• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ayy canımsın çok teşekkür edeim. Burada olmayı birbirimizi çok iyi anladığımız için seviyorum. İyi ki varsınız kızlar. Sonuç ne olursa olsun inandığınız ve yürekten istediğimiz bir şey için mücadele etmek çok güzel. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız 🙏🏼
İyi ki sende varsın 🤗 Burası gerçekten herkesin bir diğerinin mutluluğunu canı gönülden istediği, üzüntüsünü birebir hissettiği bir yer. Herkesin dileği duası ortak. Bende burada sizlerle süreci takip etmekten inanılmaz mutluyum. Dilerim pozitif haberlerle mutluluklarımız katlansın 🥰🥰🥰🥰

Aşkım bende 9.gün 239 11.gün 540 olmuştum alakası varmı bilmiyorum ama embriyom bölünmüş ikizlerdi
🥹 Ay deme ya çok isterim ama olmaması lazım 😭 ay ben nasıl beklicem şimdi😃 dayıma sürekli durumumu anlatmama rağmen dua ediyor her seferinde ikiz olsun diye😅 duaları tutuyormuş birde😆 artık hayırlısı bakalım hakkımızda 🤷‍♀️

İyi ki sende varsın 🤗 Burası gerçekten herkesin bir diğerinin mutluluğunu canı gönülden istediği, üzüntüsünü birebir hissettiği bir yer. Herkesin dileği duası ortak. Bende burada sizlerle süreci takip etmekten inanılmaz mutluyum. Dilerim pozitif haberlerle mutluluklarımız katlansın 🥰🥰🥰🥰
Ayy çok dua et bizlere de 🙏🏼 inşallah hepimiz mutlu haberler veririz burada ❤️

🥹 Ay deme ya çok isterim ama olmaması lazım 😭 ay ben nasıl beklicem şimdi😃 dayıma sürekli durumumu anlatmama rağmen dua ediyor her seferinde ikiz olsun diye😅 duaları tutuyormuş birde😆 artık hayırlısı bakalım hakkımızda 🤷‍♀️
Aşkım oda biraz sıkıntılı gebelik o yüzden tek olsun sağlıklı olsun inşallah 🥹🥹 😍❣️

Bebeğim doğru haklısın böyle hissetmekle ama sen çok zor o embriyoları elde ettiğin için böyle hissediyorsun. Ben hep hamd ettim Rabbime evet büyük sorunlarım var ama en azından bide embriyo icin uğraşmıyorum sadece transfer oluyorum. Çünkü o süreçte çok yıpratıcı hem ruhen hem bedenen hem madden🙏 ama dusunsene 18 embriyom oluşmuştu en başta nasıl hepsini transfer ettiriyim 😅 rabbim 1 tane sağlıklı evlat nasip etsin diye dua ediyorum🫢 diğerleri mecbur imha edilecek🥹

Amin Ecmain inşallah tabi ki hepsini transfer olamazsın ama en azından gebe kalmadan kucağına almadan birde sonrasını hesap ederek dedim 🫣😁 öyle dilerim inşallah sağlıklı embriyolarım oluşur fazladan olsa dondurabileyim en azından umudum olsun negatif olunca çok yıpratıcı birde arkada embriyo olmadığını bilmek herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun hepimiz için inşallah vaktinde zamanında mucizeni kucağına alırsın Allah’ın izniyle 🤲🥰

Ayyy kuzummm biz anlamıştık zatennnn hayırlı olsun tekrar 🤗 Bende de iki kese göründü canımcım ☺️ Ama biri daha minnak ve doktor kanama vs konusunda da detaylı bilgi verdi. Kalp atışlarını duyduktan sonra kesin emin olacağız ☺️
Ayyy ciddimisin oha seninle aynı gidiyoruz valla 😅 çok sevindim ya 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 bizimde 2 hafta sonra kalp atışları 🥰🥰

Selamlar, sabah gittim doktora 12 mm olan yumurta 14 mm olmuş. Doktor 2 gün daha iğne verdi çarşamba kontrol dedi. Çatlatmama iğnesi de verdi. Normalde sağımda yumurta yok ama her gittiğimde zorlayıp bakıyor belki saklanan vardır diye :) tek yumurta ile şansımızı denicez artık. Dondurma yapmıcam embriyo olursa direk transfer yapmayı düşünüyorum. Zaten az yumurta çıkıyor havuz yapmak baya zaman alacak. Durumlar böyle 🥹
Çok şükür canım benim inşallah o Altın embriyondur ilk transferde gebe kalırsın kim bilir sonra anne karnında pırlanta 💎 olur tek yumurta ikizi olur Rabbim yeter ki ol desin oldurmayanı oldurur inşallah Allahtan ümit kesilmez 🤲💕🥹

Çok şükür canım benim inşallah o Altın embriyondur ilk transferde gebe kalırsın kim bilir sonra anne karnında pırlanta 💎 olur tek yumurta ikizi olur Rabbim yeter ki ol desin oldurmayanı oldurur inşallah Allahtan ümit kesilmez 🤲💕🥹
Ay çok saol çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kimseyi darda bırakmasın.

Back
X