Saol canım, sen yeni mi başlıyorsun, transfer mi var bundan sonra ?Merhaba tedavin hayirli olsun Rabbim yuzunu güldürsün insallah bende gecen cumartesi histereskopi oldum polipleri temizlediler şimdiden bol şifalar dilerim
Yok yeni başlıycam martta canım . İğnelere felan transfer mayıs gibi olur diye düşünüyorum rahim dinlendirme yapıcazSaol canım, sen yeni mi başlıyorsun, transfer mi var bundan sonra ?
Ayyy canım aynı yerdeyiz. Ben de eylülde Cem beyle görüşmüştüm, çok yoğun olması gözümü korkuttu emseyi tercih ettim. Ama tedavi başarısız olunca gözümü kararttım. Bana Sabri beyi çok tavsiye eden oldu, çok ilgiliymiş, çok iyi bi doktor, onunla çalışmayı da çok istedim aslında ama eşimle cem beyi tercih ettik. Ben de mart başında gidicem, cidden karşılaşabiliriz valla. Siz Sabri beyle hiç sperm seçme yöntemi, embriyo yapıştırıcı fln konuştunuz mu? Geçen ay bi arkadaşım Asm’de ikizlere hamile kaldı, eşinin spermleri sıkıntılı olduğu için ona mikroçipi tavsiye etmişler, bahçeci de hangi yöntemleri uyguluyorlar çok merak ediyorum, ilk gidişte sorucam.Selam canım . Evet bende bahçeciyi tercih ettim hatta ilk cem beyi istedim ama çok karışık bir doktor . Çok fazla hastası var . Ben yurt dışına dönmeliydim ön görüşme istedim ozaman 2 ay sonraya vermişti dedim ozaman başka bi doktor seçim . Sabri hocayı seçtim bende umutta tedavi göreceğim.. ben mart başında gidiyorum belki karşılaşırız canım
Canım senin de Allah yardımcın olsun, hepimizin Allah yardımcısı olsun. Hamile kalamamak ayrı zor düşük yapmak ayrı zor, çocuğunu kucağına alamadın mı hepsi zor. Havuz yöntemiyle çok başarı hikayesi okudum, hele embriyo pgt’den geçti mi %80 olumlu oluyormuş. Daha önce tüp bebek denemişmiydin? Rabbim bunca yıllık hasretini gidersin inşallah.
[/QUOTEAmin cnm cümlemizin yardimcisi olsun evet zor donemlerden geciyoz insallah havuz yöntemiyle kalirim rabbim isteyen herkesi kavustursun yavrusuna insallah saglikli kaliteli yumurtalarimiz olur hepimizinCanım senin de Allah yardımcın olsun, hepimizin Allah yardımcısı olsun. Hamile kalamamak ayrı zor düşük yapmak ayrı zor, çocuğunu kucağına alamadın mı hepsi zor. Havuz yöntemiyle çok başarı hikayesi okudum, hele embriyo pgt’den geçti mi %80 olumlu oluyormuş. Daha önce tüp bebek denemişmiydin? Rabbim bunca yıllık hasretini gidersin inşallah.
Aynen sanırım benim de mayıs gibi transfer olucak herşey yolunda giderse. İnşallah beraber olumlu sonuç alır aynı anda doğururuz. Süper olurYok yeni başlıycam martta canım . İğnelere felan transfer mayıs gibi olur diye düşünüyorum rahim dinlendirme yapıcaz
Aynen işin çetrefilli kısmını atlattım diyelim. Bende fazla yumurta oluştuğu için mecburi rahim dinlendirme oldu diyelim. 25 yumurta toplandı. 15 adet donduruldu. İnşallah tutunur canım Allah kimseyi aratmasın isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.Canım ne güzel yolun çoğunu geçmişsin. Transfer çok kolay zaten. Rahim dinlendirme başarı şansını çok artıyormuş. Kaç embriyon oluştu, umarım ilk sefer de sağlıkla tutunur.
