exlamation çok güzel arkadaşlar.şişesi siyah beyaz ünlem gibi. bir de she nin moru nu beğeniyorum
ben flormar touch beğenerek kullanıyorumhihoyyyt
ne ad koyacağımı ya da ne dendildiğini bilmediğim için bu ismi uygun gördüm.
evet açık parfümler için başlık var ben de genelde marketlerde satılan kozmetik firmalarının parfümlerinden bahsedilen başlık olsun istedim. çünkü merak ettiklerim var ve ben bunları hiç denemedim?
mesela flormarın parfümlerini deneyen kullanan var mı aranızda? yada she nin?
pastel, golden rose, caldion,cecile, c-thru, emiotion vs...
bu konudaki görüşlerinizi burada paylaşmanızı istiyorum.
bu parfüm n11 de günün fırsatında indirm yoruunza bakıp alacam inşexlamation u bende çok beğeniyorum kızlar süper bi parfüm sıcak kalıcı ama heryerde bulamıyorum mlsfyaaa bide onun mavisi yeşili falanda varmış arkadaşım mavisi çok güzel demişti onları zaten hiç görmedim deneyemedimde..ist.da bunları satan bildiğini,z yer varsa bakmak isterimmm
yesil olan yanı irisi harika ve cok kalıcı ....en kısa zamanda cecile i denemek istiyorum
arkadaşlar cecile kokuları ünlü parfümlere benzetilmiş kokularmış
mesela mavi olan armani mania, yeşil olan chanel allure,pembesi cacharel amor amora mor olanda chopard wish e benziyormuş
belissima feeligns yanı mavi olan harika kokuyor deo ve parfüm bir tandıgım satıyor elinden 10 adet deo su kalmıs bilginizeeben de bellisimanın mavi yeşil şişesini kullandım.muhteşem bi koku bana göre ama çok uçucu hiç kalmıyo.
bu kokuya yakın bildiğiniz baska bir koku varmıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?