Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar geçen transferimde 6.günden sonra test yapmaya başlamıştım en son 9.günde test yaptım ve 10.gün kan testi verdim betam 8 küsür çıktı kimyasal dedi doktorum. Belki fikir verir size🤷🏻‍♀️ Ama kötüsünü düşünmeyin inşallah tutunuyor minik bebişlerimiz🥰😍🤲🏼🙏🏼
Ben anlamadım şimdi bu kimyasal mı oldu canım peki doktorun dediği gibi ?

Of ya benim de mi öyle oldu acaba şimdi taktım kafama 🤦🏻‍♀️ bende de koyulaşma olmuyor gibi geldi 7. Gün bugün
Daha çok erken canım 11-12.günden aşağı belli olmaz o, şu an tutunmaya çalışıyor moralini iyi tut iyi düşün duanı et tutunsun bebişin 🥰 Bunları düşünmek için çok erkeenn🙏🏼

Sağol canımm benim Allah razı olsun rabbim hepimize bu güzel haberi almayı kese görmeyi kalp atışları duymayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻 hep dualarımdasınız rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🤲🏻

Sağol canım benim Allah razı olsun 🤲🏻
Aminnn canim benim inşallah rabbim duysun bizleri 🤲🤲🤲🤲

Rahim dinlendirme hangi durumlarda neye göre yapılıyor bilgisi olan yazabilir mi
Canım rahim dinlendirme pko hastaları ve üst üste opu olanlara uygulanıyor genelde. Mesela pko da çok yumurta alındığı için işlem uzun sürüyor rahime o ay transfer edilmiyor dondurulmuş embriyo tercih ediliyor bu sürede de rahim dinlenmiş oluyor. Üst üste opu olanlarda orn: ben 😊 rahim 3 defa işlem gördü biraz kendisini toplasın diye yapılıyor

En tatlı sabahlar böyle güzel haberlerle başlarrr 💃🏻💃🏻 zaten çok emindik maşallah allahım keseyi kalp atışını sonrada sağlıkla doğumu nasip etsin arkadaşım

En tatlı sabahlar böyle güzel haberlerle başlarrr 💃🏻💃🏻 zaten çok emindik maşallah allahım keseyi kalp atışını sonrada sağlıkla doğumu nasip etsin arkadaşım 🤲
Ayyy ne güzel söyledin güzel kalpli arkadaşım ♥️ Allah razı olsun amin inşallah allah sana da göstersin hepimize dağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🙏🏻

Benim 3.günüm erkende olabilir bilmiyorum ama bu sefer hiç belirtim yok belirgin şekilde, geçen sefer belim bacaklarım perişan etmişti beni, ama geçen sefer embriyo bölünüp ikiz oldukları için mi acaba belirtiler güçlü oldu bu sefer o kadar değil diyorum 🙃🙁
Tek embriyo mu koymuslardi o mu bölünüp ikiz oldu

Canım rahim dinlendirme pko hastaları ve üst üste opu olanlara uygulanıyor genelde. Mesela pko da çok yumurta alındığı için işlem uzun sürüyor rahime o ay transfer edilmiyor dondurulmuş embriyo tercih ediliyor bu sürede de rahim dinlenmiş oluyor. Üst üste opu olanlarda orn: ben 😊 rahim 3 defa işlem gördü biraz kendisini toplasın diye yapılıyor
Üst üste opu hangi durumda yapılıyor peki yumurta sayısı az olunca mı? Sürecin başındayım ben hiç bilmiyorum bu işleri😃

Selam arkadaşlar ben 6 Nisan'da transfer oldum 27 tane Yumurtam alındı laboratuvarda hepsi test edildi en iyi 5 tane embriyom vardı 1-2 ay dinlendim ve 6 Nisan'da transfer oldum işte iki tane embriyo transfer ettiler şu an transfer günümü sayarsak 5 günüm ve dayanamadım test yaptım çok hafif silik bir çizgi var gölge gibi bu süreçte çok heyecanlıyım Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah hep dua ediyorum olmayanlara da versin çok heyecanlandığım için bugün test yaptım Sabah erkenden değil de öğlene doğru yaptım fotoğraf çektiğimde görünmüyor ama gözle görülebiliyor size var mıdır umutlanmalı mıyım böyle olup da teslim pozitif olan var mı? 🌸

Back
X