Evet bende doktorda bitiyor sanıyordum ama en önemlisi embriolog ve laboratuarmış onu öğrendim sonradan zaten mustafa bahçecide sürekli bunun üzerinde duruyor . Embriolog ve laboratuvar ın önemli olduğundan tabi doktorun hastaya göre tedaviside önemli ama ..blueaqua
Evet ben yeni baslayacagim carsamba görüşmem hayirlisiyla insallah yolunda gider hersey hepimiz içinSaol canım, sen yeni mi başlıyorsun, transfer mi var bundan sonra ?
Evet canim bende bahcecide tedavi oldum bizim basarili olma nedenimiz iyi lab. ve iyi lab. Calışanlarımız diyorlardı hepEvet bende doktorda bitiyor sanıyordum ama en önemlisi embriolog ve laboratuarmış onu öğrendim sonradan zaten mustafa bahçecide sürekli bunun üzerinde duruyor . Embriolog ve laboratuvar ın önemli olduğundan tabi doktorun hastaya göre tedaviside önemli ama ..
Aa canım ne güzel, siz olumlu sonuç aldınız inşallah. Çok ihtiyacım var, tüp bebekle anne olanları duymaya.Evet canim bende bahcecide tedavi oldum bizim basarili olma nedenimiz iyi lab. ve iyi lab. Calışanlarımız diyorlardı hep
Evet bende öyle . Ama galiba her vakaa kendine özgüü . Pek onun olmuş bizdede sorun aynı olurmu yada onu. Olumsuz bidede sorun aynı olumsuz olurmu demek yanlış galiba ..bende aynısını yapıyorum sonra . Kendi içimde düşünüyorum herkez bir değilAa canım ne güzel, siz olumlu sonuç aldınız inşallah. Çok ihtiyacım var, tüp bebekle anne olanları duymaya.
Canım dün Sabri bey paylaşmış, bi günde transfer yaptığı altı hastanın beşi pozitif sonuç almış.Evet bende öyle . Ama galiba her vakaa kendine özgüü . Pek onun olmuş bizdede sorun aynı olurmu yada onu. Olumsuz bidede sorun aynı olumsuz olurmu demek yanlış galiba ..bende aynısını yapıyorum sonra . Kendi içimde düşünüyorum herkez bir değilbiz en iyisi hep pozitifi çekelim düşünelim
Canım adetin başlayınca son dakika da izin alıp gelemiyorsun dimi? Eğer zorundaysan gözünü karart al iznini ama çok sakin ol hiç düşünme başladı mı başlayacak mı diye derim. Stres yapınca gecikiyor çünkü.Kızlar ya bişey sorucam benim gibi başka şehirden veya başka ülkenden gidip yaptırıcak olan varmı tüp bebeğihala bilet alamadım . Ya adetim beklediğimden 2 gün önce veya 3 gün sonra gelirse diye düşüne düşüne kafayı yiycem ama buradada iznimi yazmam lazım eşimin keza öyle . Nasıl olacak bilmiyorumki
Dün yazdım kuzum sabri hocaya zaten hocam bende böyle paylaşılmak istiyorum diye ve içlerinden 4de galiba sabri beyde ilk denemeydiCanım dün Sabri bey paylaşmış, bi günde transfer yaptığı altı hastanın beşi pozitif sonuç almış.Böyle pozitif sonuçlara ihtyacımız var. İnsan diyor ki biz neden pozitif almayalım.
Hsgye gelirken aldım bileti kasımda . Beklenilen adet gününe kız hiç şaşmadı aynı dediğim gün adet oldumCanım adetin başlayınca son dakika da izin alıp gelemiyorsun dimi? Eğer zorundaysan gözünü karart al iznini ama çok sakin ol hiç düşünme başladı mı başlayacak mı diye derim. Stres yapınca gecikiyor çünkü.
Canım bence beklediğin adet tarihine al en kötü iki üç fazladan kalmış olursun eğer iznin problem olmayacaksa. ama bu ay eksik şubat olması nedeniyle onu da göz önüne al. git gel sizin için ekstra masraflı olacak Allah yardımcınız olsun.Hsgye gelirken aldım bileti kasımda . Beklenilen adet gününe kız hiç şaşmadı aynı dediğim gün adet oldumama şimdi hsg sonrası hiç beklenilen gün gelmedi hep 3/4 geri ileri attı bakalım gögüslerim ağrısında oda yok şuan 7/10 gün kala ağrımaya başlar artık göğüs ağrım başlayınca alırm . Kuzum gözümü karartıp alıcamda 2 bin tl edicek sırf bir kişinin gidiş gelişi en iyi halden oda bide eşime alınacak . Ayy kuzum krşke tam 4 de gelse
insallah kuzum rahat ol tutcak allahin izniyleDün yazdım kuzum sabri hocaya zaten hocam bende böyle paylaşılmak istiyorum diye ve içlerinden 4de galiba sabri beyde ilk denemeydi ♥♥ Oda inşallah yazmış gerçekten bende çok mutlu oluyorum gördükce .
