- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.221
Amın ınsalah kuzumAhh canımmm gözünaydınn dualarım seninle sende bana dua et olur mu
teşekkür ederizz canımm darısı başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amın ınsalah kuzumAhh canımmm gözünaydınn dualarım seninle sende bana dua et olur mu
teşekkür ederizz canımm darısı başına
Canım benim duam seninle. Rabbim sağsalim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallahKızlar çok şükür iyiyiz, olumsuz bişey söylemedi Dr, inşallah saglikla kucağıma alabilirim hayırlısıyla, dua edenlerden Allah razı olsun, kat ve kat güzeliyle sevindirsin sizlerin de kucaklarinj doldursun inşallah
Olabilir 18 ustunde her mm de vurulabilir. Benim ilk muayenede tesadufen 25mm ken gordu ve igne verdi.3 farklı doktorda 3 kere vurdurdum 18 19 olduğunda vurdurttular bana
Olabilir 18 ustunde her mm de vurulabilir. Benim ilk muayenede tesadufen 25mm ken gordu ve igne verdi.
Bence var ama daha çok gölge gibi bat nezamanKızlar bi bakar mısınız bence yok ama yine de sizin fikirlerinizi almak istedim yorumlarsanız sevinirim
Teşekkür ederim yorumunuz içinBence var ama daha çok gölge gibi bat nezaman
Aaaa aynıymış batlarımız bende iki gün önce yaptım birşey görür gibi oldum ertesi tekrarladım hiç birşey çıkmadı. Ama seninkinde baya gözle görülüyor inşallah koyulaşır. Akşam yapsan aslında varsa tekrar çıkarTeşekkür ederim yorumunuz için
Bat 7-8 mart gibi gösteriyor takvimde
Benim dualarım da sizlerle, teker teker güzel haberi alacağız sizden. Bu arada aşılamadan sonraki ay normal yolla da şansın çok yüksek çünkü yumurta kalitesi için kullanılan ilaçlar vs sonraki ay da etkili oluyor, ben ilk oğluma aşılamadan sonraki ay normal yolla hamile kalmıştım 1 buçuk senelik deneme sonrasindaCanım benim duam seninle. Rabbim sağsalim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah
Çok sağolun ya inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı olanı nasip olsun vakit bulabilirsem yapacağımAaaa aynıymış batlarımız bende iki gün önce yaptım birşey görür gibi oldum ertesi tekrarladım hiç birşey çıkmadı. Ama seninkinde baya gözle görülüyor inşallah koyulaşır. Akşam yapsan aslında varsa tekrar çıkar
İlk resimde var gibi. Ben böyle öğrenmiştim, sonraki gün kan verdim 32 çıkmıştı, bence hayırlı olsunKızlar bi bakar mısınız bence yok ama yine de sizin fikirlerinizi almak istedim yorumlarsanız sevinirim
Tamam yaparsan burayada atÇok sağolun ya inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı olanı nasip olsun vakit bulabilirsem yapacağım
Çok sağolun inşallah hayırlı ve sağlıklısı olur takip etmeye devam edeceğimİlk resimde var gibi. Ben böyle öğrenmiştim, sonraki gün kan verdim 32 çıkmıştı, bence hayırlı olsun
Tamamdır canım benimTamam yaparsan burayada at
Gayet güzel canım bence28 mart: 45
30 mart: 110
2 nisan:310
3 nisan:582 kızlar beta artışları nasıl sizce doktorum cumartesi sabah gelirseniz keseyi görebiliriz muhtemelen dedi
Bugünde kan vermiştim 887 çıktı çok şükürGayet güzel canım bence
Ay inşallah canım benim bakalım Allahtan umut kesilmez o ne zaman ol derse olur. Duaların için de çok teşekkür ediyorumBenim dualarım da sizlerle, teker teker güzel haberi alacağız sizden. Bu arada aşılamadan sonraki ay normal yolla da şansın çok yüksek çünkü yumurta kalitesi için kullanılan ilaçlar vs sonraki ay da etkili oluyor, ben ilk oğluma aşılamadan sonraki ay normal yolla hamile kalmıştım 1 buçuk senelik deneme sonrasinda