- Konu Sahibi mayala katar
-
Merhaba benim çikolata kistim var 2.5 ve 3 cm doktor bana normal gebe kalırsın dedi ama senin kistin büyük ve amh ın çok düşük ben de 1,5 sene evliyim cocuk olmadı asılama yaptım basarısız oldu şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum tranfer edildi 12 martta gebelim durumuna bakacagım ama amh degerin düşük çok bekleme bence amh yükselmez tam tersini zaman geçtikçe düşmeye başlarKızlar aranızda çikolata kisti olan ve tüp bebek sürecine başlamış olan var mı? Benim her iki yumurtalığımda da çikolata kistim var 5'er cm. Doktor senin doğal yolla çocuğun olmaz tüp bebek yaptır dedi. Süreci hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum. Yaşım 27, amh 0,41
Benim doktorum transferden sonra üç gün daha progestan dex yapmamı, sonrasında ise kesmemi söyledi. Sabah ve akşam ikişer fitil kullanıyorum. Normal mı sizce?Kızlar merhaba nasılsınız ben bugün progestan dex yaparken azıcık bir damla havasını alırken boşa gitti sizce sorun olur mu
Benimde çikolata kistim var. 8cmlik Amhım çok düşük değildi ama zaman kaybetme. Farkına varmadan amh düşebiliyor. Tüp bebeğe başladım bende 10 yumurtam toplandı. Donduruldu şükür transfer zamanını bekliyorum bendeKızlar aranızda çikolata kisti olan ve tüp bebek sürecine başlamış olan var mı? Benim her iki yumurtalığımda da çikolata kistim var 5'er cm. Doktor senin doğal yolla çocuğun olmaz tüp bebek yaptır dedi. Süreci hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum. Yaşım 27, amh 0,41
Tüp bebekten çok korkuyorum nedense. Öncesinde denediniz mi? Aşılama falan oldu mu? Bir de kistinize herhangi bir işlem yapıldı mı transfer öncesi alınma vs?Benimde çikolata kistim var. 8cmlik Amhım çok düşük değildi ama zaman kaybetme. Farkına varmadan amh düşebiliyor. Tüp bebeğe başladım bende 10 yumurtam toplandı. Donduruldu şükür transfer zamanını bekliyorum bende
Aşılama yapilmadi direk tüp bebek önerildi. Boşuna zaman kaybıydı. Doktorum kist için asla ameliyat önermedi çünkü yumurtaları kaybetme riski yüksek. Opu işlemimde titizlikle çalıştı kiste zarar vermemek için yaklaşık 1 saat sürdü işlemimTüp bebekten çok korkuyorum nedense. Öncesinde denediniz mi? Aşılama falan oldu mu? Bir de kistinize herhangi bir işlem yapıldı mı transfer öncesi alınma vs?
Adet olunca doktora gideceğim bakalım 3. gün testlerini yaptıracağımAşılama yapilmadi direk tüp bebek önerildi. Boşuna zaman kaybıydı. Doktorum kist için asla ameliyat önermedi çünkü yumurtaları kaybetme riski yüksek. Opu işlemimde titizlikle çalıştı kiste zarar vermemek için yaklaşık 1 saat sürdü işlemim
Ben şu an üç fitil ve bir iğne progestan dec kullanıyorum zaten bana doktorum iğne bir kutu yetecek fazla alma dedi senin hesaba denk gekecek bugün iğneye başladım perşembe transfer üçüncüyü yapmış olucam sonra dört tane kalıyorBenim doktorum transferden sonra üç gün daha progestan dex yapmamı, sonrasında ise kesmemi söyledi. Sabah ve akşam ikişer fitil kullanıyorum. Normal mı sizce?