Sağol kuzum da işte ya erken gelirse ya geç gelirse benim için çok değilde eşimin işinde sorunCanım bence beklediğin adet tarihine al en kötü iki üç fazladan kalmış olursun eğer iznin problem olmayacaksa. ama bu ay eksik şubat olması nedeniyle onu da göz önüne al. git gel sizin için ekstra masraflı olacak Allah yardımcınız olsun.
Sıkıntılı bir durum valla. benimde mesela hep geç gelir başlamayacağım ay stresten mi ne erken olmuştum. belirtilerine göre takip eder ona göre planlarsın artık. burada kalacak yeriniz var mı? otelde mi kalacaksınız?Sağol kuzum da işte ya erken gelirse ya geç gelirse benim için çok değilde eşimin işinde soruno kesin izin yazıyor bende tam bilemediğim için ne diyceğimi bilmiyorum yazdığı tarihte opuya girmessem veya yazdığı tarihten iki gün önce girmek zorunda kalırsam diye .
Kuzum hep otelde kaldık hsg için ön görüşme için vs zaten ön görüşmede ( tatildeydik güya tatilde öğrendik sorunumuzu) ama şimdi bi akrabamızın evinde kalıcağım . Yani 2/ hafta çok uzun bir süre belki hadi kal dese 3 hafta gözden çıkar demişti doktorum . Kuzum bu süre çok uzunSıkıntılı bir durum valla. benimde mesela hep geç gelir başlamayacağım ay stresten mi ne erken olmuştum. belirtilerine göre takip eder ona göre planlarsın artık. burada kalacak yeriniz var mı? otelde mi kalacaksınız?
Aynen ortalama 3 haftayı buluyor gerçekten otel çok maliyetli olur sizin için. boşver sen takılma bu detaylara sürece odaklan umarım çekilen bunca sıkıntının sonucu çok güze olacakKuzum hep otelde kaldık hsg için ön görüşme için vs zaten ön görüşmede ( tatildeydik güya tatilde öğrendik sorunumuzu) ama şimdi bi akrabamızın evinde kalıcağım . Yani 2/ hafta çok uzun bir süre belki hadi kal dese 3 hafta gözden çıkar demişti doktorum . Kuzum bu süre çok uzunen son eşim akrabamızda kalmamızı istemiyodu otel fiyatına baktım 15 günlük çok çok pahalı süre uzun normal akrabamızda kalıcaz demşycez gine neden orda oldumuzu ama . Olsun en azından otele uzun süreli ücret vermeyiz birde trasfere gidicem
Bizde nisanın 16sında adetimle birlikte başlıyoruz, şuanda vitamine başladık. Mart ayının adeti ile hormon testlerim ve rahim filmimi çektiriyorum. Korkuda var biraz ama Allahım ilkinde tutturmaya nasip etsin hepimize.Mart ayı değil ama nisan da benimde başlayacak tüp bebek her şey güzel gider insaAllah bu konuda pek bilgim yok araştırma asamasindayim :)
Kuzum hep otelde kaldık hsg için ön görüşme için vs zaten ön görüşmede ( tatildeydik güya tatilde öğrendik sorunumuzu) ama şimdi bi akrabamızın evinde kalıcağım . Yani 2/ hafta çok uzun bir süre belki hadi kal dese 3 hafta gözden çıkar demişti doktorum . Kuzum bu süre çok uzunen son eşim akrabamızda kalmamızı istemiyodu otel fiyatına baktım 15 günlük çok çok pahalı süre uzun normal akrabamızda kalıcaz demşycez gine neden orda oldumuzu ama . Olsun en azından otele uzun süreli ücret vermeyiz birde trasfere gidicem
Nerde yaptıracaksın kuzum ? Ben istanbulda çekindim ama evet kesinlikle almalısın . Eğer istanbuldaysan sonomed çok çok iyiRahim filmi için randevu mu almak gerekiyoray bunu öğrendiğim iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?