Tüp Bebek Merkezleri Marmara Araştırma Hastanesi Tüp Bebek

Çok şükür Pendik’teki Marmara eğitim araştırmada mı yaptırdınız bir de asistanlar mı ilgileniyordu hep kusura bakmayın orda yaptırana pek denk gelmiyorum ben de oraya gideceğim de inşaallah

Çok şükür Pendik’teki Marmara eğitim araştırmada mı yaptırdınız bir de asistanlar mı ilgileniyordu hep kusura bakmayın orda yaptırana pek denk gelmiyorum ben de oraya gideceğim de inşaallah
Evet Pendikte. Her muayenede asistanlar oluyo. Muayenede not alıp hocaya soralım diyolar, tedaviniz kullanacağınız ilaç dozları ona göre belirleniyo. Opu ve transfer işlemlerini hocalar yapıyo. Ben de bu sitede yaptıranlara hiç denk gelememiştim maalesef İnşallah en kısa zamanda siz de pozitifi görürsünüz

Amiiiin çok teşekkür ederim

Merhaba transfer süreci toplamda kaç günü buluyor acaba?

Lütfi kırdar da tüp bebek bölümü var görünüyor sitesiden baktım size neden yapılmadı?

Ben dışarda kistlerim için ameliyat olup tekraran devlette tüp bebek için gitmek istiyorum, acaba bu yaptırdığımız testler ne zamana kadar geçerli?. Tüm bölümleri tek tek gezdim kağıtları toparladım. Ama hoca tüp bebek yapamam deyince yarım kaldı.
İkinci sorum, hastane laboratuvarı nasıl? Yumurtaların kalitesi nasıl oluyor ? İlgililer mi acaba bu konuda?

Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum

Lütfi kırdar da tüp bebek bölümü var görünüyor sitesiden baktım size neden yapılmadı?
Canim ben oraya gittigimde infertilite bolumu yeni acilmisti sadece asilama yapiliyordu sonradan tuo bebek yapildi mi bilmiyorum
Evraklar toplaninca 1 sene geciyor yanlis bilmiyorsam bende oyle duydum bence ilgililer ama ozeldeki ilgiyi kaliteyi beklememek lazim tabiki devlet sonucta

Tüp bebek yokmuş sanırım lütfi kırdar da.
İlgi alaka parayı alana kadar canım paranı aldıktan sonra ilgiyi kesiyor özel sektör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…