- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Gunaydinnn canim:)kese randevun ne zamanGünaydın kızçelerim hayırlı kandiller diliyorum güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydinnn canim:)kese randevun ne zamanGünaydın kızçelerim hayırlı kandiller diliyorum güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Salı günü ... Yine bir bekleyiş sürüyorGunaydinnn canim:)kese randevun ne zaman
En guzel bekleyisler insallah bebisinin resmini alip gelrsn insallah cnmSalı günü ... Yine bir bekleyiş sürüyor
Gelmez miyim teyzesi... Hayırlısıyla inşallah. Sizlerin güzel haberlerini alana kadar burdayım zatennnnEn guzel bekleyisler insallah bebisinin resmini alip gelrsn insallah cnm
Insallah canim cok heyecanli pozitif habere kdr zor ondan sonra tadini cikarmak lazim:)Gelmez miyim teyzesi... Hayırlısıyla inşallah. Sizlerin güzel haberlerini alana kadar burdayım zatennnn
Aynen bugun evde yapacak yok mu test acaba hadi bakalim pozitif haberleri duymak istiyoruzKesinlikle... Kızlar herkeste durumlar nasıl? Sonuç alacaklar az kaldı aslında 18 Mart transferlerii içiniz kıpır kıpır baksanız belli olacak ama pazartesiyi bekliyorsunuz sanırım
Canim en kisa zamanda guzel haberini aliriz insallah Rabbim kolaylikla nasip etsin emeklerinin karsiligini versin insallah.Malesef kan testi de negatif çıktı her şey için teşekkür ederim arkadaşlar bu süreçte yanlız kalmadım sayenizde Allah hepinizin gönlüne göre versin hepiniz kendinize çok iyi bakın umarım güzel haberlerle tekrar karşılaşırız
Kandilimiz mubarek olsun bu gece hurmetine Allah tum evlat hasreti cekenlere hayirli saglikli sihhatli salih saliha evlatlar nasip etsin insallah hepimizin hayirli haberlerini aliriz burdan
Asla ümidini kaybetme yine dene inşallah olur hayirlisiyla ❤Malesef kan testi de negatif çıktı her şey için teşekkür ederim arkadaşlar bu süreçte yanlız kalmadım sayenizde Allah hepinizin gönlüne göre versin hepiniz kendinize çok iyi bakın umarım güzel haberlerle tekrar karşılaşırız
1 gun var aramızda benimde 23 mart sali 2 nisan cuma kan vericemMerhabalar 42 yaşımdayım 24 mart çarşamba günü 2 embriyo transfer edildi Insallah güzel haberler aliriz
Insallah hayirli haberlerinizi bekliyoruzMerhabalar 42 yaşımdayım 24 mart çarşamba günü 2 embriyo transfer edildi Insallah güzel haberler aliriz
AminKizlar merhaba benim bugün 5 günüm transferden sonra tabi transfer günüde sayarsak sabah öğle akşam 2 ser kere progestan fitil öğlen kalmadan progestan estrofem falan içiyorum onların yat etkisi galiba bugün sabah cok şiddetli karin ağrısı ile uyandım bu mübarek gun yuzu hürmetine insallah Rabbım kulaklarımızı boş bırakmaz Hz Zerkerriya peygamberin duasını boş birakmayan Rabbım nasil olsa Yakup Peygamberi nasip ettiyse bizimde kucaklarimizi boş bırakmaz inşALLAH
Hayirli olsun cnm bana 5 nisan dediler kan tahlili için guzel haberler aliriz insallah1 gun var aramızda benimde 23 mart sali 2 nisan cuma kan vericem
Insallah canim ya valla kendim çektiğim için Rabbım herkesi evlat sahibi etsin insallahhhAmin
Hayirli olsun cnm bana 5 nisan dediler kan tahlili için guzel haberler aliriz insallah
Benim de 7 nisan ama 5 nisan da yaptrrmmAmin
Hayirli olsun cnm bana 5 nisan dediler kan tahlili için guzel haberler aliriz insallah
Yarın böğükk gön sabah ilk idrarla yapacamKesinlikle... Kızlar herkeste durumlar nasıl? Sonuç alacaklar az kaldı aslında 18 Mart transferlerii içiniz kıpır kıpır baksanız belli olacak ama pazartesiyi bekliyorsunuz sanırım
Ay hadi insallah pozitif cikartransfern kcnci gunu olcak yarnYarın böğükk gön sabah ilk idrarla yapacam