Mart 2010 Anneleri Ankara'da Ne Zaman Buluşsun ve Ne Yapsın?

Mart 2010 Anneleri Ne Zaman Nerede Buluşsun?

• Ekim sonunda / Yemek-Cafe

OY: 0 0,0%
  • Başka bir önerim var!!!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Sinpac

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
2.084
79
Evet, Mart 2010 anneleri Ankara buluşmamızla ilgili detay topiğimiz burada... Karar vermemiz gereken konular:
1. Hangi tarihte buluşalım?
2. Hafta içi mi hafta sonu mu buluşalım? (Haftasonu ise cts mi pazar mı?)
3. Buluşunca cafe gibi bir yerde oturup konuşalım mı, yemek mi yiyelim, yoksa alışveriş mi yapalım?
4. Hangi semtte (Kızılay/Armada vs) buluşalım? Özel mekan önerisi olan var mı?

Ve şu anda aklıma gelmeyen detaylar için fikirlerinizi bekliyorum...

1) 14 kasım cumartesi saat 14:00
2) Hafta sonu yani cumartesi
3) ilk buluştuğumuzda herkes aç olsun self servis olan bir yerde oturup yemeğimizi yiyelim.Sohbet edip tanışıp kaynaşalım önce.Sonra yavaş yavaş mağazaları dolaşalım hem birbirimiz hakkında önerilerde bulunabilmek daha kolay olur eğer önce sohbet eder tanışırsak.Alışverişte haliyle daha keyifli olur.
4)Kızılay herkes için ortak yer daha uygun ama eğer başka bir alışveriş merkezinde yada semtte indirim var diyorsanız ve ksinlikle öneriyorsanız ordada buluşabiliriz.

Pazar günü eşler evde diye 15 kasım yazmadım ama çoğunluk uyarsa bende uyarım...

Bence de 14 yada 15 Kasım olsun, hafta içi çalışıyorum gelemem, hem yemek yiyelim sohbet edelim hemde alışveriş yapalım diyorum ben, bu yüzden de alışveriş merkezlerinden birini tercih etmemiz lazım.

Armada mothercare daha uygunsa armadada buluşalım kızlar?Hem vitrin bakar hem bir şeyler yer sohbet ederiz...

ankarada oturduğuma göre ben de gelebilirim heralde kaydirigubbakcemile2 yani inşallah bi aksilik çıkmazsa :Saruboceq:

ben de megryann gibi düşünüyorum cts olsun önce bişeyler yeyip sonra gezinelim

Şimdilik çoğunluk mothercare diyor.Biraz daha dursun anket bakalım.En son hangisi çıkarsa o olsun...

ne güzel Ankaralı mart anneleri olarak kalabalıksınız galiba
hadi bakalım

kızlar süper düşünmüşsünüz valla bende kocaelide yaşayan bir ankralı olarak gelmek istiyorum:)bak bahanemde oldu annemide özlemişdim eğer çok kalabalık bir grup olursa bana göre gezip alışveriş yapmak çok zor olur:):)bi yerlerde oturup hem muhabbet hemde bebişleri beslemek çok daha hoş olur.

kızlar süper düşünmüşsünüz valla bende kocaelide yaşayan bir ankralı olarak gelmek istiyorum:)bak bahanemde oldu annemide özlemişdim eğer çok kalabalık bir grup olursa bana göre gezip alışveriş yapmak çok zor olur:):)bi yerlerde oturup hem muhabbet hemde bebişleri beslemek çok daha hoş olur.

Gel canım bekleriz :)

ben de mothercare burada olmadığından Ankara ya gitmeyi düşünüyordum ben de gelirim kızlar bir sıkıntım olmazsa :))

Oh oh, grup büyüyor...:sm_cool::sm_cool:
Şu an itibariyle anladığım kadarıyla, çoğunluk mothercare indirimi ve alışverişi peşinde...

lan alışveriş deyince akan sular durur.çıtçıtlı badi alıcam kızıma yaw. şindi bilmeyenlere yazalım mother care de % 70 indirim oluyo her ayın 15 inde ben nasıl olsa gidicem ama buluşma başka bi düne ertelenirse ozamanda gelirim tabiyki...
şindiiii pazar günü erkenden buluşalım çünkü öğlene kadar talan ediyolarmış rafları.
öğlen çıkarız yukarı yimek yiriz sonra ben bi magle sinpacı döverim...
falan filan gezerik iki.
resimler çekerik oohh...hadi hadi 15 kasım armada...
telefonlarımızı yazışırık haerleşirik...
l

lan alışveriş deyince akan sular durur.çıtçıtlı badi alıcam kızıma yaw. şindi bilmeyenlere yazalım mother care de % 70 indirim oluyo her ayın 15 inde ben nasıl olsa gidicem ama buluşma başka bi düne ertelenirse ozamanda gelirim tabiyki...
şindiiii pazar günü erkenden buluşalım çünkü öğlene kadar talan ediyolarmış rafları.
öğlen çıkarız yukarı yimek yiriz sonra ben bi magle sinpacı döverim...
falan filan gezerik iki.
resimler çekerik oohh...hadi hadi 15 kasım armada...
telefonlarımızı yazışırık haerleşirik...
l

Niye dovecen beni kızım?
Hadi meg neyse, ben de bu konuda sana katılıyorum... Ben tutayım sen dov desem, tutulacak yeri de yoktur o çirozun...
Ama ben etli butluyum... Tosuncuk oldum tosuncuk...

Niye dovecen beni kızım?
Hadi meg neyse, ben de bu konuda sana katılıyorum... Ben tutayım sen dov desem, tutulacak yeri de yoktur o çirozun...

dün mag söyledi bana topic açtığını beeeeeee niye haber vermiyosun ne biçim organizatörsün tesadüfen gördüm bizim topicede yaz ondan dövücem ama önce magi dövücem seyyal burda olsa onuda dövücektim...
bide hürrem var ne giydin topicinde onuda dövücem şişiricem sizi her gün güzel güzel yemek tarifleri eklicem görüceksiniz hepinis.

Niye dovecen beni kızım?

Ne oluyor ay bana karşı ittifakmı kurdunuz.Bak bak hainler sizi biri tutup diğeri pataklayacak.Kurtaran yokmu beni yaaa :) kaydirigubbakcemile

X