- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Zaten 5 haftalikta keseyi gorup sonra 6 7 hafta kalp atisi deglmi?:sKizlar 5+2 kess var ama bebek yok bos gebelik neye gore belli oluyo betamda gayet yuksek aslinda moralim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten 5 haftalikta keseyi gorup sonra 6 7 hafta kalp atisi deglmi?:sKizlar 5+2 kess var ama bebek yok bos gebelik neye gore belli oluyo betamda gayet yuksek aslinda moralim bozuldu
Bilmiyorumki ama sanirim oyle 10.gun betana baktir beni ara dedi arayinca persembe gel dedi direk hesapladim asagi yukari persembe 3000i gecicekCanım keseye bhcg oranına göre mi çağırdı?
Teşekkür ederim ben öyle hesapladığımda 5+1 gün çıkıyor. Bu sürede kese görünür mü?Adet tarihimin ilk gününden hesapladım ben canım. 4+2 yim şuan
Canim cikacagini bilsem yapardim suan 4. GunBen ilk gun bile surekli yatmadim transfer sonrasi disarda yemek yedim yurudum o gece erken uyudum ertesi gun 4-5saatlik yola gittim yorulmuştum.. şuandada calisiyorum guc gerektirmeyen ev islerini yapiyorum benim 11.gunum ben 4.gun pozitifi gordum cok cok silik 5.gun 68cikti kan degerim
Benim 9 martta oldu transfer. O tarihe göre kaç oluyorTransfer tarihine gore canim
Bilmiyorumki ama sanirim oyle 10.gun betana baktir beni ara dedi arayinca persembe gel dedi direk hesapladim asagi yukari persembe 3000i gecicek
Valla benim gogusler buyudu bildigin ilaclardan olabilir bilemiyorum 4. GunumGunaydin kizlargoguslerinde dolgunluk yasayan oldu mu pozitif veya negatif alanlardan? ilaclar yapiyor mu bu sekilde birsey ? Adet tarihim de yaklasti 5 gün var ama ilaclar baskiladigi icin mi oluyor , deneyimleyen oldu mu?
Bence gorunur canimTeşekkür ederim ben öyle hesapladığımda 5+1 gün çıkıyor. Bu sürede kese görünür mü?
Aminnn insallahhh hepimiz pozitif alacağımız günler olsunGuzel haberler alacagimiz bir gun ve hafta olsun insallah
15.gun kacti canimBen de 15. Gün beta baktırdım en son. Bugüne yani transferin 20. Gününe kese için randevu aldım.
Insallah bebisinin resmiyle dönBen de 15. Gün beta baktırdım en son. Bugüne yani transferin 20. Gününe kese için randevu aldım.
Blast mi 3.,gun embriyosumu canimmBenim 9 martta oldu transfer. O tarihe göre kaç oluyor
Ayy aman sakin yapma kuzum zaten sonra gunler gecmedi bana işteCanim cikacagini bilsem yapardim suan 4. Gun
Blastsa 5+4Benim 9 martta oldu transfer. O tarihe göre kaç oluyor
Yok yapmicam cikmaz diye dusunuyorm cnm:)cts yaparim 9. Gun dayanblrsmAyy aman sakin yapma kuzum zaten sonra gunler gecmedi bana işte
En mantiklisi canimYok yapmicam cikmaz diye dusunuyorm cnm:)cts yaparim 9. Gun dayanblrsm
15. Gün 1200lerdeydi iki kat artış olmamıştı tam olarak15.gun kacti canim