- 13 Ekim 2022
- 4.423
- 6.005
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.021
umarım bu sefer bebişten dolayı ağrıyordurAy ne güzel agrisiz maşallah Geçen ayda reglim baslamayinca ağrım başlamıştı bu sefer de yumurtlama sonrası başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım bu sefer bebişten dolayı ağrıyordurAy ne güzel agrisiz maşallah Geçen ayda reglim baslamayinca ağrım başlamıştı bu sefer de yumurtlama sonrası başladı
ben hep kaset kullanıyorum canım erken gebelik çok yanıltıyor yaEvet iyi aslında ama hep dışı maviydi benim kullandıklarımın beyaz olunca bi kuşkulandım erken gebelikte ne kullanıyorsun kuzum ? Valla bana olan oldu değerlendirdim hepsini ne çıkarsa bahtıma akıntım var ama az var şimdilik.. test batağına düşmeden bu ayı atlatmak istiyorum
ben hep kaset kullanıyorum canım erken gebelik çok yanıltıyor ya
10.günden başlıyorum 12. güne kadar yoksa yoktur diye yapmıyorum artık ay benim yaşımda var 37 giriyorum okul iş güç karıyer derken 35 te anca evlendimKaç gün kala yapıyorsun kuzum sen kaset testttt bu arada kaç yaşındasınnn
Ne kadar geç o kadar iyi diyorum ben 28de evlendim ama olsun iyi olmuş kendi ayakları üzerinde duran her kadın güzeldir e bende öyle yapayım madem almayayım erken gebelikkk madem10.günden başlıyorum 12. güne kadar yoksa yoktur diye yapmıyorum artık ay benim yaşımda var 37 giriyorum okul iş güç karıyer derken 35 te anca evlendim
bende öyle düşünüyorum kendi ayakları üzerinde duran kadın mınnetsiz ve güçlüdür en azından herşeye bogun egmez o yüzdende hep cevremde ki bayanlara mutlaka okuyun iş güç sahibi olun evlilik her türlü isteyince zaten olur evet canım boşver erken gebeliği kaset kullan zaten onda cıkarsa diğerlerinide denerizNe kadar geç o kadar iyi diyorum ben 28de evlendim ama olsun iyi olmuş kendi ayakları üzerinde duran her kadın güzeldir e bende öyle yapayım madem almayayım erken gebelikkk madem
Buna kesınlıkle katılıyorum.kendı aılemın durumu ıyı,eşimin aılesının durumu ektra ıyı ama asla ne kımseden para alırım ne kımseyı hayatıma müdahale ettiririm.Allaha bınlerce şükür karıyerımı 10 yılımı vererek çabalayarak sınavlar egıtımler tek tek emek vererek sağladım.Yarın bırgun basıma olumsuz bırsey gelse kendımı ıdame ettırebılırım.O yuzden kesınlıkle çalısmak çok onemlı dıye dusunuyorum.Hergun yemegımıde yaparım evımıde duzenlerım ama işimide önemserim.Tüm emekçi kadınlara selam olsun öyleysebende öyle düşünüyorum kendi ayakları üzerinde duran kadın mınnetsiz ve güçlüdür en azından herşeye bogun egmez o yüzdende hep cevremde ki bayanlara mutlaka okuyun iş güç sahibi olun evlilik her türlü isteyince zaten olur evet canım boşver erken gebeliği kaset kullan zaten onda cıkarsa diğerlerinide deneriz
Bende öyle valla evlenip napıcaksınız diyorum dış gebelik olduğundan biraz tırsıyorum ben farkettiğim gibi kandan takip etmem lazımbende öyle düşünüyorum kendi ayakları üzerinde duran kadın mınnetsiz ve güçlüdür en azından herşeye bogun egmez o yüzdende hep cevremde ki bayanlara mutlaka okuyun iş güç sahibi olun evlilik her türlü isteyince zaten olur evet canım boşver erken gebeliği kaset kullan zaten onda cıkarsa diğerlerinide deneriz
Erken gebelik testi almamak için direniyorum bende iki günüm görünüyor daha umarım gelmezBende öyle valla evlenip napıcaksınız diyorum dış gebelik olduğundan biraz tırsıyorum ben farkettiğim gibi kandan takip etmem lazım
belirtilerin var mı kuzumErken gebelik testi almamak için direniyorum bende iki günüm görünüyor daha umarım gelmez
Yani hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum baş dönmelerim arttı onu da kan değerlerine veriyorum hemen umutlanıp üzülmemek içinbelirtilerin var mı kuzum
Aminn inşallahİnsallah canım yazarım Allah isteyen herkese nasip etsin
ay bi test yap kuşum varsa illaki çıkacaktır yoksa da bu kadar stres yapmazsın inş vardırYani hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum baş dönmelerim arttı onu da kan değerlerine veriyorum hemen umutlanıp üzülmemek için
canım bence yapmalısın yaa ben bile sabırısızlandım senin adına acebalarda bekleyeceğine test yapıp var mı yokmu onu bilirsin varsa ne güzell olur yoksa da diğer aya yeni umutlarr :)Yani hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum baş dönmelerim arttı onu da kan değerlerine veriyorum hemen umutlanıp üzülmemek için
İki gün sabredebilirim ya iki ay üst üste erken oldum bu ay da geç olurum belki geçmesini bekleyeceğim totem yaptımcanım bence yapmalısın yaa ben bile sabırısızlandım senin adına acebalarda bekleyeceğine test yapıp var mı yokmu onu bilirsin varsa ne güzell olur yoksa da diğer aya yeni umutlarr :)