• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Menekşeleri

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.266
3.777
198
Az önce bitirdim. Karakterler isimleri ne kadar karışık gelse de bi o kadar gizemliydi.
Ve sonu aşk, aşk, aşk... :KK36:

ben hiç beğenemedim ya.. :( sarah jio nun bütün romanlarında kurgu aynı.. hepsini okudum bir tanesini çok beğendim..
böğürtlen kışını tek geçerim :)

ben hiç beğenemedim ya.. :KK43: sarah jio nun bütün romanlarında kurgu aynı.. hepsini okudum bir tanesini çok beğendim..
böğürtlen kışını tek geçerim :)
onu da denicem bakalım çok duyuyorum ama :)

Yazarin tum kitaplarinda kurgu ayni olmasina ragmen her kitabinin ortalarinda beni merakla dusundurtmeyi ve sonlarina dogru buyuk bi heyecan yasamami saglatiyor. Onun her kitabini okurken bi yandan elimden birakamiyor diger yandan kitap bitnesin diye yavas okumaya calismak arasinda git gel yasiyorum. Bir tek son kamelyayi okumadim. Onun disindakileri okudum. Favorim bogurtlen kisi oldu. Birde hepsi film olmali bence

Yazarin tum kitaplarinda kurgu ayni olmasina ragmen her kitabinin ortalarinda beni merakla dusundurtmeyi ve sonlarina dogru buyuk bi heyecan yasamami saglatiyor. Onun her kitabini okurken bi yandan elimden birakamiyor diger yandan kitap bitnesin diye yavas okumaya calismak arasinda git gel yasiyorum. Bir tek son kamelyayi okumadim. Onun disindakileri okudum. Favorim bogurtlen kisi oldu. Birde hepsi film olmali bence
bende dusundum valla keske film olsa hepsi diye :D vakit buldukça tum kitaplarını denicem bakalım :)

Back