- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
Çok sağol canım benim amin inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırızSen zaten bizim gözümüzde hamiştin Ama tescillendi. Hayırlı uğurlu olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım benim amin inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırızSen zaten bizim gözümüzde hamiştin Ama tescillendi. Hayırlı uğurlu olsun canım
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimGözün aydın katlanarak devam etsin sağlıkla al kucağına inşallah
Amin inşallah çok sağoluntebrik ederiiim <3 sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Amin inşallah canımmmHayırlı uğurlu olsun canım katlanarak artsın inşallah
Tebrik ederiz darısı başımıza canım. Kaçıncı denemen yaşın nedirBenzer durumlar yaşamışız. Bende transfer tarihi almaya gittim poliplarim olduğunu öğrendim. Bende çoook üzüldüm ama alışıyor insan. Bende daha ne kadar bekleyeceğim bilmiyorum. Geç olsun güç olmasın inşallah elimizden bişey gelmiyor
Ben dün kan verdim arkadaşlar 1578 inşallah herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır. Allah isteyen herkese nasip etsin. İlk defa yorum yapıyorum. İlk testim 11. Gün 147 sonraki 274 sonra da 1578 .
Merhaba canım bebegin hayırlı olsun saglıkla kucagına al ❣ilk denemenmiydi acaba ve belirtin oldumu transferden sonra lütfen cevapla duymaya ihtiyacm varBen dün kan verdim arkadaşlar 1578 inşallah herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır. Allah isteyen herkese nasip etsin. İlk defa yorum yapıyorum. İlk testim 11. Gün 147 sonraki 274 sonra da 1578 .
İlk testi de 11.gün yapmışsın nekadar da sabırlıymışsın vallaMerhaba canım bebegin hayırlı olsun saglıkla kucagına al ❣ilk denemenmiydi acaba ve belirtin oldumu transferden sonra lütfen cevapla duymaya ihtiyacm var
Tebrik ederim. Sağlıcakla kucağına almak nasip etsinBen dün kan verdim arkadaşlar 1578 inşallah herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır. Allah isteyen herkese nasip etsin. İlk defa yorum yapıyorum. İlk testim 11. Gün 147 sonraki 274 sonra da 1578 .
Şimdi hastanedeyim sirami bekliyorum heyecandan kalbim cikacak sanki.. rabbim isteyen bu yolda cabalayan gozyasi doken herkese en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlat nasip etsin inşallahh
Şu mesaj bile o kadar mutlu etti ki beni çok teşekkür ederim inşallah listemiz pozitiflerle dolar. Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.
Ben dün kan verdim arkadaşlar 1578 inşallah herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır. Allah isteyen herkese nasip etsin. İlk defa yorum yapıyorum. İlk testim 11. Gün 147 sonraki 274 sonra da 1578
Amin amin canim benim bebegine kavusacaksin insallahŞimdi hastanedeyim sirami bekliyorum heyecandan kalbim cikacak sanki.. rabbim isteyen bu yolda cabalayan gozyasi doken herkese en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlat nasip etsin inşallahh
Ne zaman cikcak cnm hayirli sonucunu bekliyoruzInsallah tabiki paylasirim
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıklıya kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Bizlere de dualarını eksik etmeBen dün kan verdim arkadaşlar 1578 inşallah herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır. Allah isteyen herkese nasip etsin. İlk defa yorum yapıyorum. İlk testim 11. Gün 147 sonraki 274 sonra da 1578 .
Bendede var sabahları hafıf ondan sordum kahverengı akımtı cok ara ara azda olsa gelıyor bende tedırgın oldum ama doktor normal dedı sende oldumuBenim var hafif ama
Hic bilmiyorum
Elime bisey
4 teNe zaman cikcak cnm hayirli sonucunu bekliyoruz
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahBen dün kan verdim arkadaşlar 1578 inşallah herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır. Allah isteyen herkese nasip etsin. İlk defa yorum yapıyorum. İlk testim 11. Gün 147 sonraki 274 sonra da 1578 .
Amiiiin inşallah caniimAmin amin canim benim bebegine kavusacaksin insallah