Ahahahhaha öylemi dersin kızzBoşver sen onları ya hepsi fesatından söylüyor
Rabbim nasip etsin inşallah canı gönülden diliyorumBenim de ikinci deneme olacak canım
Hemen düzeltiyorum kuzum kusura bakma ben bi yandan bavul yerleştiriyorum kafam bi önceki arkadaşa gitmiş14FatmaZehra
yaş;33
Klinik; Zeynep kamil
2 ci tüp bebek denemesi .
///////////////////////////////////////////
Yaşım keşke 33 olsa39 yaşındayım canım
Hemen düzeltiyorum kuzum kusura bakma ben bi yandan bavul yerleştiriyorum kafam bi önceki arkadaşa gitmiş
Teşekkür ederim canım inşallahKolay gelsin kazasız belasız gelirsiniz inşallah hiç sorun değil olur öyle
sagol kuzum benim hepimizin saglikli bebekleri olsunhadi bakalım hayırlı olsun. sağlıklı bebeciklerin olsun inşallah ♥
hayirli olsun hosgeldin canım tedavin insallah rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin aminn isteyen herkes anne baba olsun rabbim herkesin gönlüne göre versinHayırlı günler. Tedaviye başlamış ve benim gibi başlamak için gün sayan arkadaşlar inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırız Rabbim dileyen herkese anne baba olmayı nasip etsin. İlk günden beri takip ediyorum sayfanızı benim de beklenen adet tarihi 10 Mart zamanında gelirse 11 mart tedavim başlayacak inşallah. 39 yaşındayım uğraşmadan kendiliğinden olan çocuğum var. Bu ikinci evliliğim eşimin çocuğu yok birlikte bir yavrumuz olsun istedik fakat benim amh değerim çok düşük çıkınca tüp bebeğe yönlendirildik. İlk denememiz raporlu olarak Aralık ayında İstanbul Zeynep Kamil Hastanesi'nde boş folikül ile sonlandı maalesef. İkinci denememiz olacak nasipse aynı hastanede benide listeye ekleyebilirsiniz sevinirim.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize emeklerimiz boşa gitmesin
kazasiz belasız gel insallah kuzum rahat birak kendini ohh keyfli keyfliTeşekkür ederim canım inşallahcennet vatanıma gelip biraz rahatlayım artık heycan gerginlik herşey var ama olsun inşallah herşey olumlu olsunda
Aynen canım benim inşallahkazasiz belasız gel insallah kuzum rahat birak kendini ohh keyfli keyfli
Olsun geç olsun güç olmasın. hayırla sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallahTabiki oyle , tek yumurtaligim var rahmimde yarım zaten. Bu ay hazirlik gibi olacak biraz benim icin hayirlisi olsun yapacak biseyim yok
canım bizim sayımız yeterli değil . Hız sorunu var morfoloji 3%, sayımız 1 ml de 15 milyon olması gerekirken 1 milyontotaldede 4 milyon 398 bin . Morfoloji 2 ydi ilk başta onu bi tık üste çektik bakalım umarım işimize yarar
Teşekkür ederim hoş buldum Amiinnnhayirli olsun hosgeldin canım tedavin insallah rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin aminn isteyen herkes anne baba olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin
İnşallah canım benimCanım sizde milyonlarca var ne güzelmasallahInşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize
Selam canım hoşgeldin..Zeki beyin iki hastası var aramızda canım . İlk sayfada isimleri yszılı etiketle sor istersen .Kızlar hepinize merhababn bu ay ilk muayene için gitmeyi düşünüyorum inşallah. Diyarbakır bahçeci zeki bey de başlayanlar yazabilir mi süreci?
hayirli olsun canım tedavin hosgeldin insallah guzel yumurtalarin olur guzel evlatlar gelirKızlar hepinize merhababn bu ay ilk muayene için gitmeyi düşünüyorum inşallah. Diyarbakır bahçeci zeki bey de başlayanlar yazabilir mi süreci?
Tüp bebeğe başlayacaksanız vitamin ve iğnelerle başlanıyor eğer başka sorunlar varsa öncelikle onların tedavisi uygulanıyor sormak istediğiniz bir şey varsa sorun öyle cevaplıyımKızlar hepinize merhababn bu ay ilk muayene için gitmeyi düşünüyorum inşallah. Diyarbakır bahçeci zeki bey de başlayanlar yazabilir mi süreci?
Bende pkos var eşimin değerleri de iyi sayılı. Başarısız iki aşılama var. Zeki bey de inşallah güzel sonuçlar alırız.. siz ne aşamadasiniz? Fiyat öğrenebilir miyim lütfen?Tüp bebeğe başlayacaksanız vitamin ve iğnelerle başlanıyor eğer başka sorunlar varsa öncelikle onların tedavisi uygulanıyor sormak istediğiniz bir şey varsa sorun öyle cevaplıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?