Mart ayı hamilelik bekleyenler toplaşalım🌸

acelyaninblogu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
146
37
13
25
Kızlar yine ben yine bir geri sayım bakalım bu ay tutacak mı verimli günlerimi geride bıraktım şuan adete 12 gün var beklenen adet 7 mart ya nasip diyoruz sabırla bekliyoruz sizde durumlar nasıl

Henüz adetlıyım adetimin son günü yumurtlama günüm tahmınımce beklıyoruz degerlendırıcez ınsallah bizde Mart ayında poztıf sonuc alırız bu mubarek Ramazan ayında ısteyen herkesın duası kabul olsun

Kızlar yine ben yine bir geri sayım bakalım bu ay tutacak mı verimli günlerimi geride bıraktım şuan adete 12 gün var beklenen adet 7 mart ya nasip diyoruz sabırla bekliyoruz sizde durumlar nasıl
Benim de 8 Mart olarak gösteriyor gün aşırı denedik uygulamaya göre verimli günleri değerlendirdik ama ben bu ay yumurtlama akıntısı dedikleri uzayan akıntı görmedim ve kaşık ağrısı yaşamadım beklentim yok zaten ilk denememizdi. Sizin sat neydi?

Bugün ateşim var gibi vücudum alev alıyor yumurtlamayla ilgili bişey midir bilgisi olan?

8 subatti

Hiç bilmiyorum bende böyle belirtilere kafa yordugum düşündüğüm kesin bu ay oldu dediğim hiç bir ay tutmadı oğlumda bosverip salmistim o ay öğrendim
Düşünmemek kafadan atmak ne kadar zormuş ya bir de buraya girdikçe daha stres oluyorum ama girmeden duramıyorum

Merhaba kızlar. Bat 11 Mart benimde 2aydır. Demiyoruz bakalım. Bu ay sıcaklık ölçmeyi denedim. Normalden düşük olunca yumurtlama oluyor sonra da yüksek devam ettiğinde sıcaklık gebelik oluyormuş tam bilmiyorum. Sizce yumurtlama olmuş mudur bugün dip ısıyı ölçtüm?

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-23-20-45-30-689_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…