selammm...bende dün test yaptırdım benim sonuç:187,3 çıktı dr. şüpheli dedi yarın yeniden yapılcak. bu arada adetim 4 gün gecikti ondanmı acaba değer düşük....
meraba kızlar bende bu ay ögrendim hamilelimi cok korkuyorumikinci hamilelim ilk 27 haftalık dogdu 2 gün yaşadı yine aynısı olursa diye doktora gittim beta hcg 3 gün önce 402,3 tü bugün ise1168 sordum kaç haftalıkdır diye o kanda beli plmaz 3 hafta sonra utrasyonla bakarız dedi tersler gibi şimdi yeni bi doktor arıyorum neyapcamı bilmiyorum
slm kızlar ben hamişliğimi martta öğrendim sayılır..26 şubatta idrar testi yaptım..3 martta da kanda baktırdım...hepimizin hamişliği hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah...
fdfye canım testin yanında referans aralığı vardır orada tahmini haftan belli olur ..mesela benim 5+3 te 5000 çıktı ve 6-7 hafta arsı yazıyo du..kağıtta yoksa da netten bhcg aralıklarına bak...
Hemserim mehtap, tebrikler
Allahim ins bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Bebislerimizi bize bagislasin ins. Sen konyada hangi doktora gidiyorsun?
canım ben şu an doğu görevindeyim yani malisef konyada değilim ama konyadayken doğum evinde çalışan soyadı köseoğlu olan bi bayan vardı ona gitmiştim..iyiydi...
Guclu z senin bebekler bellimi tekmi çiftmi?Döllenme tarihini tahmin edebiliyormusun aşağı yukarı?Bende nasipse bu cumartesi keseyi görmeye gidicem.:teytey::teytey: