- 15 Mart 2021
- 461
- 782
- 27
2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi canımMaşallah canım gayet güzel çıkmış değerin doktorun kese için ne dedi ne zaman a gün verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi canımMaşallah canım gayet güzel çıkmış değerin doktorun kese için ne dedi ne zaman a gün verdi
Hımm benim de yarın 2. Kanı vericem Bi daha istemesin yaa göbeğim iğneden delik delik oldu kollarım sağlam kalsa bari2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi canım
İyi çıksa bile iğneye bi süre daha devam ettiriyolar diye biliyorum canım. Benimde sinin gibi hiç fark yokHımm benim de yarın 2. Kanı vericem Bi daha istemesin yaa göbeğim iğneden delik delik oldu kollarım sağlam kalsa bari
Evet orası öyle progestan ı 3. Aya kadar oksapar 9 ay boyunca dedi benim doktorumİyi çıksa bile iğneye bi süre daha devam ettiriyolar diye biliyorum canım. Benimde sinin gibi hiç fark yok
Hayirli olsun canimm darısı başımıza insallahhhhEki Görüntüle 2813049 Kızlar şükür sonucum güzel çıktı 783
Ay ne guzel hayirli olsun transfer gunun ne zmndi cnm?Kizlar ben dun gece cok sikintili bir gece gecirdim olmadi bu is gibi bir duyguya kapildim terapistimle konustum onu yaptim bunu yaotm sabahi zor ettim kizimi okula yolladm banyoyaya girdm snr yattim yataga uyudum sonra kalktm gunluk ped almak icin cekmeceyi bir actm testle goz goze geldk bugun 7. Gun aman dedim yap en azindan keyifle kahveni icersn nasip. Yaptimki tak diye cift cizgi cikti inanamadm hemen nasil ciktm bilmiyorm kana gittim. Kan sonucum 66 cikti cok sukur daha erken ama bugun biseylern cikabilcgni hic dusunmemistm.
Hadi hayirli olsun canim cok sevindim benimde 8 günüm insallah benimde pozitiftir benimde 5bc 5 gun emriyosu transfer olmuştumKizlar ben dun gece cok sikintili bir gece gecirdim olmadi bu is gibi bir duyguya kapildim terapistimle konustum onu yaptim bunu yaotm sabahi zor ettim kizimi okula yolladm banyoyaya girdm snr yattim yataga uyudum sonra kalktm gunluk ped almak icin cekmeceyi bir actm testle goz goze geldk bugun 7. Gun aman dedim yap en azindan keyifle kahveni icersn nasip. Yaptimki tak diye cift cizgi cikti inanamadm hemen nasil ciktm bilmiyorm kana gittim. Kan sonucum 66 cikti cok sukur daha erken ama bugun biseylern cikabilcgni hic dusunmemistm.
Offf 9 ay mı vay başıma gelen enox kullanıyorum ben oksapar yerine o benim göbeğimi morartanEvet orası öyle progestan ı 3. Aya kadar oksapar 9 ay boyunca dedi benim doktorum
Valla insallah tutmuştur ben 9 ay igneyede ilacada razıyım o kadar istiyorum bilemezsinizzzOfff 9 ay mı vay başıma gelen enox kullanıyorum ben oksapar yerine o benim göbeğimi morartan
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza, 7. Gün değeriniz nasıldı ?bende verdim 89 çıktı 7.gün merakla bekliyorumEki Görüntüle 2813049 Kızlar şükür sonucum güzel çıktı 783
Ayyy maşallah ne kadar çok güzel haber aldık insallah darısı hepimizin başına pozitif haber aldıkça heyecanlanıyorumHayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza, 7. Gün değeriniz nasıldı ?bende verdim 89 çıktı 7.gün merakla bekliyorum
7. Gün 73.91 çıkmıştı canım. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim aratmasınHayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza, 7. Gün değeriniz nasıldı ?bende verdim 89 çıktı 7.gün merakla bekliyorum
Kizlar ben dun gece cok sikintili bir gece gecirdim olmadi bu is gibi bir duyguya kapildim terapistimle konustum onu yaptim bunu yaotm sabahi zor ettim kizimi okula yolladm banyoyaya girdm snr yattim yataga uyudum sonra kalktm gunluk ped almak icin cekmeceyi bir actm testle goz goze geldk bugun 7. Gun aman dedim yap en azindan keyifle kahveni icersn nasip. Yaptimki tak diye cift cizgi cikti inanamadm hemen nasil ciktm bilmiyorm kana gittim. Kan sonucum 66 cikti cok sukur daha erken ama bugun biseylern cikabilcgni hic
23 mart aksam 5 de transfer olmustum cok tesekkurederm daimi olsun insaallahAy ne guzel hayirli olsun transfer gunun ne zmndi cnm?
Masallah cok guzel saglikla devam etsin insallah cnmm23 mart aksam 5 de transfer olmustum cok tesekkurederm daimi olsun insaallah
Ayy allahim ayni gun transfer olmuşuz daha çok heyecanlandım şimdiiiii23 mart aksam 5 de transfer olmustum cok tesekkurederm daimi olsun insaallah
Siran geldi canim senin deAyy allahim ayni gun transfer olmuşuz daha çok heyecanlandım şimdiiiii
Canım bende çok istiyorum. İğne vurucak yer kalmadı göbekten hep alt kısmı sertleşti iğne girmiyor ağla ağla bi hal oldum. Biz de razıyız herşeye. Ben 3 4 ay kullanıyoruz zannediyordum.Valla insallah tutmuştur ben 9 ay igneyede ilacada razıyım o kadar istiyorum bilemezsinizzz
Ayyy sorma valla cok heyecanlıyım cuma günü Selen hocanın odada pozitif haberi alacam diye düşünürken bile heyecanlanıyorum Allahim yaşatsın insallahhhhhSiran geldi canim senin de
Buna sukur canim valla benimde 3 tup bebeğim yumurtaların gec büyüyor 20 gun günde 5 defa iğne vuruldum ama inan buna şükürCanım bende çok istiyorum. İğne vurucak yer kalmadı göbekten hep alt kısmı sertleşti iğne girmiyor ağla ağla bi hal oldum. Biz de razıyız herşeye. Ben 3 4 ay kullanıyoruz zannediyordum.