Mart ayinda aşılama yaptiracaklar hadiii buyrun takibimizi beraber yapalimm

Kullandiginiz ilaclar nelerdir?

• klomen,catlatma ignesi

OY: 6 100,0%
  • solger

OY: 1 16,7%
  • folik asit

OY: 5 83,3%

• Ankete Katılan
    6
Sonuç 2.00 çıktı yani negatif kısmet değilmiş.inşallah siz güzel haberler verirsiniz.

Benimde tutmamıştı ilk asilamam bende klomenle olmam üzülme canm herşeyi hayilirlisi inşallah bidaha ki aya diyelim.
Bide Kuran okumayı biliyormusun biliyosan Meryem süresini oku 41gün Allahın izniyle Hamis kalan çok manevi destek olur yanında.benm 30günü geçti inşallah tamamliycam

Biliyorum çok şükür yarın Dr gideceğim 2.aşılamayı yaptırsam mı yardımcı olun bana.reglim bitsin inşallah bende okuyayım 41 gün.

Biliyorum çok şükür yarın Dr gideceğim 2.aşılamayı yaptırsam mı yardımcı olun bana.reglim bitsin inşallah bende okuyayım 41 gün.
Başla başla ara verme istersen benm yumos gelişmedi o yüzden bi ay ara vermek zorunda kaldm sen vermese bende ikinci asilamamii yaptrcm inşallah bu ayyy

Merhaba arkadaşlar.
Sizden bilgi almak istedim. Ben regl tarihimin 4.günü menogon 75 lik iğneden olmaya başladım ve 8 gün oldum. Doktor kontroline gittim ve ertesi gün çatlatma iğnesini oldum, sonrasında 1 gün geçti ve aşılama yapıldı. Bugün aşılama sonrası 7.günüm. düne kadar sol kasığımda sanki adet olcakmışım gibi ağrılar oluyor, ara ara ve geçiyordu. Sürekli gaz sorunum devam ediyor, şişkinlik hat safhada, göğüslerim çok şişti özellikle uçları elleyince acıyor. Ama bugün şuana kadar kasığımda ağrı yok, şüpheye düştüm. Tutmuş mudur sizce? Çok kötü durumdayım uykularım kaçıyor tutacak mı diye... Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.

Canim öncelikle tedavi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın ben hiç iğne kullanıp aşılama olmadım ama bende aynı şeyleri yaşadm sanırım bunlar ilaç ve iğnenin yan etkileri benm ara ara kiraplarim oluyordu ama yinede tutmadı hic kendini germe inşallah hayirlisiyla tutmuştur biliyorum bende yaşadım 11 gün geçmek bilmedi ama sonuc negatif nasip diyoruz başka bişey diyemiyoruz hepimiz için hakkımızda hayirlisi olsun

canım benım çok teşekkür ederim valla insan derdini anlayacak birileryle konuşunca daha iyi hissediyor. inş hepimizin bu mübarek aylarda dualarımoz kabul olur ve bebişlerimizi kucağımıza alırız

Insaallah canm tabii öyle bende bakalm bi hafta sonra gidicem inşallah hepimiz için hakkımızda hayirlisi sende tevekkül et bekle canm güzel haberle gel

Günaydın arkadaşlar
Bugün benim 9.günüm oldu. Sabah kalkmadan önce sol tarafımda kasılma ve çok hafif bir ağrı oldu. Merdivenlerden çıkarken de böyle sol tarafımda bir ağırlık hissettim . Gaz durumu halen devam ediyor, göğüs ucum yine ellediğinde sızlıyor. Sizlerde durumlar nedir? Bu acaba tuttuğunu mu gösteriyor. Zaman geçsin artık

Canm ben haftaya başlıcam tedaviye.
11.günü kan ver dayanamazsan ben negatifti olsa kanını vermiştim en azından iki günde anca kendime geldim boşu boşuna ay hamileliğin diye gezmedim dayanırsanda bekle

arkadaslar meraba benim tutmadi asilamam daha once yazmistim sizle paylasmak istedim olmicak benim heralde umudum kalmadi cok tukendim 2 aydir tamam dusunmicem daha diorum yok olmuo dusunmeden de yapamiorum umarim sizler guzel sonuclar alirsiniz...

Canm ümidini neden kesiyorsun nerden biliyosunnn ollmuycagni üzme kendini bendee bazen o moda giriyorum hiç olmuycak gibi geliyo sonra Takdiri ilahi diyorum tedavime bakıp bekliyorum senin sorun neydi canm

Canm ümidini neden kesiyorsun nerden biliyosunnn ollmuycagni üzme kendini bendee bazen o moda giriyorum hiç olmuycak gibi geliyo sonra Takdiri ilahi diyorum tedavime bakıp bekliyorum senin sorun neydi canm
hic bir sorun yok canim olmuyor sadece cok bunaliyorum iste n bilim hayirlisi tabi ama artik avutamiyorum kendimi tedaviyi biraktim zaten agustostan sonra tup bebege baslayabilirim belki

Bırakma canm pes peşe daha iyi diyorlar. Bende bunaliyorum artk yoruldugmu hissediyorum tahlili ultrasonu bikiyo insan ama Allahtan gelene ne yapcaksin tedaviyi olup beklemek dsuyo gerisi Rabbime kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…