• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

marketten alınabılecek saglıklı gıdalar

pembeseker1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
75
1
13
Antalya
kızlarrrr 7 aylık hamıleyım ve saglıklı beslenmem gerekıyor pazar uzakta oldugu ıcın market alısverısı yapıyorum sızce marketten alınabılen saglıklı gıdalar neler ya da soyle sorayım markette saglıklı ne var kiiiii

kızlarrrr 7 aylık hamıleyım ve saglıklı beslenmem gerekıyor pazar uzakta oldugu ıcın market alısverısı yapıyorum sızce marketten alınabılen saglıklı gıdalar neler ya da soyle sorayım markette saglıklı ne var kiiiii

meyve sebze alabilrsinde diğer paketli ürünlere dikkat et içinde glikoz-fruktoz şurubu ve trans yağ varsa uzak dur canım

su ve soda dışında üzgünüm elle tutulur bir gıda yok marketlerde.. özellikle ne yersen ye paketini açıp ağzına attığın her şey korucu içeriyor seni beni etkilemiyor ama yavrularımızı etkiliyor.. bende 4 aylık gebeyim çok canım çeksede tadımlık dışında hiç bir şey yemiyorum... bol meyve su arada kaçamak hamur işi ev yapımı tabii :) bence kekini evde yap böreğini yani canın ne istiyorsa yapabilirsin aslıda ama sakın market yumurtası yeme antibiyotikli hepsi.. mısır ve mısırdan üretilen her şey de ki çikolatalar da da var mısır şurubu her şeyde kullanılıyor gdo var..

Back