Arkadaşlar merhaba bu konu hakkında çok başlık ve bilgilendirme olmadığını görerek bu postu açtım umarım size yardımcı olur. İlk olarak inferlite bölümüne randevu alıyorsunuz. Ve size sorulan 1 yıl içinde gebelik oluşmamış olması o şekilde istiyorlar marmara aşılama için. Kimyasalda olsa kabul etmiyorlar çünkü. Her neyse bu şekilde olursa eklediğim dosyada mevcut olan tahliller isteniyor. Bu kağıdı veriyorlar. Hsg, smear ve genital kültür dış merkezde olabilir. Ben hormon tahlillerimide lütfü kırdarda yeni verdiğim için onuda kabul ettiler devlet hastanesi diye sanırsam normalde tiroidim yok ama son tahlilde 3.60 çıkmış 3.50altı olması istendiği için özellikle kendi hastanelerinden dahiliyeden onay almam söylendi. Sonrasında eşinizin ürolojiye randevu alması lazım ve bizzat kendi gitmesi lazım ordanda sperm analizi test kağıdı gibi birşey verilcek ve sperm testi için gün alıcaksınız. Oda yaklaşık 1.5ay sonrasına gün veriliyor 2.test içinde o tarihten 15 gün sonrasına ve en altta gerekli kalan evrakları tamamlamanız gerekiyor Yardımcı olmuşumdur umarım. Ben şahsen hsg filmim, hormon tahlillerim hazır şekilde gittim he birde smear marmarada 3ay ya da 3aya yakın bir sürede çıkıyor bilginize ve smear olmadan yapmıyorlar özeldekini kabul ediyoruz dedi bana sorularınız varsa burdanda mesaj olarakta yazabilirsiniz Allah hepimize nasip etsin inşallah
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Marmara Hastanesinde Aşılama 2022
- Konu Sahibi Mero4001
- Başlangıç Tarihi