Mart 2017 anneleri

Cecelist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
7
2
37
Merhaba kızlar 10+2 günlük ikizlre hamleyim hiç bir iş yapamıyorum bulantım had safada sizler de durumlar nasıl?

Merhaba kızlar 10+2 günlük ikizlre hamleyim hiç bir iş yapamıyorum bulantım had safada sizler de durumlar nasıl?

Merhaba bende 10+3 haftalık hamileyim :) Benim hala devam eden kasık ve karın ağrılarım haricinde gayet rahat geçiyor mide bulantısı vs yok. Seninde kasık ağrıların devam ediyor mu? Gerçi senin ikiz gebelikmiş belki azcık farklı olabilir bu arada hayırlı olsun şimdiden :)

Canım bende yorgunluktan çok bulantı baş dönmesi ve kasık ağrısı var ama zaten bu olanlar bizim durumumuzda normal :anneadayı:

Benim ağrım yok ama bulantılar çileden çıkarıyo inan ki ağrıyı tercih ederdim çok kötüyüm her yediğimi çıkartıyorum

Benim ağrım yok ama bulantılar çileden çıkarıyo inan ki ağrıyı tercih ederdim çok kötüyüm her yediğimi çıkartıyorum

Merhaba kızlar 14+4 hamileyim 2 gün önce doktora gittim ve bebeğin eşi dağınık dedi bu konuda bilgisi olan varmı :110::110:

Ben şuan 18. Haftamın içindeyim. Bulantı kusma hepsi bitti çok şükür eser bile kalmadı. İştahım açıldı bol bol sağlıklı beslenmeye çalışıorum. Arada bir hafif sancı giriyor karnıma veya kasıklarıma ama bunlar normaldir die düşünüorum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

X