Çok sağol, rahatlattın beni :)Ben şu an üç fitil ve bir iğne progestan dec kullanıyorum zaten bana doktorum iğne bir kutu yetecek fazla alma dedi senin hesaba denk gekecek bugün iğneye başladım perşembe transfer üçüncüyü yapmış olucam sonra dört tane kalıyor
Merhaba hayırlı olsun dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur belirtilere takılmayın bazen ilaçların etkisiyle de olabiliyor onun için rahat olun inşallah Rabbimin izniyle sağlıklı bir şekilde pozitifi görürsünüz AminMerhaba cumartesi günü 4. Gün embriyo transferi oldum, ilk iki gün agrım vardı ama dunden beri agrım azalarak yok oldu .karnımda boşluk hissediyorum hiç agrım ve belirtim yok size de böyle olmuş muyu yoksa embrıyo tutmadı mı
Arkadaşım bebeğin sağlıkla senşn yanında olsun belirti herkeste olmuyor zaten belirti aramamak lazım test gününü bekleMerhaba cumartesi günü 4. Gün embriyo transferi oldum, ilk iki gün agrım vardı ama dunden beri agrım azalarak yok oldu .karnımda boşluk hissediyorum hiç agrım ve belirtim yok size de böyle olmuş muyu yoksa embrıyo tutmadı mı
Canım doktora gittin mi bugün sen aklımdasınİyi çok şükürinşallah sağlıklı güzel bir şekilde transferin gerçekleşir bende yarın doktora gidicem evet eğer gecikme vs olmasa öyle olcak inşallah
Bence yapma arkadaşım az kalmış zaten kaset test tam doğru da değil insanı geriyorBendede aynı 5. Gün çift embriyo btransferi oldjm bugün transfer hariç 5. Günümm hiç bir belirti ağrı bişeyim yok hafif gööğüs hassasiyeti oda ilaçlardann.. yani regly gğnümde yaklaşıyor normalde olan regly olucak gibi ağrım bile yok o derece yanii :) inşallah hayırlısı olur bugün bi test yapmak geçiyor aklımdann
Ben olsam beşinci gün embriyosuby tercih ederdim diğerlerini donduracak lar değil miSİZCE 1 TANE 5.GÜN EMBRİYOSU 4AA MI YOKSA 2 ADET 3.GÜN EMBRİYOSU 10HÜCRELİ Mİ DOKTOR KARARI BANA BIRAKTI
7tane dondurulmuş embriyom var şuan doktor bey kaliteleri iyi o yüzden ilk denememiz olduğu için çift 3.gün koymak daha mantıklı dedi olmazsa 5.gün deneriz dedi gene siz nasıl isterseniz öyle yapalım dedi bende doktor bey bir bildiği vardır diye öyle olsun dedim fakat kararsızda kaldım 5.gün tek olup tutmayanda çok 3.gün çift olduğu için şans daha yüksek mi olur ki gerçekten zor bir süreçmiş kafam çok karışık ve kullandığım ilaçlardan dolayı kabızlık sorunu yaşıyorum çokBen olsam beşinci gün embriyosuby tercih ederdim diğerlerini donduracak lar değil mi
Sizin transfer ne zamandıBen olsam beşinci gün embriyosuby tercih ederdim diğerlerini donduracak lar değil mi
Aslında bu durum kısmet ben iki tane ayrı ayrı beşinci gün en iyi kalite transfer ettirdim olmadı ama üçüncü gün nispeten daha düşük olanların pozitif olabiliyor7tane dondurulmuş embriyom var şuan doktor bey kaliteleri iyi o yüzden ilk denememiz olduğu için çift 3.gün koymak daha mantıklı dedi olmazsa 5.gün deneriz dedi gene siz nasıl isterseniz öyle yapalım dedi bende doktor bey bir bildiği vardır diye öyle olsun dedim fakat kararsızda kaldım 5.gün tek olup tutmayanda çok 3.gün çift olduğu için şans daha yüksek mi olur ki gerçekten zor bir süreçmiş kafam çok karışık ve kullandığım ilaçlardan dolayı kabızlık sorunu yaşıyorum çok
Benim nasipse perşembe günü olacak beşinci gün tek embriyo transferi olacakSizin transfer ne zamandı
Evet kısmet artık hayırlısıAslında bu durum kısmet ben iki tane ayrı ayrı beşinci gün en iyi kalite transfer ettirdim olmadı ama üçüncü gün nispeten daha düşük olanların pozitif olabiliyorkısmet
Güzel haberler almanız dileğiyle inşallahBenim nasipse perşembe günü olacak beşinci gün tek embriyo transferi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?