Mart Bebekleri hangi nlye benziyor?

bu kadar yetmez mümkünse tüm bebekleri buraya alalım. kızlar süpersiniz. ben devam edicem ama ela izin vermiyo.

bu arada ben Ela yı katil bebek chaky e ve alf var ya uzaylı kedi avcısı onlara benzetiyorum ama fotoları çok korkunç. buraya ekleyemedim.şimdilik jerry le idare edelim.

trickerdaki hali “Fear and Loathing In Las Vegas” filmindeki jony deepe benziyor.. özellikle gözlüklerkaydirigubbakcemile3

:lepi: süpersin ahu benzete benzete bu herifemi benzettin haha (ama benziyor laf aramızda) kaydirigubbakcemile3
anaaaa benziyorlarmış.kaydirigubbakcemile3.. sizce?

kaydirigubbakcemile5 aynen benziyorrrrrrrkaydirigubbakcemile2

ben adayı hızlı fare gonzalese benzetmiştim ama zamanım yoktu eşleştiremedim. yani bizim kızlar fareye benziyo

basligi gordugumde nasil yani ya diye actim ama cok eglendim. bebislerin hepsi harbi benziyor. hepsine masallah. takipteyim.opuyorumnanaktan

konunuz gercekten cok güzelmis..bebeklerinizde öyle allah uzun saglikli ömürler nasip etsin hepsine

benzetmelere bakarken karnima sanci girdi gülmekten....

Allah sizi ne etmesin, bir alemsiniz ya, hakkatten benzetmissiniz ama, dusunuyorum dusunuyorum ben ereni benzetemedim kimseye yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…