- Konu Sahibi TesterTester
-
Ya bende henüz görünürde çatlak falan yok ama karnım ve göğüslerim çok kaşınıyo. özellikle de göğüs uçlarım. Ama benim ondan daha önemli gördüğüm bir sorunum var. Goril gibi olduuuum. Tüylü tüylü. senağlama özellikle karnımda o kadar çok tüy var ki açıp göstermeye utanıyorum. Nolur bana yalnız olmadığımı bunun normal bir durum olduğunu ve doğumdan sonra bu tüylerin dökülüceni söyleyin. noluuuuuuuuuuuuuur senağlama senağlama
CANIM SANIRIM SENİN İÇİNİ EN ÇOK BEN RAHATLATABİLİRİM. BEBİŞTEN ÖNCE BİLE BENİM ANNE TARAFIM TÜYLÜDÜR BİRAZ O YÜZDEN GÖBEĞİMDEN AŞAĞI DOĞRU ÇİZGİ GİBİ TÜYLER VARDI ÇOOOK ABARTILACAK KADAR DEĞİLDİ AMA SONUÇTA VARDI. ŞİMDİDE HORMONLARDAN SANIRIM NORMALDE ÇIKAN YERLERDE Bİ AYDA UZAYAN YERLER İKİ AYDA ANCA O KADAR OLDU. YANİ HORMONSAL BİŞİY DOKÜLMEDİ AMA YAVAŞLADI. BEN DOĞUMDAN SONRA ESKİ HALİME DÖNERİM SENDE DÖNERSİN. KAFAYA TAKMA BENCE. SONUÇTA ÇOOOOK KUTSAL OLAN Bİ GÖREVE ATANDIN ANNELİĞE. BAKTIN GİTMİYO MU EPİLASYON YAPTIRIRSIN. DEĞMEZ Mİ ÇİKİN FINDIK KURTLARIMIZ İÇİN HIIII. OHOOO BİDE BEN ÜSTÜNE ÜSTLÜK KOCAMAAAAAAAAAN BİŞİY OLDUM ŞİMDİDEN KENDİMİ KOCA YOLLARA SIĞAMIYORUM GİBİ HİSSEDİYORUM. PAT DİYE AL BU BEBEK SENİN DEMİYOLAR İŞTE. HER SEFANIN BİDE CEFASI OLUYO DEMEKKİ.:dance::dance::dance::dance:
ben kullanmama ramen yinede çatlamışım ama illaki oluyomuş ztn kızlar maleesef değer diye avutuyoruz ama napalım öyle...eşleriniz ne diyo bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?