- Konu Sahibi imagination forever
- #4.001
Teşekkür ederim kuzum benimMuz da iyiymiş. Zühre anadan aldım ben orijinalliği var. Tadı da güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kuzum benimMuz da iyiymiş. Zühre anadan aldım ben orijinalliği var. Tadı da güzel.
Allah razı olsun ablacım çok teşekkür ederimcanımm yeni gördüm mesajını dün yoğunluğum vardı çok çok çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin karşılıklı tabiki içinden geldiği gibi hitap edebilirsin 38 yaşındayım ben :) bende çok çok memnun oldum allah isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah beni duygulandırdın yazdıklarında bütün dualarım seninle ve hepinizle
Kuzu 26 Mart 104 ise 28 Mart'ta 104*2 den 208 olması gerekiyor. Yani 29 Mart'ta 208 den bir tık daha yüksek olması gerekir. Ama inşallah sağlıklı ilerler. Doktorun daha iyisini bilir26 mart ilk test 104 29 mart 163 yuzde 60 gibi artis sali tekrar gideceğim sizce nasil artis orani ?
Banada biraz düşük geldi. Pazar gunu ozel hastanede test verecegim birde sabahtan . Olumsuz düşünmek istemiyorum umut isteKuzu 26 Mart 104 ise 28 Mart'ta 104*2 den 208 olması gerekiyor. Yani 29 Mart'ta 208 den bir tık daha yüksek olması gerekir. Ama inşallah sağlıklı ilerler. Doktorun daha iyisini bilir
Olumsuz düşünme. Duâlarım seninleBanada biraz düşük geldi. Pazar gunu ozel hastanede test verecegim birde sabahtan . Olumsuz düşünmek istemiyorum umut iste
Kızlar cumartesi yapacaktım ama elimde kalan son laboquick testle bi öylesine yapayım dedim. İlk idrar değil 1-2 saatlik idrar. İlk yaptığımda hafif gözle pek görülmeyen belli belirsiz bir çizgi var gibiydi yok dedim hatta. Kuruduktan sonra böyle olmuş. Aranızda laboquick kullanıp kuruma çizgisi yapıyor mu bilen var mı?
Laboquick hem ovülasyon testi hem hcg testi bozdu iyice malesef bende kuruma çizgisi yaptı regli oldum umutlandigimla kaldım hiç bir teste güvenmemek lazım hatta siteye atayım bariz burdayım dedi ama nasip olmadıİdrarı fazla bekletmişsin canım tekrar yap. Labo kuruma çizgisi çıkarmaz. İdrarın beklemesi doğru sonuç çıkarmaz
Hadi inşallah pozitifi göreceksin, zaten 15. gün olmus adet olmamissinKızlar 15 günlük bekleyiş bitti sabırla testsiz bekledim. Az önce kan verdim bir saate sonuç çıkacak duanızı eksik etmeyin.
Kızlar sonucum 7.30 var diyebilir miyiz gebelik? Kafayı yicem. melegim can kim vardı aklım durdu etiketlemeyeHadi inşallah pozitifi göreceksin, zaten 15. gün olmus adet olmamissin
Var gibi canım, 5 üstü gebelik oluyor ama inşallah sağlıkla ilerler ve düşmez değerin, ben hayırlı olsun diyorumKızlar sonucum 7.30 var diyebilir miyiz gebelik? Kafayı yicem. melegim can kim vardı aklım durdu etiketlemeye
5 üzeri var demek aşkım doktorunu aradın mı kaçıncı günün yarın aynı yerde tekrar ver ayy inşallah saglıkla ilerler canım benimKızlar sonucum 7.30 var diyebilir miyiz gebelik? Kafayı yicem. melegim can kim vardı aklım durdu etiketlemeye
Gebelik testi denedin mi kuzumKızlar sonucum 7.30 var diyebilir miyiz gebelik? Kafayı yicem. melegim can kim vardı aklım durdu etiketlemeye
Karından ise erkek gibi canım ama yinede belliCanım buralardaysan bi tahmin isterim Gerçi kalp atışı 90-100 arası, biraz düşük gibi, yine moralsizim, inşallah yükselir melegim can
Bu arada karından ultrason.
Üniversite hastanesinde duyulamadi dediler, eski özel doktoruma gittim, o da 90-100 arası dedi, küçük olduğu için normal dedi ama bana düşük gibi geldi, içime bi kurt düştü, hayırlısı inşallahKarından ise erkek gibi canım ama yinede belli
Olmaz ortada duruyor. Doktoe mu dedi kalp atışı düşük diye bi sıkıntı mı var 100 çokta düşük degil aslında. İnşallah saglıkla ilerler bi sıkıntı çıkmaz canım
Kan testinden sonra eve geldim test yaptım silik çıktı kuzumGebelik testi denedin mi kuzum
Kuzum doktorum aradı beni. Sonucu attım. Tabi çok yüksek diyemeyiz arada değer dedi ama bakacağız dedi iki gün sonra yani pazartesi tekrar kan verelim dedi Progestan fitil kullanmaya devam dedi. Aşılamanın 15. Günü çatlatma iğnesinin 17. Günü. Çatlatma iğnesinin etkisi bitti diye düşünüyorum Allahım nolur yalvarıyorum sana ilk defa bu kadar yaklaştım5 üzeri var demek aşkım doktorunu aradın mı kaçıncı günün yarın aynı yerde tekrar ver ayy inşallah saglıkla ilerler canım benim