mart anneleri son satınızı(son adet tarihi) ve dogum yapacagımz tarıhı yazalım

myflowers

biroyana birbuyana salla
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.366
14
mart anneleri nerdesizni son adet tarıhlerımızı yazalım benım 15 haziran bebisşime de :teytey:10 martta sezeryanle kavuscam ınsallah alaın ıznıyle sızlerde durumlar nasıl:teytey::teytey::teytey::teytey:

Selam herkese benim son adet tarihim 5 Haziran oğlumada Allhın izniyle 3 Martta kavuşmayı bekliyorum sezeryan olucak benimkide.
Allah tüm bebek bekleyen arkadaşların gönlüne göre versin inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuştursun hepimizi.
Sevgiler..

canım benimde 10 haziran dogum tarihi 16 mart gözüküyo hayırlısıyla alsaydık bebişlerimizi kucagımıza

benim 27 mayıs 2 mart gözüküyo ama ultrasonda doğum tarihi değişiyo anlamadım gitti hangisi doğru tarih bilmiyorum

sabiş canım normal dogumdan cok korkuyorum ondan doktorumla konustum 10 gun erken alınyomus sezeyryanda ondan miyadım 20 mart sezeryan olcagı ıcın 10 matta olcak canım ondan bu sekılde kesınlestı allahtan bısey gelmedıgı surece :KK70:

benimde sat 26 mayıs,

1 mart doğum tarihi görünüyor, tabii belli olmz belki daha erken çıkmak isteyebilir oğlum. her an doğum ağrım başlayabilir, kısmet...

normal doğum yapmak istiyorum ben. Hepimiz için hayırlısı olsun.

doktor kilosunun iyi olduğnu söyledi zaten ben zayıfım bi göbek var okdar göbek olmasa kimse anlamıcak hamile olduğmuda

hıı kılosu normal yanı haftasını degıstırecek kadar zayıf gorunmuyo bende 33 haftalık gıttım doktora kılosunun 2300 oldugunu sokledı sımdı 34 cu haftama bugun gırcem melsercim hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım :KK70:

merhaba kizlar sat 10 haziran bu tarihe göre 16 mart görünüyor insallah hayirlisiyla
kizlar bir liste yapsak sirasiyla ben denedim ama yapamadim martin 1inden 31ne kadar herkesi yazsak olabilirmi?

benim son tarih 9 haziran sata göre doğum 15 mart
ama bir ay önce ki kontrolde 22 şubaattan sonra bekle oğlunu dedi
ctesi gitcem bakalım ne diyecek
çok merak ediyorum...

allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah hepımızzz bebıslermısı kucahgımza saglıklı bı sekılde alırısss

shannon ve rose85 üçümüzünde aynı satlarımız:)) benimde satım 10 haziran.... bebeciğim kısmetse 16 martta geliyo... ama normal doğum yapacağım için belki erken gelmek ister:) bakalım hangimizin ki önbce davranacak hehe:)herkese sağlık diliyorum.... ben bir liste yapıyorum.... herkes tarih sırasına göre adını zamanını ekleyip devam ettirsin o zaman:)

İSİM SAT D.TARİHİ

özlemizzet / 26 mayıs - 01 mart (normal)
melser / 27 mayıs - 02 mart (normal)
polyana / 01 haziran - 07 mart (normal)
kadis / 09 haziran - 15 mart (normal)
zoyo79 / 10 haziran - 16 mart (normal)
shannon / 10 haziran - 16 mart (normal)
rose85 / 10 haziran - 16 mart (normal)
myflowers / 15 haziran - 10 mart (sezeryan)
sabiş / 18 haziran - 24 mart (normal)
fulerc / 05 haziran - 03 mart (sezeryan)

X