vosvoslujerry Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2014 4 0 29 Nisan 2015 Konu Sahibi vosvoslujerry #1 selam kızlar yakında evleneceğim ve bornoz takımı almak istiyorum. bende marks&spancerin bornozu var acayip yumuşak pofuduk pofuduk. ama yaşadığım şehirde mağazası yok. önerebileceğiniz daha iyi bi marka var mı ?
selam kızlar yakında evleneceğim ve bornoz takımı almak istiyorum. bende marks&spancerin bornozu var acayip yumuşak pofuduk pofuduk. ama yaşadığım şehirde mağazası yok. önerebileceğiniz daha iyi bi marka var mı ?
cundagg Some dance to remember, some dance to forget Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 2.965 4.480 40 29 Nisan 2015 Konu Sahibi vosvoslujerry #2 ben english home unkini kullanıyorum memnunum. tasarımlarıda güzel fiyatıda uygun.
vosvoslujerry Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2014 4 0 30 Nisan 2015 Konu Sahibi vosvoslujerry #3 oraya baktım canım ama dokunduğumda yumuşak gelmiyor ama madame cocco ya göre daha iyi havlu ve bornozları
oraya baktım canım ama dokunduğumda yumuşak gelmiyor ama madame cocco ya göre daha iyi havlu ve bornozları