- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Dr tekrar isterse yaptirsn cnmSagol canim 2 katına yakin sali tekrar yaptırırım olmadi hala aklim takıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr tekrar isterse yaptirsn cnmSagol canim 2 katına yakin sali tekrar yaptırırım olmadi hala aklim takıldı
Güzel çıkmış canım. Bugün kaçıncı gününKizlar herkese iyi pazarlarrr 2 gun önce 118 di şimdiki sonucum normalmi sizde
Transferle birlikte 12 gun canim yavaş artıyor gibi geldi bana sali tekrar vericemGüzel çıkmış canım. Bugün kaçıncı günün
Gayet güzel.degerin 2 katına yakın artmis cnmTransferle birlikte 12 gun canim yavaş artıyor gibi geldi bana sali tekrar vericem
Insallah canimGayet güzel.degerin 2 katına yakın artmis cnm
Başka.topikte görmüştüm ilk değeri 19 ile başlayıp sonra 22 olup doğuran vardı
Valla insan tedirgin oluyor hayırlısıyla kalp atışını bi duysamGayet güzel.degerin 2 katına yakın artmis cnm
Başka topige gerek yok ben varım, topic sahibi 19 ile başladım, çok şükür kalp atışını da gördük.. hcg ye çok takılmamak lazım önemli olan düzgün artması. Her bünye farklı...Gayet güzel.degerin 2 katına yakın artmis cnm
Aynen canimBaşka topige gerek yok ben varım, topic sahibi 19 ile başladım, çok şükür kalp atışını da gördük.. hcg ye çok takılmamak kazım önemli olan düzgün artması. Her bünye farklı...
Galiba öyle canim benimde artış var 10 gun :118.30Başka topige gerek yok ben varım, topic sahibi 19 ile başladım, çok şükür kalp atışını da gördük.. hcg ye çok takılmamak lazım önemli olan düzgün artması. Her bünye farklı...
3.gün embriyosu ise idrarda çıkmama durumu var canım bence 12.gunu bekle kanda baktir moralini bozma suan ilaçlarını da bırakma sakınKizlar bugün idrarda erken gebelik testinden yaptım(transfer dahil 9.gubdeyim) ama negatif ,pozitife döner mi sizce Çarşamba 12. Günüm
Hiç başına gelen oldu mu canım cok sıkıldı
Kirmizi renge dönüşmedigi surece korkmayın diyor doktorlar tutunma belirtisi olabilir seninki canım yine de artarsa yada rengi değişirse doktoruna bildir mutlakaMerhaba hanimlar transferin 10.ve 11. Günü kahverengi leke geliyor normal mi korkuyorum
Yarin test günum insallah yerlesme kanamasidir tesekkur ederimKirmizi renge dönüşmedigi surece korkmayın diyor doktorlar tutunma belirtisi olabilir seninki canım yine de artarsa yada rengi değişirse doktoruna bildir mutlaka
Rica ederim inşallah güzel haberlerini alırız yarinYarin test günum insallah yerlesme kanamasidir tesekkur ederim
Rica ederim inşallah güzel haberlerini alırız yarin
Gayet iyi merak etme içini ferah tut . Olumsuz düşünenlere hep söylerim ablamın 12. Gün 20 çıkmıştı. Yiğenim 3 yaşında die. Merak etme rabbim ol dedikten sonra herşey oluverirTransferle birlikte 12 gun canim yavaş artıyor gibi geldi bana sali tekrar vericem
İçini ferah tut tutunma belirtisidirMerhaba hanimlar transferin 10.ve 11. Günü kahverengi leke geliyor normal mi korkuyorum
Merhabalar transfer oldunuzmu beklemedesınızmıWalla o kadar net bilmiyorum ama önermediklerini çok duydum.
Insallah çok sağolun
Inşallah öyledirİçini ferah tut tutunma belirtisidir