Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Bahçeci gibi başarısı kanıtlanmış bir merkezde tüm doktorların aynı başarılıyla tedavi yaptığına eminim. İnstagramd ordaki tüm doktorları uzun zamandır takip ediyorum, Dosyaları hafta bir gün toplanıp hep beraber inceliyorlar.Cem bey ile Sabri ben sık sık beraber operasyonlara da giriyor. Oradaki Ebru hanımı da takip ettim o da çok başarılı. Biz Cem beyle ilk görüşmüştük değiştirmeyelim dedik. Sonucu Allah bilir nasip etmek onun elinde ama bahçeci de hangi doktorla çalışırsam çalışayım içim aynı rahatlıkta olurdu. Çok isterim burda hepimiz hamile kalalım aynı zamanlarda doğuralım. Gebelikte de birbirimize destek oluruz. Çok güzel olur.

Evet canim bende bahcecide tedavi oldum bizim basarili olma nedenimiz iyi lab. ve iyi lab. Calışanlarımız diyorlardı hep

Aa canım ne güzel, siz olumlu sonuç aldınız inşallah. Çok ihtiyacım var, tüp bebekle anne olanları duymaya.
Evet bende öyle . Ama galiba her vakaa kendine özgüü . Pek onun olmuş bizdede sorun aynı olurmu yada onu. Olumsuz bidede sorun aynı olumsuz olurmu demek yanlış galiba ..bende aynısını yapıyorum sonra . Kendi içimde düşünüyorum herkez bir değil biz en iyisi hep pozitifi çekelim düşünelim

Kızlar ya bişey sorucam benim gibi başka şehirden veya başka ülkenden gidip yaptırıcak olan varmı tüp bebeği hala bilet alamadım . Ya adetim beklediğimden 2 gün önce veya 3 gün sonra gelirse diye düşüne düşüne kafayı yiycem ama buradada iznimi yazmam lazım eşimin keza öyle . Nasıl olacak bilmiyorumki

Canım dün Sabri bey paylaşmış, bi günde transfer yaptığı altı hastanın beşi pozitif sonuç almış. Böyle pozitif sonuçlara ihtyacımız var. İnsan diyor ki biz neden pozitif almayalım.

Canım adetin başlayınca son dakika da izin alıp gelemiyorsun dimi? Eğer zorundaysan gözünü karart al iznini ama çok sakin ol hiç düşünme başladı mı başlayacak mı diye derim. Stres yapınca gecikiyor çünkü.

Canım dün Sabri bey paylaşmış, bi günde transfer yaptığı altı hastanın beşi pozitif sonuç almış. Böyle pozitif sonuçlara ihtyacımız var. İnsan diyor ki biz neden pozitif almayalım.
Dün yazdım kuzum sabri hocaya zaten hocam bende böyle paylaşılmak istiyorum diye ve içlerinden 4de galiba sabri beyde ilk denemeydi Oda inşallah yazmış gerçekten bende çok mutlu oluyorum gördükce .

Hsgye gelirken aldım bileti kasımda . Beklenilen adet gününe kız hiç şaşmadı aynı dediğim gün adet oldum ama şimdi hsg sonrası hiç beklenilen gün gelmedi hep 3/4 geri ileri attı bakalım gögüslerim ağrısında oda yok şuan 7/10 gün kala ağrımaya başlar artık göğüs ağrım başlayınca alırm . Kuzum gözümü karartıp alıcamda 2 bin tl edicek sırf bir kişinin gidiş gelişi en iyi halden oda bide eşime alınacak . Ayy kuzum krşke tam 4 de gelse

Canım bence beklediğin adet tarihine al en kötü iki üç fazladan kalmış olursun eğer iznin problem olmayacaksa. ama bu ay eksik şubat olması nedeniyle onu da göz önüne al. git gel sizin için ekstra masraflı olacak Allah yardımcınız olsun.

Sağol kuzum da işte ya erken gelirse ya geç gelirse benim için çok değilde eşimin işinde sorun o kesin izin yazıyor bende tam bilemediğim için ne diyceğimi bilmiyorum yazdığı tarihte opuya girmessem veya yazdığı tarihten iki gün önce girmek zorunda kalırsam diye .

Sıkıntılı bir durum valla. benimde mesela hep geç gelir başlamayacağım ay stresten mi ne erken olmuştum. belirtilerine göre takip eder ona göre planlarsın artık. burada kalacak yeriniz var mı? otelde mi kalacaksınız?

Kuzum hep otelde kaldık hsg için ön görüşme için vs zaten ön görüşmede ( tatildeydik güya tatilde öğrendik sorunumuzu) ama şimdi bi akrabamızın evinde kalıcağım . Yani 2/ hafta çok uzun bir süre belki hadi kal dese 3 hafta gözden çıkar demişti doktorum . Kuzum bu süre çok uzun en son eşim akrabamızda kalmamızı istemiyodu otel fiyatına baktım 15 günlük çok çok pahalı süre uzun normal akrabamızda kalıcaz demşycez gine neden orda oldumuzu ama . Olsun en azından otele uzun süreli ücret vermeyiz birde trasfere gidicem

Aynen ortalama 3 haftayı buluyor gerçekten otel çok maliyetli olur sizin için. boşver sen takılma bu detaylara sürece odaklan umarım çekilen bunca sıkıntının sonucu çok güze olacak

Mart ayı değil ama nisan da benimde başlayacak tüp bebek her şey güzel gider insaAllah bu konuda pek bilgim yok araştırma asamasindayim :)
Bizde nisanın 16sında adetimle birlikte başlıyoruz, şuanda vitamine başladık. Mart ayının adeti ile hormon testlerim ve rahim filmimi çektiriyorum. Korkuda var biraz ama Allahım ilkinde tutturmaya nasip etsin hepimize.

Rahim filmi için randevu mu almak gerekiyor ay bunu öğrendiğim iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…