Anladım canım. Bende de yaştan dolayı az yumurta elde edildi. Şimdi sıfırdan başlamam gerekiyorAynen işin çetrefilli kısmını atlattım diyelim. Bende fazla yumurta oluştuğu için mecburi rahim dinlendirme oldu diyelim. 25 yumurta toplandı. 15 adet donduruldu. İnşallah tutunur canım Allah kimseyi aratmasın isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.
Ya şöyle aslında dediler gelin sabri beyle öngörüşmeyi yapın sonra cem beye geçin . Sabri beyle konuştuktan sonra hiç değiltirmek istemedim . Gerçekten muhteşem bir insan her ne olursa olsun kafama her takılanı yazdım sordum bire bir numarasını veriyor . Uzun uzun cevaplar veriyor . Kuzum sabri hoca spermler için icv de ivf den bahsetti isimleri doğrumu yazıyorum bilmiyorum ama . Sperm sıkıntısı olacağı için hatta çok üzgündüm hocam nasıl bulunacak felan dediğimde . Hiç sen merak etme 800 kat yaklaştırarak bakıyoruz dedi bu teknikte en iyilerini seçiyoruz dedi . Ama yapıştırma yöntemini duymadım canım . Onu sorayımAyyy canım aynı yerdeyiz. Ben de eylülde Cem beyle görüşmüştüm, çok yoğun olması gözümü korkuttu emseyi tercih ettim. Ama tedavi başarısız olunca gözümü kararttım. Bana Sabri beyi çok tavsiye eden oldu, çok ilgiliymiş, çok iyi bi doktor, onunla çalışmayı da çok istedim aslında ama eşimle cem beyi tercih ettik. Ben de mart başında gidicem, cidden karşılaşabiliriz valla. Siz Sabri beyle hiç sperm seçme yöntemi, embriyo yapıştırıcı fln konuştunuz mu? Geçen ay bi arkadaşım Asm’de ikizlere hamile kaldı, eşinin spermleri sıkıntılı olduğu için ona mikroçipi tavsiye etmişler, bahçeci de hangi yöntemleri uyguluyorlar çok merak ediyorum, ilk gidişte sorucam.
Eh beraber bahçeci umutta beklerken birer çay /kahve içeriz artık canım o bekleme salonu çok gerginAynen sanırım benim de mayıs gibi transfer olucak herşey yolunda giderse. İnşallah beraber olumlu sonuç alır aynı anda doğururuz. Süper olur
Canım benim kaç embriyo olduğu önemli değil hepimize lazım olan bir tane değil mi ? dediğin gibi önemli olan sağlıklı evlat sahibi olabilmek. En kısa sürede yavrularımızı alırız inşallah kucağımızaAnladım canım. Bende de yaştan dolayı az yumurta elde edildi. Şimdi sıfırdan başlamam gerekiyorHepimizin durumunun kendimize göre artısı eksisi var ama tek önemli olan sağlıklı çocuk sahibi olabilmek. Allah yardımcımız olsun.
