Mart kuzularının cicilerinin temizliği

buket-26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2007
3.228
324
45
Arkadaşlar kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz. Normal deterjana geçtinizmi artık??
Ben sabuntozu kullanıyordum. Geçen gün bitmiş ve ilk defa normal deterjanla yıkadım..
Asıl sormak istediğim lekelerini neyle veya nasıl temizliyorsunuz???

Fundacım özellikle çikolata yiyişinizi gördükten sonra kesinlikle kolay bir yöntemin olduğunu düşünüyorum canım :)))))

bende bastan dalin deterjan ve yumuşatıcı kullanıyordum ama 4 aydır falan omo babay ve yumoş baby kullanıyorum. omo babay demir damlasının lekesini bile çıkarıyor tavsiye ederim

Fundacım özellikle çikolata yiyişinizi gördükten sonra kesinlikle kolay bir yöntemin olduğunu düşünüyorum canım :)))))
canım bende 15 gündür falan normal deterjana geçtim ama 2 kere durulatıyorum
yumuşatıcı hala kullanmıyorum çünkü o durulanmıyor
çikolata lekelerine gelince eğer makinede leke çıkmadıysa renkliler için leke çıkarıcıyı kullanıyorum elimde iyice duruluyorum ve tekrar makinede yıkıyorum çıkıyor
o kadar uğraştan sonra çıkmasında göreyim :))))) CADIARZU
o yüzden varsın batırsın üstünü başını bi dahamı çocuk olacak kendine güveni artarmış böyle özgür bırakınca :))hihoyyyt
demekki benim kız şu reklamlardaki özgür kız olacak bu gidişle kaydirigubbakcemile3

bende sabuntozu kullanıyorum..babaannesindeki sabuntozu bitmiş..o normal deterjan kullanıyor şimdi...lekeler için leke çıkartıcı aldım..sıvı olan....lekenin üzerinde döküyorumelimle bir iki çitiliyorum makineye atıyorum...çokda memnunumm

bende omo baby kullanıyorum, lekeler içinde kosla döküp biraz suda bekletip elimde hallediyorum önce lekeyi durulayıp makinaya atıyorum, yumuşatıcıda kullanıyorum yumoş baby... sonrada güzelce çok sıcak ayarda ütülüyorum. şimdiye kadar çıkmayan bi kaç demir damlası lekemiz oldu ama genelde çıkıyor tüm lekeler

ya bi ben çıkaramıyorum heralde lekeleri :) ben de kosla oxi kullanıyorum ama lanet lekeler çıkmıyor genelde. leke çıkarıcı olarak neler kullanıyorsunuz kızlar? kirçözü hiç görmedim ben burda. domestos duymuştum renkliler için kullanan varmı?

bide lekeler hemen ıslakken mi kullanıyosunuz leke çıkarıcıyı? çünkü ada hanım nerdeyse bütün kıyafetlerini leke yapıyor kirli sepetine atıyorum e kuruyor haliyle sonra çitilesem de kosla eklesem de çıkmıyor hain lekeler

canım meriç kirletir kirletmez hemen önce elimde koslayla güzelce çitiliyorum onu duruladıktan sonra, lekenin üstüne biraz daha döküp yıkıyorum geçiyor, bekletemeden yaparsan çıkar sanırım opuyorumnanaktan

ben dalan matik alıyorum bebekler için makinada kullanılıyor çok memnunum kendi beyaz çamaşırlarımı bile onunla yıkıyorum. leke falan bırakmıyor tavsiye ederim arkadaşlar

Ben taa en basindan normal tursil ve bebeklere özel yumusaticiyla yikiyordum halende onlarla yikiyorum ama artik yemek yedigi icin ve cok lekeler olustugu icin, tursile vanish ekliyorum ...

X