Marmara bölgesi (İstanbul, kocaeli, sakarya, eskişehir, bursa) devlet hastanesi meme toparlama ve dikleştirme için doktor önerisi

Dlkyzc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
5
0
32
Merhaba
Meme ameliyatı özellerde çok yüksek fiyatlarda olduğu için Marmara bölgesinde devlet hastanelerinde doktor öneriniz var mı? Özelde 25 30 bine kadar var ise oda olur tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba
Meme ameliyatı özellerde çok yüksek fiyatlarda olduğu için Marmara bölgesinde devlet hastanelerinde doktor öneriniz var mı? Özelde 25 30 bine kadar var ise oda olur tavsiyelerinizi bekliyorum
Kayseri de özelde oldum ben 25 bin
Ankara’da 28 den başlıyordu 45 bin fiyat aldım. Marmara bilmiyorum

Kayseri de özelde oldum ben 25 bin
Ankara’da 28 den başlıyordu 45 bin fiyat aldım. Marmara bilmiyorum
Aslında kayseride olabilir. Doktorunuzun adı nedir? Ne zaman oldunuz? Tam olarak ne ameliyatı oldunuz toplama ve dikleşmemi? Birde korkum dikiş izi iz kaldı mı? Sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim

Merhaba ben de 45.000 fiyat aldim istanbul da kis ayında muhtemelen yaptiracagim
Siz yaptirdiniz mi
1ayım tam doluyor yarın 375 cc meme büyütme oldum
Hala sert sızılı ve zıplamaya çarpmaya korktuğum memişlerim var ama görüntüsü istediğim gbi iyi ki olmuşum
6 aya tam iyileşir diyorlar insallah bi gün onu da kk ya yazabilirim hatta başlık açıp

Ben sana toparlatmak istiyorum doğum yok ergenliginden boyle ustu sarkik alti yuvarlak. Sadece diklesmenin sureci farklidir sanırım. Sizin sadece silikon mu oldu diklestirme olmadi mi

Dr bilmiyorum. Ama Eskisehir Marmara bolgesinde degil.

Gonlunuze gore bir doktor bulmanizi dilerim.

Merhaba ne zaman oldunuz? fiyat nedir? Ve tam olarak işlem nedir toplama ve protez mi? İz kaldımı beni en çok korkutan bu. Birde rica etsem bana özelden görsel atabilirmisiniz
Ben 2 ay tam olmadı olalı 30 bin e oldum Menteşe marka taktı ben diklestırme olmadım ama emzirmeden dolayı oluşan fazlalık deriyi aldı ikisinden de protez takıldı sonra

