MART AYI TRANSFER OLACAKLAR !! (Bu grup bol pozitifli olsun inşallah :) )

mandalinaliboyoz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
235
69
13
34
Merhabalar,

3 Mart'ta transferim var. Duygularım ve bedenim karmakarışık :) Ben istiyorum ki bu grupta bu ay transfer olacak herkes için bir dua ve enerji zinciri başlatalım :)

Bugün progestan fitille bismillah dedim güne. Biraz önce duphaston içtim. Bakalım önümüzdeki 4-5 gün neler olacak bu ilaçlarla.

Sizde durumlar nasıl kızlar? Hangi gün transferleriniz?

Merhabalar,

3 Mart'ta transferim var. Duygularım ve bedenim karmakarışık :) Ben istiyorum ki bu grupta bu ay transfer olacak herkes için bir dua ve enerji zinciri başlatalım :)

Bugün progestan fitille bismillah dedim güne. Biraz önce duphaston içtim. Bakalım önümüzdeki 4-5 gün neler olacak bu ilaçlarla.

Sizde durumlar nasıl kızlar? Hangi gün transferleriniz?
Benim transferim 1 Mart’ta, yakın zamanlarda transfer oluyoruz :)

Amiin😍 cumaya da izin aldim,ben ise gideyim diye ugrastim ama izin vermediler bu sefer😂 surekli yatmakta hic benlik degil ama neyse,haftaya zaten yarismam var antalyaya gidicem okulla 🤷🏼‍♀️
2 gün dinlen en azından bi 48 saatini tamamla :) Sonra kıpırdarsın. Dün bi arkadaş dedi ki prenses olacaksın tadını çıkar :))) Sende çıkar işte tadını :)

Ay tamam izleyeyim😍 zaten baska yapcak bir sey yok 🤷🏼‍♀️ senin embriyolar kacinci gun nasillar
Embriyolarımla ilgili şimdilik bilgi vermiyorum :) Ama ilerleyen süreçte pozitifi görürsem söylücem her şeyi :) Doktoruma söz verdim konuşmamak için :))) Ama bana kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek bilmiyorum o gün gittiğimde öğrenicem :)

Embriyolarımla ilgili şimdilik bilgi vermiyorum :) Ama ilerleyen süreçte pozitifi görürsem söylücem her şeyi :) Doktoruma söz verdim konuşmamak için :))) Ama bana kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek bilmiyorum o gün gittiğimde öğrenicem :)
Aaaa neden 😍 tamam canim insallah pozitif olur 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 sana tek embriyo mu konulacak

Teşekkür ederim İnşallah sizde hayırlısıyla transferinizi olup pozitif görüp saglikli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Amiiiin çok teşekkür ederim, iyiliğime olacak olan neyse o olsun, en başından beri böyle dua ediyorum. Hepimiz adına da duam budur, sizin süreciniz ne durumda?

Back