Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ADEMELLLLLLLLLLL
kız ben listeden niye çıktım......
10 marttı halen olmadım hasta
bak moralimi bozmayın benimmmmmmmm yawwwwww senağlama
canım ben çıkarmadım listeden
ben ne yaparsam listenin altına yazıyorum
inşallah ordan çıkıp hamiş listesinde olursun ama ben seni tekrar 10 marta ekleyeyima.s.
sen üzülme yeter kia.s.
kıslar hamişliğim kesinleşti akşam dayanamayıp kan testi de yaptırdık ve sonuç pozitif değerim daha çok düşük(29,09) yeni olduğu için çıkmamış 2 gün önce Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. buarada evde yaptığım idrar testi en basit 3 ytl lik kaset tipi hamilelik testiydi. ama 3 günönce yaptığım forteldi onda çıkmamıştı anlayacağınız idrar testlerinin pahalısı daha hızlı gösterir die birşey yok eczacı bana dedi ki hepsinin çalışma mantığı aynı boşuna fazla para verme ve aynen de öyle önemli olan rahme yerleşmesi ondan sonra hepsinde gösterir değer.[/QU
canım tebrik edrim,allah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah,çok ama çok sevindim,darısı bizim başımıza...
[COLOR="Magenta"ZEYNOOOO GÖZÜN AYDIN CANIM TEBRİKLER HAMİŞLİĞİN TADINI DOYA DOYA ÇIKAR ALLAHA EMANET OL BEBEGINLE BIRLIKTE a.s.[/COLOR]
canım ben çıkarmadım listeden
ben ne yaparsam listenin altına yazıyorum
inşallah ordan çıkıp hamiş listesinde olursun ama ben seni tekrar 10 marta ekleyeyima.s.
sen üzülme yeter kia.s.