Merhaba

Oncelikle merhaba, biraz uzun olacak ama surecimi paylaşmak istedim belki bir faydasi olur, yaklaşık 2 hafta önce yani 23.09.2022 de çok şükür İstanbul bezmialem vakıf univ. Hastanesinde ogr. üyesi uzm. Dr. Nuh evin hocaya ameliyati mi oldum. Bilgilendirmek amaçlı sürecimi buradan anlatmak istiyorum belki birine faydası dokunur. Önceki yazılarımda belirttiğim gibi temmuz ayında ilk görüşmeye gittim muayene olup fiyat aldım 18.000 tl dediler ama benden mamografi ve meme ultrasonu istediler aynı hastaneye sorduğumda bu 2 işlem için 1.215 TL istediler o an saçma bir düşünceyle pahalı olduğunu düşünüp başka hastanede ücretsiz yaptırayım diye düşündüm (büyük hata) neyse Dr. Sadi konuk hastanesinde bu işlemlerimi hallettim ama ultrason 2 hafta sonraya, mamografi 1 ay sonraya verdiler. Neyse günu gelince 2 işlemi de yaptırdım fakat ultrason sonucunu hemen o anda alabilmisken mamografi sonucu içinde 2-3 hafta bekledim sonucu alır almaz yani 21.09.2022 de bezmialeme Dr gittim sonucu gösterdim herşey temiz ameliyatınızi onaylıyorum planlama ile görüşün dediler çıktım planlamaya gittim temmuzda verilen fiyat yazılı olan kartı uzattım ve şok! Bana temmuz fiyatı geçerli değil zam geldi bana iletilen 18.000 tl olan ücret 24.400 olmuş inanamadım yani o ayda 1.215 TL olan tahlilleri hemen cektirmedim orda ücret odemeyeyim diye 6.400 tl fark ödemek durumunda kaldım bu konudaki en büyük hatamdi ama vardır bunda da bir hayr. neyse bana 1 hafta sonraya randevu verdiler tmm dedim çıktım evime geldim yaklaşık 1 saat sonra arayıp haftaya doktorumuzun yurtdisinda konferansı var burada olamicak sizi 2 gün sonraya alıyoruz onaylıyor musunuz diye sordular neyse gerildim ama tmm dedim benden sporcu sutyen istediler acı eşiğim çok düşük demiştim o zaman sizi 1 değil 2 gece misafir edicez önden düğmeli kıyafet dediler velhasıl hazırlayın gelin cuma günü yatış yapicaksiniz dediler aklınızda olsun ben dünya para verdim bilindik markalardan aldım ama uygun değil medikal magazalarından alın ve ben 80 beden yaptırdım xl beden sutyen giydirildi bandaj ve ödemlerden dolayı, cuma sabah 10:30 da yatış yaptım öğlen 13:30 civari ameliyata alındım 5 Saat sürdü, ameliyathaneye girince önce ölçümler ve çizimler yapılıyor cm-cm ölçülüyor sonra yatıyorsunuz ve gözünüzü açtığınızda narkozdan ayilmayi bekleyen bir sürü hastanın arasindasiniz ve hemen sizi odanıza çıkartıyorlar 5 Saat yemek yemedim yasaktı tabi haliyle sonrasında ev yemeği olarak istediğimi yedim 12 saat ara ile antibiyotik ağrı kesici ve vitamin serumlar takılıyor tansiyon aleti hep kolumdaydi ve parmağa takılan ölçüm cihazı bu işin en en en kötü yanı sürekli ve sadece sırt üstü yatmak zorunda olmak, direnler takılı ve ertesi gün aksam yürüyüş yapmak gerekiyor dendi kalkıp koridorda hemşire ile (mutlaka) yürüyüş yaptık biraz, wc ihtiyacı zor olmadı kendi başınıza halledilebiliyor pazar günü evimize geldik direnler hala takılı kalkıp yatamiyorsunuz mutlaka sizi birisi desteklemeli sırttan ve kafadan 1 hafta sonra kontrole gittik direnler cikartildi abartıldığı kadarda acımadı hissetmedim desem yeridir yani kendinize yetiyor sayılırsınız ama yine de mutlaka biri olmalı yanınızda yorulunca yada baş dönünce yatmak istiyor insan ve sizi yatıracak ve kaldiracak biri lazım kol ve üst bedeni zorlayamiyorsunuz..
Ha bugün ha yarın derken oldu da bitti bile hatta 1 hafta mı bitirdim bile ağrı ve acıya rağmen gerçekten değdi çektiğim herşey değdi bu hafiflik bu görüntü muhteşem bişey, vücudum şimdiden seratonin salgiliyor her yıl 23 eylul doğum günüm sayabilirim inşaallah bu yazımı okuyup faydasını gören kişiler olur sağlıcakla kalın..

Simdi o hastanede 24 bin lira yani dimi tabi eğer yine bi zam gelmediyse.benim hem toparlama hem de silikon olacak.

Merhaba son durumunuz nedir merak ettim.dr dan memnun musunuz?randevuyu telden alıyoruz sanırım

Merhaba
Bilecik devlet Hastanesi'nde kadın doktor var

Merhaba
Merhaba,dr bulabildiniz mi kimse cevap vermiyor

Merhaba son durumunuz nedir merak ettim.dr dan memnun musunuz?randevuyu telden alıyoruz sanırım
Merhaba, son durumum gayet iyi tam 1 ay oldu tek başıma yatıp kalabiliyorum sağıma ve soluma dönüp yatmaya da başladım en rahatlatıcı kısım bu hatta bugün evimdeki eşyaları tek başıma çekiştirip temizlik yaptım (beyaz eşyalar, koltuklar vs) gayet iyiyim tabi ne olursa olsun dikkatli olmak gerekiyor sadece kollardan değil vücuttan destekle iş yapabildim ilk 2-3 hafta zorluydu ama ondan sonra normal hayata donebildim, randevuyu Google'a bezmialem yazıyorsunuz sayfasına girip online randevu bölümünden alıyorsunuz birde diğer Dr'larin muayeneleri ücretli 400-600 TL şuan ama Dr. Nuh bey öğretim üyesi yani uzman ve muayenesi ücretsiz tavsiye ediyorum kesinlikle..

Simdi o hastanede 24 bin lira yani dimi tabi eğer yine bi zam gelmediyse.benim hem toparlama hem de silikon olacak.
Evet sadece 24.400 TL ödedim onun dışında hiçbir ödeme yapmadım, bu arada bana sporcu sutyen almanız gerek dediler bende hiç bilgim olmadığı için ünlü bir markadan 2 ad. Aldım ama boşuna o kadar para vermişim uygun değil çünkü medikal ürünler satan yerlerden almak gerekiyormuş ben 80 beden yaptırdım ama bandajlar ve ödemlerden dolayı xl beden bana uygun oldu ona da 290 TL ödedim o kadar başka hiçbir şeye hiçbir şekilde ödeme yapmadım siz Dr sorun kaç beden almam gerekiyor diye hastane ile anlaşmalı olan medikalcilerden almayın o an mecbur olduğunuz için fiyatı yüksek tutuyorlar siz öncesinde dışarıdan bir medikal mağazasından alin

Merhaba
Merhaba 2 gün önce İstanbul’da büyütme oldum. 45 bin lira ödedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…