- Konu Sahibi Minikkk001
Sonuç 2.00 çıktı yani negatif kısmet değilmiş.inşallah siz güzel haberler verirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirlisi olsun zamani degilmis tek tesellimiz bu saglikla olsundaSonuç 2.00 çıktı yani negatif kısmet değilmiş.inşallah siz güzel haberler verirsiniz.
Biliyorum çok şükür yarın Dr gideceğim 2.aşılamayı yaptırsam mı yardımcı olun bana.reglim bitsin inşallah bende okuyayım 41 gün.Benimde tutmamıştı ilk asilamam bende klomenle olmam üzülme canm herşeyi hayilirlisi inşallah bidaha ki aya diyelim.
Bide Kuran okumayı biliyormusun biliyosan Meryem süresini oku 41gün Allahın izniyle Hamis kalan çok manevi destek olur yanında.benm 30günü geçti inşallah tamamliycam
Başla başla ara verme istersen benm yumos gelişmedi o yüzden bi ay ara vermek zorunda kaldm sen vermese bende ikinci asilamamii yaptrcm inşallah bu ayyyBiliyorum çok şükür yarın Dr gideceğim 2.aşılamayı yaptırsam mı yardımcı olun bana.reglim bitsin inşallah bende okuyayım 41 gün.
Canim öncelikle tedavi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın ben hiç iğne kullanıp aşılama olmadım ama bende aynı şeyleri yaşadm sanırım bunlar ilaç ve iğnenin yan etkileri benm ara ara kiraplarim oluyordu ama yinede tutmadı hic kendini germe inşallah hayirlisiyla tutmuştur biliyorum bende yaşadım 11 gün geçmek bilmedi ama sonuc negatif nasip diyoruz başka bişey diyemiyoruz hepimiz için hakkımızda hayirlisi olsunMerhaba arkadaşlar.
Sizden bilgi almak istedim. Ben regl tarihimin 4.günü menogon 75 lik iğneden olmaya başladım ve 8 gün oldum. Doktor kontroline gittim ve ertesi gün çatlatma iğnesini oldum, sonrasında 1 gün geçti ve aşılama yapıldı. Bugün aşılama sonrası 7.günüm. düne kadar sol kasığımda sanki adet olcakmışım gibi ağrılar oluyor, ara ara ve geçiyordu. Sürekli gaz sorunum devam ediyor, şişkinlik hat safhada, göğüslerim çok şişti özellikle uçları elleyince acıyor. Ama bugün şuana kadar kasığımda ağrı yok, şüpheye düştüm. Tutmuş mudur sizce? Çok kötü durumdayım uykularım kaçıyor tutacak mı diye... Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.
hic bir sorun yok canim olmuyor sadece cok bunaliyorum iste n bilim hayirlisi tabi ama artik avutamiyorum kendimi tedaviyi biraktim zaten agustostan sonra tup bebege baslayabilirim belkiCanm ümidini neden kesiyorsun nerden biliyosunnn ollmuycagni üzme kendini bendee bazen o moda giriyorum hiç olmuycak gibi geliyo sonra Takdiri ilahi diyorum tedavime bakıp bekliyorum senin sorun neydi canm