Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

hayirli olsun hosgeldin canım tedavin insallah rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin aminn isteyen herkes anne baba olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin

Canım sizde milyonlarca var ne güzelmasallah Inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize

hayirli olsun hosgeldin canım tedavin insallah rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin aminn isteyen herkes anne baba olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin
Teşekkür ederim hoş buldum Amiinnn

Kızlar hepinize merhaba bn bu ay ilk muayene için gitmeyi düşünüyorum inşallah. Diyarbakır bahçeci zeki bey de başlayanlar yazabilir mi süreci?

Kızlar hepinize merhaba bn bu ay ilk muayene için gitmeyi düşünüyorum inşallah. Diyarbakır bahçeci zeki bey de başlayanlar yazabilir mi süreci?
Selam canım hoşgeldin..Zeki beyin iki hastası var aramızda canım . İlk sayfada isimleri yszılı etiketle sor istersen .

Tüp bebeğe başlayacaksanız vitamin ve iğnelerle başlanıyor eğer başka sorunlar varsa öncelikle onların tedavisi uygulanıyor sormak istediğiniz bir şey varsa sorun öyle cevaplıyım

Tüp bebeğe başlayacaksanız vitamin ve iğnelerle başlanıyor eğer başka sorunlar varsa öncelikle onların tedavisi uygulanıyor sormak istediğiniz bir şey varsa sorun öyle cevaplıyım
Bende pkos var eşimin değerleri de iyi sayılı. Başarısız iki aşılama var. Zeki bey de inşallah güzel sonuçlar alırız.. siz ne aşamadasiniz? Fiyat öğrenebilir miyim lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…