- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.741
Ay sağlık olsun canım inşallah diğer aya.belki de erken yapmissindir biraz daha bekle bakalım yaMercan0652 @zehra031ayy kizlar cok uzgunum yinede icimde bir umut vardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sağlık olsun canım inşallah diğer aya.belki de erken yapmissindir biraz daha bekle bakalım yaMercan0652 @zehra031ayy kizlar cok uzgunum yinede icimde bir umut vardi
Canım çok hafif gördüm benAy kuzum emin misin ya cokkk gölge …
Canım bu kaset test değilmi erken gebelik testi yapsan keşkeMercan0652 @zehra031ayy kizlar cok uzgunum yinede icimde bir umut vardi
Mercan0652 @zehra031ayy kizlar cok uzgunum yinede icimde bir umut vardi
Sanmiuorm kuzum artik bidahaki aya inşallahAy sağlık olsun canım inşallah diğer aya.belki de erken yapmissindir biraz daha bekle bakalım ya
Evet simdiki bebisler cok nazli inşallah kanda cikar kuzumBenimde negatif regli geçeli 4gun oldu bugün reglimin 37.gunu birinci test hafif silik ti birde hala regli olacakmış hissi yok kırmızılar görene kadar hep umut var içimizde 2gun sonra gelmezse kan vericem bende uff Rabbım yardım ve yardımcımız olsun artık 1senedir her ay acaba mi demek yordu beni de umarım en yakın zamanda gelir ler inatçı bebeler
Karnim cok yoğun agriyor olmadi bence bu ayda nasip obur aya inşallahCanım bu kaset test değilmi erken gebelik testi yapsan keşke
Son ana kadar umutsuz olma canımKarnim cok yoğun agriyor olmadi bence bu ayda nasip obur aya inşallah
İnşallah kuzum bakalm olana kdr umut vardirSon ana kadar umutsuz olma canım
Döngü günlerin değişkenlik gösteriyorsa bekle canım bir kaç gün dahaKızlar bir şey sorucam şimdi ben normalde 29 günde bir adet oluyorum geçen ay 26 günde oldum birkaç ayda bir 32 günde olduğu da oluyor bu ay 2. Günü olması lazım ama gelmedi acaba geçen ay 26 günde oldum diye uzamış olabilir mi test alıp yapmaya korkuyorum 5 gün varken negatifti çünkü
Puufff şimdiden heves ettim bile teşekkür ederim birkaç gün daha bekleyeyim bariDöngü günlerin değişkenlik gösteriyorsa bekle canım bir kaç gün daha
Bende kendimi öyle avutuyorumÇok üzüldüm ama vardır bir hayır, sağlıksız bir gebelikse erken bitmesi çok daha iyi
İnşallah hepimize nasip etsinKaç gündür takip ediyordum yazışmalarını çok üzüldüm ya inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin
İnşallah canımGeçmiş olsun canım bir an önce yeri sağlıkla ilerleyen bir bebişle dolsun inşallah
Rica ederim canım inşallah bebiş vardırPuufff şimdiden heves ettim bile teşekkür ederim birkaç gün daha bekleyeyim bari
İnşallah inşallah bende ve isteyen herkeste olsun inşallah beklemek çok zorRica ederim canım inşallah bebiş vardır