorum o imis hemşireler aradı.belki de uğurlu gelecek bakalım ❤️
Yaaa çok sevindim adina. Benim çocuğumun da doktoru ebru hocam 🥰🥰🥰 eminim çok memnun kalacaksın Rabbim sana da şans getirmesini nasip etsin 🥰🥰🤲🤲🤲

Sakın ağlama hepimizin hormonları tavan zaten valla bir ağlamaya başlarsak burayı seller alıp götürür 🥲🥲 gercekten ilk yazdiklarim aklimda. yazilan o kadar geçmiş varken çekindim ilk önce bu topiğe girmeye sonra o kadar sıcak karşıladın ki sanki yillardir dert ortağı gibi hissettim kendimi 🥰🥰 neler yaşadık, neler paylaştık birbirimize çok destek olduk burda her bir mesajda biseyler öğrendik uyguladık burda bulunduğumuz zaman belki uzun değil fakat yaşananlar çok fazla. Bizim burda olmamızın sebebi ve vesilesi sensin. İyi ki de sensin. Herkesi tek tek unutmadan hatir sorman dualarini eksik etmeden opuya transfere göndermen güzel kalbinin eseri 🥰🥰 Sen ağlama sakın ama bizi burda mutluluktan anlatabilirsin güzel haberlerle gel... Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum... 🤲🤲🥰🥰🥰

Canımsın ya kalbîmi bıraktım bu güzel mesajına 🫶😘
Amin çok teşekkür 😍 ederim her Daim dualarımda olucaksınız ben gerçekten herkesin hikayesini okuyunca çok üzülüyorum keşke elimde sihirli 🪄değneğim olsaydı herkese istediğini verebilseydim ama ben inanıyorum Rabbim bizi karşılaştırdı gerçekten demek ki birbirimizin dualarını Almamız gerekiyormuş hepinize canı gönülden dualar ediyorum ve alıyorum hepinizi çok öpüyorum 😘🥲💕

Rabbim inşallah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Allah yeter ki ol desin canım önünde hiçbirşey duramaz Allahım yüzüne baksın yardımcın olsun inşallah 🤲❤️👼
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲 cümleten hayırlı haberler nasip etsin 🙏

Canımsın ya kalbîmi bıraktım bu güzel mesajına 🫶😘
Amin çok teşekkür 😍 ederim her Daim dualarımda olucaksınız ben gerçekten herkesin hikayesini okuyunca çok üzülüyorum keşke elimde sihirli 🪄değneğim olsaydı herkese istediğini verebilseydim ama ben inanıyorum Rabbim bizi karşılaştırdı gerçekten demek ki birbirimizin dualarını Almamız gerekiyormuş hepinize canı gönülden dualar ediyorum ve alıyorum hepinizi çok öpüyorum 😘🥲💕
Güzel kalplim sen o sihirli değneyi hepimize değdirdin zaten senin haberin yok 🥰🥰 kesinlikle hepimizin burda olmasının bir sebebi var mutlaka 😊 sende bizim dualarimizdasin 🤲🤲 hadi sende yat dinlen artik yarin büyük gün Güzel haberlerini bekliyoruz.. Çok öpüyoruz seni Allah'a emanet ol 😍😍😘😘

Güzel kalplim sen o sihirli değneyi hepimize değdirdin zaten senin haberin yok 🥰🥰 kesinlikle hepimizin burda olmasının bir sebebi var mutlaka 😊 sende bizim dualarimizdasin 🤲🤲 hadi sende yat dinlen artik yarin büyük gün Güzel haberlerini bekliyoruz.. Çok öpüyoruz seni Allah'a emanet ol 😍😍😘😘

Çok teşekkür ederim ☺️ canımcım 🥰
Tamam canım inşallah 🙏 sizde Allah’a emanet olun fırsat bulursam yazarım sabah hayırlı geceler diliyorum kendinize çok iyi bakın minik mucizelerimize de iyi bakın bol bol konuşun 🤭🥹
🫶

Çok teşekkür ederim ☺️ canımcım 🥰
Tamam canım inşallah 🙏 sizde Allah’a emanet olun fırsat bulursam yazarım sabah hayırlı geceler diliyorum kendinize çok iyi bakın minik mucizelerimize de iyi bakın bol bol konuşun 🤭🥹
🫶
Sen yazamazsan eşin yazsın habersiz bırakmayın bizi 🤣🤣🤣 bakiyoruz merak etme teyzesi biran önce kuzen bekliyoruz 🥰🥰🥰

Maral’ım telefonu herşeyi orada kasa var katıp kilitliyoruz ama ben öncesinden size selam veririm sonrası da ancak kendime gelince gidip telefonu alırım tekrar haber ederim benim eşim örnek verip işe gidecek sonra tekrar beni almaya gelir onu zaten bulunduğum bölüme almıyorlar 😁 biz birbirimizi görmüyoruz ben ameliyat bölümüne gideceğim o da tüp bebek yerinde olucak sonrada baba oldun maşallah 🤩😆

Back
X