Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Tabiki oyle , tek yumurtaligim var rahmimde yarım zaten. Bu ay hazirlik gibi olacak biraz benim icin hayirlisi olsun yapacak biseyim yok
Bende De Bu anomali varmis. Subat adetimle gittim kist varmis Mart adetine erteledik. onumuzdeki adetle atilmasini bekliyoruz. Pihtilasma sorunum oldugu icin dogum kontrol hapi da kullanamiyorum.

Merhaba herkese. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak az önce yeni üye oldum. Benim Ocak sonunda tek embriyo transferim olmuştu, maalesef kimyasal gebelik oldu. Dün dondurulmuş embriyolarımdan 2 transfer yapıldı. Test günüm 13 Mart. Liv hastanesinde tedavi oluyorum. Heyecanla bekliyorum :)

KLİNİK: Prof. dr. Ulun ULUĞ
2. Tüp bebek denemesi ilki acıbadem hastanesi negatif
bende amh düşüklüğü ve eşimde morfoloji sorunu

inşallah hepimiz için hayırlısı olur bu ay mutlu haberleri alırız beni de eklermisiniz acaba ?

Mikro chip yöntemi kullandınız mı

Merhaba hosgeldin cnm hayirlisi olsun inşallahhh rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin pozitif alirsin insallah

hosgeldin cnm insallah pozitif sonuçlar aliriz hepimiz rabbim yardimcimiz olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…