- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
Merhaba kizlar bu ikinci asilamam olucak polikistik over sendromum var insallah bu ay tutar hepimize hayirli evlatlar versin Rabbim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba benim ilk defa bu ayin sonunda asilamam olcak insallah hayirlisiyla hepimize minik bebisler nasip eder rabbimMerhaba kizlar bu ikinci asilamam olucak polikistik over sendromum var insallah bu ay tutar hepimize hayirli evlatlar versin Rabbim.
canim oyle bir ihtimal var ve ben 1500e yaptircamKizlar asilama ile ikiz olabiyor mu ?bir de fiyat bilgisi nedir?
ilac kullandin mi canimAmin canmm insallah benim bu ay ilacla buyumedi yumos asilama bidahaki aya insallahh
ilac kullandin mi canimAmin canmm insallah benim bu ay ilacla buyumedi yumos asilama bidahaki aya insallahh
Cok sagol canim bir de ben normal yolla 3 kez hamile kaldim ama hepsi de dustu 8.haftalarda devam edemedik .. asilamayi hamile kalabilen kisilere yapiyorlar mu?bir de kaliteli sperm fln seciyorlar mi?canim oyle bir ihtimal var ve ben 1500e yaptircam
canim ben hamile kalmadim hic ama tabi yaparlar hamile kalabilenlere hatta bence ihtimali daha yuksek olur. spermleri kalitesine gore ayirip verimli olanlari asiliolarmis hadi bakalim hayirlisi...Cok sagol canim bir de ben normal yolla 3 kez hamile kaldim ama hepsi de dustu 8.haftalarda devam edemedik .. asilamayi hamile kalabilen kisilere yapiyorlar mu?bir de kaliteli sperm fln seciyorlar mi?
pazartesi yaptircam ben de bekleriz birlikte insallah hayirlisiyla guzel haberlerimizi paylasirizBen 19 martta yaptırdım.1500 buldu özel hastanede.5.günüm benim gibi olan varmı.birlikte bekleyelim birbirimize destek olur ve durumlarımızı bildiririz.motive edici olur.
benim bugün 9 .günüm kısmet artık.pazartesi yaptircam ben de bekleriz birlikte insallah hayirlisiyla guzel haberlerimizi paylasiriz
ben dun asilama yaptirdim cok sancim var dunden beri bide dun bikac damla kan geldi bugun de kahverengi leke biraz tedirgin oldum ters bi durum mu buHayırlısı inşallah
benim bugün 9 .günüm kısmet artık.
bazılarında oluyormuş operasyonla alakalı olarak ama bende hiç olmadı çok şükür ne leke ne kan.dr arayıp söyle istersen.Ama korkmana gerek yok olanlar var.çok okudum ondan biliyorum.ben dun asilama yaptirdim cok sancim var dunden beri bide dun bikac damla kan geldi bugun de kahverengi leke biraz tedirgin oldum ters bi durum mu bu
benim bugün 12.günüm hiç birşey hissetmiyorum.sadece ara ara belim ağrıyor.Hayırlısı olsun inşallah.Hayırlısı inşallah
benim bugün 9 .günüm kısmet artık.
tutsun da sancisina kanamasina raziyim senin belirtilerin var mi ne durumdasin canimbazılarında oluyormuş operasyonla alakalı olarak ama bende hiç olmadı çok şükür ne leke ne kan.dr arayıp söyle istersen.Ama korkmana gerek yok olanlar var.çok okudum ondan biliyorum.
Bugün 13.günüm şuana kadar sadece bel ağrım vardı sabah kalktığımda adet sancısı gibi bir sancı ve sol bacağın bi an tutmadı 5 dk falan sürdü sonra geçti şimdi hiç birşeyim yok bugün kan tahlili yaptıracağım akşam işten sonra hayırlı sonuç alırız inşallah.tutsun da sancisina kanamasina raziyim senin belirtilerin var mi ne durumdasin canim
ayy hadi bakalim heycanla bekliyoruzyaz mutlaka sonucu insallah hamilesindir:)Bugün 13.günüm şuana kadar sadece bel ağrım vardı sabah kalktığımda adet sancısı gibi bir sancı ve sol bacağın bi an tutmadı 5 dk falan sürdü sonra geçti şimdi hiç birşeyim yok bugün kan tahlili yaptıracağım akşam işten sonra hayırlı sonuç alırız inşallah.