- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
ah be canım:) galiba herkes benim gibi evde kalmış ki yazan yok:) napalım.... ruh ikizim karşıma çıkarsa martta filan nişan yaparsam yazarım buraya
Merhaba arkadaşlar...
birbirimize yardımcı olabilmek için açtım konuyu.
malum marta nisana az kaldı. neler yapıyorsunuz nişan için?
nisanın son haftası yada mayısın ilk haftası nişanım olucak canım yavaş yavaş hazırlıklara başladık , en azından nişan tepsisini hallettik :13: sevgilimle ikimiz gezmeye çıkmıştık öylesine bianda aldık ve en önemlisi en büyük dert olan nişanlığımı aldım o açıdan çok mutluyumama henüz nişanım evde mi olucak salonda mı bunu kararlaştıramadık ...
hayırlısı olsun canım. benimde nişan martın sonunda ama benim daha hiçbir hazırlık yok. ama yerimi tuttuk.
nişanlığımı cumartesi beğendim. 2 gün ayırdılar ama ne yazıkki nişanlımın ailesi biraz daha elbiseyi bekletsinler dediler.
inşallah bekletirler. çünkü çok beğendim.
sizin sorunlar var mı hiç bu aşamalarda?
sorun demeyelimde kararsızlıklar oluo bu da zaman zaman stres sebebi olabiliyo:44: bu arada nişanlıgın umarım satılmaz kapora verince satmıyolar gerçi , içini ferah tut
biz de nişan tarihimizi 24 mart olarak belirledik. çoğu şeyi hallettik sadece pasta, kuaför ve fotoğrafçı kaldı :)
hayırlı uğurlu olsun canım.
benimde kısmetse nişanım senden 1 hafta sonra olucak.
ben elbise işiyle başladım işe. yer ayarladık. pasta ve fotoğrafçıda ayarladığımız yerin içinde.
benimde kuaförüm belli değil daha. bi de daha tam olarak oturma düzenini oluşturmadık.
ayrıca ilk dans müziğime kesin karar vermiş değilim. türk mü yabancımı olsun diye.
senin nasıl bir nişan olucak canım?
seninki de hayırlı uğurlu olsun canım. bizim nişan evde aile arasında olacak. 30 kişi kadar olacağız. ben de siyah saten kısa bi elbise aldım. burda başlıkta görebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...04185-dantelle-satenin-bulusmasina-bakin.html
ya ev nişanında çanta lazım olmaz ama klasik ayakkabımla takım olsun istedim. moda avcıları ne kadar ayakkabı-çanta uyumuna karşı çıksa da ben beğeniyorum :) nişandan sonra da özel günlerde kullanırım düşüncesiyle çanta da aldırm ben :)
MERABALAR ben de 27 nisanda nişanlanacağım.mekan ve elbisem hazır durumda.istemeye gelmeleri, slayt oluşturma ,dans ve çıkış müzikğimzi ayarlama kaldı fikirlerinizi bekliyorumherkse şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?