Marketten alışveriş yaparken dikkat!!!

cicioz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
361
0
296
İzmir
Kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şu an çok öfkeliyim!Çok çok bilindik bir süpermarketten Veet Soğuk Ağda bantlarından aldım 4 gün önce...Şimdi kutuyu bi açtım bomboş ohaoldumsmile,insan bari bi tane bıarkır :) Ne yapsam bilemedim kızlar yaa,gidip söyleyeyim diyorum,parasında filan değilim bilsinler başı boşluklarını...Aman siz siz olun ürün alırken bunun gibi şeylere çok dikkat edin.

allaa allaa çok enteresan yaa

bence söyleee

bir çözüm yolu vardır elbet

onlarda uyanık olsunlar

kamera görüntülerini falan araştırırlarr

ya canım çok ilginçtir epey üründe böle talan vardı.Mahvolmuştu ürünler...Ama kimse alacağı ağdanın içine bakmayı akıl edemez :) ben de bakmadım..Ama ne bileyim çok şaşırdım yaa ne bu :)

yaa carrefourlarda ilaç kutuları falan extra şeffaf kutunun içinde demekki içerlerini boşaltmasınlar diyee

yaa carrefourlarda ilaç kutuları falan extra şeffaf kutunun içinde demekki içerlerini boşaltmasınlar diyee

yaaa canım carrefour'larda da oluyo bazen aynı sorumsuzluk.Mesela dergilerin yanında filan verilen hediyeler olmuyor genelde.Ama bu marketten hiç beklemiyordum.Çok disiplinliydi...

bimden aldın sanırım
orada içlerini boşaltabiliyorlar bazen
götürün hakkınızı arayın tabiki

bimden aldın sanırım
orada içlerini boşaltabiliyorlar bazen
götürün hakkınızı arayın tabiki

tatlım yok,Tansaştan almıştım,firmayı kötülemek olmasın diye yazmadım ama şimdi artık gönül rahatlığıyla yazabilirim çünkü yeni gelişmeler var :)

Alışveriş fişi ve boş kutuyu aldım gittim markete :) Satış danışmanınız veya yetkili bir kişiyle görüşmek iistiyorum dedim.Mağazanın müdür yardımcısı geldi..Anlattım böyle böyle diye..Adam haklı olarak alırken farketmediniz mi hafifliğinden dedi.Ben de elimde bir çok ürün vardı farketmedim dedim ki hakikaten öyle...Neyse adamcağız dedi ki bu ara yeni hırsızlık trendi bu..Ya kutuların vs içlerini boşaltıp kendi aldıkları ürüne ekliyorlar ya da direkt cebe :))) Mahkememiz var yine bu konuyla ilgili gibilerinden konuştu...Neyse velhasıl yeni bir ürün verdiler karşılığında...Beyefendi özür diledi filan...Amacım ürünün değişmesi diildi ama kârlı çıktım kaydirigubbakcemile2

Ne karlı çıkması ya, parasını verdiğin malı almışsın sadece. Zarardan kar mı ? sempatiksalakcinni

sonuc olarak bence ureticilerin ve marketlerin sucu..sen hakkını arayıp almıssın..üretici firma kutularını ambalajlamalı ya da marketler guvenlik sorunlarını cozmeli..iyiki hakkının pesinden gitmissin..:)

Bir keresinde annemin de başına gelmiş böyle bir şey. Buzdolabı poşeti almış alırken kutu kapalıymış eve gelince açtığında bir bakmış içi boş. Yani herhalde üretim hatası oluyor. Annem de bu olaydan sonra alırken hep sallıyormuş içi dolu mu diye anlamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…