Mart annelerim yürüteç kullanmaya başladınızmı?

benim de kızım yeni yeni başladı adım atmaya ama çok da hevesli değil açıkçası önündeki oyuncaklar daha çok ilgisini çekiyor..

ben mart annesi değilim ama yazmak istedim
bayramdan beri yürüteçe koyuyorum ilk günden itibaren zıplaya zıplaya yürüyor:))
yerden halıyı kaldırdım bikaç gündür daha keyifli hale geldi heryere gidiyor cimcime
ayaklarına örgü patik yada bez ayakkabı giydiriyorum baya oyalıyor onu

bugün bizde ilk defa yürütece bindik yürümedi ama çok heyecanlandı ve sevindi önündeki oyuncaklarla oynadı ama bi yürürse her tarafı karıştırcak

benim oğlum da mart doğumlu.10 gün sonra 7 aylık olacak.biz de 3 gün önce aldık ama çok ilgisini çekmedi.öyle duruyor içinde.önündeki oyuncaklarla ilgileniyor.sadece 1-2 adım geri geri gidiyor.biraz erken oldu galiba ama en azından mutfakta biraz da olsa oyalanıyor

6. aydan itibaren kullanılabilir yazıyordu bizimkinin kullanma talimatında
ama benim arkadaşım 4.ayda koydu oğlu iri bi bebekti

bende 7. ayında koymayı planlıyorum kızımı yütütece. aslında dr 8 aydan önce koyulmaz dedi ama kızım kucakdan hiç inmiyor hiçbir iş yaptırmıyor mecburen koyacağım artık.. peki yürüteç alırken nelere dikkat etmek lazım? sizin kullandığınız yürüteçler nasıl marka model? memnunmusunuz? önerileriniz?

bizimkinin markası filan yok pek bişeyede dikkat etmedik alırken
herhangi bbi mağazadan aldım 25 tl gibi bi fiyata çokta para bağlamak istemedim açıkçası
sonuçta nekadar kullanıcakki

Son düzenleme:
ama ben adam gibi bişey olsun istiyorum dersen sunny baybninkiler çok güzel 50tl den başlıyor fiyatları netten bakabilirsin

benımde henuz bebegım yok yalnız yürüteçlerin kaldırılacağını duydum.Bebeğin bacak yapısını bozuyormuş.

ben doktoruma sordum bel kasları geliştiyse yani uygunsa bindirebilirsin dedi 6. ay kontrolümüzde hazır artık binebilir dedi bende chicconun yürütecini aldım çok güzel ve acayip keyif alıyor bi oraya bi buraya koşup duruyor evin içinde.benim içinde rahat oluyor tavsiye ederim kendine güveni geldi kızımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…