- 24 Aralık 2014
- 641
- 1.728
- 42
Tatlım ben yarın sabah gideceğim.. bugün iki kişi vardıMorDeno canım bugün kan mı vereceksin sen? Bugün test yapan yapacak olan yok mu başka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ben yarın sabah gideceğim.. bugün iki kişi vardıMorDeno canım bugün kan mı vereceksin sen? Bugün test yapan yapacak olan yok mu başka
Evde hiç test yapmadın dimi senTatlım ben yarın sabah gideceğim.. bugün iki kişi vardı
Yok o oluyor bende deBir sorum var progestan fitil kullananlara, koyduktan sonra ilk idrarda beyaz beyaz minik parcalar goruyorum bu normal mi yanlis birsey mi yapiyorum
Normal canım endişelenme kapsülün tamamı emilip yok olmuyor beyaz şekilde kalanı dışarı çıkıyor. Bende kullanıyorum aynı durum akıntı da oluyor arada su gibi progestan etkisiyle iğnesini de kullanıyorum benBir sorum var progestan fitil kullananlara, koyduktan sonra ilk idrarda beyaz beyaz minik parcalar goruyorum bu normal mi yanlis birsey mi yapiyorum
beni de listeye ekler misin 15 mart transfer oldum 29 mart sonuç alacağım. 3. gün embriyosu tek transfer. tavmergen tüp bebek merkeziAy İnşallah İnşallah
Geçen gün yaptım ama test bozuk çıktı aslında aldım dün predictor ama yapmaya korktum.Evde hiç test yapmadın dimi sen
Canım 3.günleri genelde çift koyuyorlar sanki. Sen tek mi istedin. Aynı merkezdeyiz seninlebeni de listeye ekler misin 15 mart transfer oldum 29 mart sonuç alacağım. 3. gün embriyosu tek transfer. tavmergen tüp bebek merkezi
Allah razı olsun canım inşallah tüm ümidim sağlıklı devam etmesi duadan başka yapabilecek başka birşeyim yokCanım üzülme burda çok arkadaşın değeri düzensiz artarak sağlıklı devam edenler var. Allah büyük bol bol dua et. İnşallah sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasib etsin. Sakın stres yapma iyi düşün iyi olacak. Senin için dua edeceğim canım ❤
Yapma bence . Ben de yapmayacağım inşallah. İdrar testi fobim varGeçen gün yaptım ama test bozuk çıktı aslında aldım dün predictor ama yapmaya korktum.
Merhaba saglıkla kucagınıza alırsınız insallah. Benim 7. Gun ve ayakta durunca yada ani kasık agrım oluyo acaba normalmi canım birde böbregim ağrıyo sizde böyle bir belirti oldumu acaba 7. Gün yada erkenmiMerhaba, ben de yarın gideceğim keseyi görmeye beklemek çok zor maalesef bende de ilk zamanlar çok fazla bel ağrısı vardı ama şimdi yok sadece kokulara karşı çok hassaslaştım ve dediğin gibi ayakta uzun kaldığımda hafif kasık ağrısı oluyor ama mide bulantısı falan yok. Olmasını da istemiyorum gerçi 8 yaşında kızım var ona hamileyken doğurana kadar çektim bulantıydı
Ama bı kere de olsun çift çizgi görmek istiyorumYapma bence . Ben de yapmayacağım inşallah. İdrar testi fobim var
Kanda çıkınca eve alırız 6282 tane her gün yaparızAma bı kere de olsun çift çizgi görmek istiyorum
ben de aldım aynı serumdan sanırım aynı merkezde tedavi görmüşüz belirtiniz var mı?Doğru haklısınız hepsi teferruat allah ol dedikten sonra olur . Benım farklı bir hastalığım var bağışıklık sistemiyle alakalı ,serumu ondan aldım ben o da zaten dandik bir şey belki de etkili bilmıyoruz etkisini şuan.
Keşke yapsanda hep beraber destek olsak birbirimizeAma bı kere de olsun çift çizgi görmek istiyorum
Canım dediğim gibi kasık ağrısı bende de oluyor ama böbrek ağrısı yaşamadım herkeste belirtiler farklı olabiliyor bazen hiçbir belirti olmaya da biliyor. İnşallah seninde pozitif haberlerini alırızMerhaba saglıkla kucagınıza alırsınız insallah. Benim 7. Gun ve ayakta durunca yada ani kasık agrım oluyo acaba normalmi canım birde böbregim ağrıyo sizde böyle bir belirti oldumu acaba 7. Gün yada erkenmi
Hayır hiç yok.az bir göğüs dolgunlaşması var ama o hep olur zaten her adet oncesi. Yani belirtim 0. Senın var mıben de aldım aynı serumdan sanırım aynı merkezde tedavi görmüşüz belirtiniz var mı?
Yok o oluyor bende de
Cok tesekkur ederim gercekten. Burasi olmasa bu konular nasil ilerleyecek keske anlatilsa bunlar hersey icin de dontora acip soracak miyiz anlamiyorumNormal canım endişelenme kapsülün tamamı emilip yok olmuyor beyaz şekilde kalanı dışarı çıkıyor. Bende kullanıyorum aynı durum akıntı da oluyor arada su gibi progestan etkisiyle iğnesini de kullanıyorum ben
Ama bı kere de olsun çift
Inşallahhh inşallahhh bigün buraya hamileyimmmmmmm diye yazacakmıyım acabaCanım dediğim gibi kasık ağrısı bende de oluyor ama böbrek ağrısı yaşamadım herkeste belirtiler farklı olabiliyor bazen hiçbir belirti olmaya da biliyor. İnşallah seninde pozitif haberlerini alırız
Bol su içmeyi ihmal etmeKızlar 7. Günüm ve 2 gecedir böbrek agrısı cekiyorum ilaclardanmı acaba cok korkuyorum bisey olur diye hadi kasıgımda batmalar var anlarımda böbregime ne oluyo yaa bilgisi olan yardım edebilirmi lütfen arıyorum 2 gündür cevabı bulamadm