- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyin normal gözüküyor canım
Bugunde reglken alinan hormon testleri varmis onu verdim yarin belli olacakHerşeyin normal gözüküyor canım
Tsh ne oluyo ki referans aralığı googledanda bakınca normal gözüküyorTSH 2,5 altına düşmesi lazım, bunun için dahiliyye'ye gidin.
Tiroid oluyor, hamilelik için doktorlar 2,5 altında bir değer istiyorlar. Doktorunuz da aynısını size söyleyecektir zaten.Tsh ne oluyo ki referans aralığı googledanda bakınca normal gözüküyor
Marttaki sonucum bu doktor normal demisti değerlerime amaTiroid oluyor, hamilelik için doktorlar 2,5 altında bir değer istiyorlar. Doktorunuz da aynısını size söyleyecektir zaten.
Peki nasil duser ilac mi veriyolarTiroid oluyor, hamilelik için doktorlar 2,5 altında bir değer istiyorlar. Doktorunuz da aynısını size söyleyecektir zaten.
O zaman neden konu açtınız?Marttaki sonucum bu doktor normal demisti değerlerime ama
Dahiliyye'ye gidin, evet ilaç veriyorlar.Peki nasil duser ilac mi veriyolar
Gebeli icin merak ettim bazi doktorlar bastan savma yapiyolar, sonucta konu acmak icin para gerekmiyo? Millet has sonuclari icin bile konu aciyor ne var bundaO zaman neden konu açtınız?
Tmm teşekkür ederimDahiliyye'ye gidin, evet ilaç veriyorlar.
Doktordan daha iyi bilecek değilizya sonuçta, doktor normal demiş siz bize soruyorsunuz. Ben henüz doktorun sonuçları görmediğni sandığım için yorumladım.Gebeli icin merak ettim bazi doktorlar bastan savma yapiyolar, sonucta konu acmak icin para gerekmiyo? Millet has sonuclari icin bile konu aciyor ne var bunda
Bakin misal siz 2.5 olmasi gerekiyor oyle istiyor doktorlar dediniz, bazen doktorlarin bile ne dedigi bellj olmuyo , bu yuzden actim konuyu benimle ayni olup gebe kalan var mi diyeDoktordan daha iyi bilecek değilizya sonuçta, doktor normal demiş siz bize soruyorsunuz. Ben henüz doktorun sonuçları görmediğni sandığım için yorumladım.