Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba herkese, marmariste yaşayan biri varmı bana yardım edebilicek? Başka şehirden oraya yerleşicem fakat ev ve semt konusunda bikaç soru sormam lazım bilen birine.
şimdi ben 1 2 aydır kiralık ev bakıyorum ama sezon oldugu için hala yüksek fiyatlar, ama benim bu ay sonuna kadar tasınmıs olmam lazım.internette de bulamadım butceme göre ama acaba oraya gelsem 800 e kadar varmdır evler (özellikle tepe mahallesi civarı) genelde armutalan da var ama orasıda merkeze uzak diye biliyorum dolmusla tepeye kaç dakikadır? benim merkezde iş bulmam lazım armutalan da tutsam gidip gelmek zor olurmu diye merak ediyorum
benım arkadasım gecen hafta ev kıraladı 800 e merzarlık cıvarı
zaten tepe mahallesı merkez sayılır orda evler eskı ve buyuk ıhtımal pahalıdır
armutalan da genelde memur kesımı yasıyor daha sakın yasanılası yer oldugu ıcın zaten dolmusla armutalandan tepe mah. gıdersın rahatlıkla