Mart Bebekleri hangi nlye benziyor?

sibelcim rüya yı da bu şekilde düşündüm:) istediğim fotoyu bulamadım sf lar arasında başım döndü artık idare ediniz...:))))

işte bir benzer daha. cinsiyet farklı ama:KK70: burunlar özellikle. bayılıyorum bu adamın burnuna...

NOT: fotosunun kullanılmasını istemeyenler burda belirtsinler. küçük bir eğlence olduğunu da unutmayalım...

CıDDEN benziyolar ha
demek anıl o yüzden çok hooşuma gidiyor brad amcasına benziyo ya
rüyada benziyo kızımda benziyomuki birine acep?????????

ünlü değil ama finding nemodaki little squirt e benzetiyorum kızımı

Şeniz altıma yaptım gülerken ... aynısı... bakışlar dudak büzüşü.. çook tatlıııı...kaydirigubbakcemile3

daha önce de belirtmiştim:))))))

maaşallah .:nazar:.. ikisine de :eek:

sibelcim rüya yı da bu şekilde düşündüm:) istediğim fotoyu bulamadım sf lar arasında başım döndü artık idare ediniz...:))))

:lepi: süper bi benzetme.. benziyo valla...

ayyy bayıldımm ilahi kızlarrr,
benim oğlumda teninden dolayı OBAMA diye anılıyor

obama çirkiin benim çikolatamın yanındaa...

yoginin şirinliği ve azmanlığı var seninkinde opuyorumnanaktan

5918.jpg

5950.bmp

5960.jpg

Yaa nasıl güzel benzetiyorsunuz yaaa... Nerden geliyo aklınıza çok yaşayın emii. Çok eğlenceli bir topic oldu buu

Cosby Ailesindeki Webster idi galiba adı küçük oğlan varya bayılıyordum o şirine. Ozanı da ona benzettim.. Ozan da şirin maaşallah.

5950.bmp

hahahahahahha süper bir topic olmuşşşşşş ben Ada yı iki gündür adolf hitlere benzetiyorum tövbe tövbe hahahahahahahahhaa ama valla bak aynılar kaderleri benzemesin hahahahahahahahahahaha dur foto da koycammmmmm ehuehuehuehuheue

AAYYY SÜPER olmus bu topicc bayildimmm gercekdn benzetmeler süper bende dsündm ama ardiyi kimseye benzetemedimm

hahahahahahha süper bir topic olmuşşşşşş ben Ada yı iki gündür adolf hitlere benzetiyorum tövbe tövbe hahahahahahahahhaa ama valla bak aynılar kaderleri benzemesin hahahahahahahahahahaha dur foto da koycammmmmm ehuehuehuehuheue
töbe de kız sende benzete benzete o uyuzamı benzetiyon

kızlar alemsınız yaa :roflol: süperler ama gerçekten benzetmeler iyi alya kie benziyor ben bulamadım :KK70:

hahahahahahaha çoooook güldüm oğluşum hakketende benziyor kendine benzetilenlere tam bir azman hehehehehe

X