aynn çok guzel kuzum ben daha iki gun once hayal ediyordum petegin önünde minder koymusum uzerinde bebegimi eli ayagi oynuyo inan gerçekten sanki gozumun öndeydi hayalde olsa çok guzelKızlar düşünüyorumda olsa düşününsene ne güzel olur bebeklerimiz ya olursa diye düşününce içimde güller açıyor sanki kıpır kıpır oluyorumallahım bizlerin kucağını boş burakmasın 2020 bize bebekle gelsin inşallah Birbirimize dua edelim başkasının etti dua kabul olurmuş
Aynen ya az öncede ben hayal ettim eşime anlttım hayalimi bi tuaf oldum gerçekten uğraşarak çabalıyarak olması değişik biz seçilmiş annelerizaynn çok guzel kuzum ben daha iki gun once hayal ediyordum petegin önünde minder koymusum uzerinde bebegimi eli ayagi oynuyo inan gerçekten sanki gozumun öndeydi hayalde olsa çok guzelinsallah dedigin gibi 2020 bize bebeklerimizle gelir ben hep dua ediyom herzamanda etcem ❤
aynn balim biz secilmis anneleriz ne guzel cabaliyoz ona gorede evlatlarimiza deger veririz belki normal olsaydi deger vermicekdik Allah bize bunu gosteriyor belki kiymetini bilin size emanet yoluyorum ona iyi bakin diyo ama tabiki bazi insanlar öyle yapiyolar ben böyle dusunuyom ondan evladim benim için degerlidirAynen ya az öncede ben hayal ettim eşime anlttım hayalimi bi tuaf oldum gerçekten uğraşarak çabalıyarak olması değişik biz seçilmiş anneleriz
Ktılıyorum canım benim yolumuz uzun ve dikenli ama güneş bizede elbet doğacakaynn balim biz secilmis anneleriz ne guzel cabaliyoz ona gorede evlatlarimiza deger veririz belki normal olsaydi deger vermicekdik Allah bize bunu gosteriyor belki kiymetini bilin size emanet yoluyorum ona iyi bakin diyo ama tabiki bazi insanlar öyle yapiyolar ben böyle dusunuyom ondan evladim benim için degerlidir
sabrın yolu selamettir insallah bizde birgun feraha kavuscayizKtılıyorum canım benim yolumuz uzun ve dikenli ama güneş bizede elbet doğacak
İnşallah canım benimsabrın yolu selamettir insallah bizde birgun feraha kavuscayiz
Eh beraber bahçeci umutta beklerken birer çay /kahve içeriz artık canım o bekleme salonu çok gerginhep eşimle geldim bu sefer tek olucam . Akrabamız olucak ama içeride bekletmem onu
[/QUOTE
Aynen dediğin gibi anlattılar bana da Sabri beyi hastaları çok seviyor onu. Zaten bu işte en önemlisi laboratuvar. Ben de 1 mart gibi adet olmayı bekliyorum. Tarihlerimiz çok yakın, mutlaka denk geliriz bi sürü kontrol oluyor. Dediğin gibi beraber bekleriz belkiYa şöyle aslında dediler gelin sabri beyle öngörüşmeyi yapın sonra cem beye geçin . Sabri beyle konuştuktan sonra hiç değiltirmek istemedim . Gerçekten muhteşem bir insan her ne olursa olsun kafama her takılanı yazdım sordum bire bir numarasını veriyor . Uzun uzun cevaplar veriyor . Kuzum sabri hoca spermler için icv de ivf den bahsetti isimleri doğrumu yazıyorum bilmiyorum ama . Sperm sıkıntısı olacağı için hatta çok üzgündüm hocam nasıl bulunacak felan dediğimde . Hiç sen merak etme 800 kat yaklaştırarak bakıyoruz dedi bu teknikte en iyilerini seçiyoruz dedi . Ama yapıştırma yöntemini duymadım canım . Onu sorayımmm ben mart 4 de adet ilk günü diye gösteriyor bakalım . Bir iki hün şaşar beşer ama işte ilk hafta olucak ilk tedavim . Birde canım cem beyde gözümü korkutan yopun oluşuydu ta burdan çık gel allah korusun yopunluktan aksilik felan olursa dşye istemedim .. sabri bey çok gerçekten ilgili anlayışlı . Ne sorarsan sor direk kendisiyle iletişime geçiyorum . Sonra ilaçlarla ilgili iklim hanımın numarasını verecek . Gerçekten akşam nile cevap verdiği oluyor
Evet bende doktorda bitiyor sanıyordum ama en önemlisi embriolog ve laboratuarmış onu öğrendim sonradan zaten mustafa bahçecide sürekli bunun üzerinde duruyor . Embriolog ve laboratuvar ın önemli olduğundan tabi doktorun hastaya göre tedaviside önemli ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?