Nişan Mart,Nisan ayında nişanlanıcaklar...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

AngelHeart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
27.183
3.149
448
Merhaba arkadaşlar...
birbirimize yardımcı olabilmek için açtım konuyu.
malum marta nisana az kaldı. neler yapıyorsunuz nişan için?

bir tek ben varım herhalde :)
nişanlanmış deneyimlerini paylaşmak isteyenlerde yazabilir. :)

ah be canım:) galiba herkes benim gibi evde kalmış ki yazan yok:) napalım.... ruh ikizim karşıma çıkarsa martta filan nişan yaparsam yazarım buraya

Merhaba arkadaşlar...
birbirimize yardımcı olabilmek için açtım konuyu.
malum marta nisana az kaldı. neler yapıyorsunuz nişan için?

nisanın son haftası yada mayısın ilk haftası nişanım olucak canım yavaş yavaş hazırlıklara başladık , en azından nişan tepsisini hallettik :13: sevgilimle ikimiz gezmeye çıkmıştık öylesine bianda aldık ve en önemlisi en büyük dert olan nişanlığımı aldım o açıdan çok mutluyum ama henüz nişanım evde mi olucak salonda mı bunu kararlaştıramadık ...

hayırlısı olsun canım. benimde nişan martın sonunda ama benim daha hiçbir hazırlık yok. ama yerimi tuttuk.
nişanlığımı cumartesi beğendim. 2 gün ayırdılar ama ne yazıkki nişanlımın ailesi biraz daha elbiseyi bekletsinler dediler.
inşallah bekletirler. çünkü çok beğendim.
sizin sorunlar var mı hiç bu aşamalarda?

sorun demeyelimde kararsızlıklar oluo bu da zaman zaman stres sebebi olabiliyo:44: bu arada nişanlıgın umarım satılmaz kapora verince satmıyolar gerçi , içini ferah tut

sorun demeyelimde kararsızlıklar oluo bu da zaman zaman stres sebebi olabiliyo:44: bu arada nişanlıgın umarım satılmaz kapora verince satmıyolar gerçi , içini ferah tut

evet canım annem gidip konuştu bugün. cumaya kadar bekleticekler. çok şükür.
gerçekten içime sindi elbise.
bi de biz nişanı dışarıda yapıcağımız için daha çok ayrıntı var düşünülücek. siz nasıl düşünüyorsunuz canım?

biz de nişan tarihimizi 24 mart olarak belirledik. çoğu şeyi hallettik sadece pasta, kuaför ve fotoğrafçı kaldı :)

hayırlı uğurlu olsun canım.
benimde kısmetse nişanım senden 1 hafta sonra olucak.
ben elbise işiyle başladım işe. yer ayarladık. pasta ve fotoğrafçıda ayarladığımız yerin içinde.
benimde kuaförüm belli değil daha. bi de daha tam olarak oturma düzenini oluşturmadık.
ayrıca ilk dans müziğime kesin karar vermiş değilim. türk mü yabancımı olsun diye.
senin nasıl bir nişan olucak canım?

seninki de hayırlı uğurlu olsun canım. bizim nişan evde aile arasında olacak. 30 kişi kadar olacağız. ben de siyah saten kısa bi elbise aldım. burda başlıkta görebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...04185-dantelle-satenin-bulusmasina-bakin.html

ya ev nişanında çanta lazım olmaz ama klasik ayakkabımla takım olsun istedim. moda avcıları ne kadar ayakkabı-çanta uyumuna karşı çıksa da ben beğeniyorum :) nişandan sonra da özel günlerde kullanırım düşüncesiyle çanta da aldırm ben :)

iyi yapmışsın canım. güle güle kullan :)

Bahar ayında nişanlanıcaklar hazırlıklar nasıl gidiyor? :)

MERABALAR ben de 27 nisanda nişanlanacağım.mekan ve elbisem hazır durumda.istemeye gelmeleri, slayt oluşturma ,dans ve çıkış müzikğimzi ayarlama kaldı fikirlerinizi bekliyorum herkse şimdiden hayırlı olsun

MERABALAR ben de 27 nisanda nişanlanacağım.mekan ve elbisem hazır durumda.istemeye gelmeleri, slayt oluşturma ,dans ve çıkış müzikğimzi ayarlama kaldı fikirlerinizi bekliyorum herkse şimdiden hayırlı olsun

merhaba canım. benim de bu ayın sonunda kısmetse.
benim de ilk dans müziğimizi ve pasta müziğimizi ayarlamam lazım. hala tam karar vermiş değilim.
öncelikle yabancımı türk şarkımı ona karar vermemiz lazım sanırım.

bakın bir sitede bunu buldum kızlar;
Sizler için seçtiğimiz 2012 yılına damga vuracak düğün dansı parçaları:

1. Julio Iglesias & Coco Lee – When You Tell Me That You Love Me
2. Bryan Adams - I Finally Found Someone
3. Elvis Presley – Welcome To My World
4. Elvis Costello - She
5. Westlife – You Raised Me Up

şarkılar güzelmiş teşekkürler :) bizim tuttuğumuz salonda sahenede kocaman bir perde var tiyatro sahnelerinde olanlar gibi ışıklar kapanıyor ve şarkı çalmaya başlıyor perde öyle açılıyor ve biz çıkıyoruz yani misafirleri heycanlandıran bi müzik lazım fikirlerinizi bekliyorum :)

içlerinden en çok she parçasını beğendim. nişan ilk dans müziğim olarak aday olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…