Market Parfümleri

bim de satılan küçük şişelerde parfümler var onlara bayılıyorum.. hem küçücükler hemde güzel kokular seçimiş birde dolumlar gibi acı kokuda yok başta yoğun alkol kokusu onda gelmiyor ve ne hikmetse kalıcıda... çantama atıyorum ağırda değil..öyle gün arasında tazeliyorum biraz harika oluyorrralkisalkisalkis

privacy nin party serisindeki bayan parfümü güzel ben beğendim. öyle çok farklı bi koku değil ama lolita gibi şekerli vanilyalı ama baymayan bi koku tavsiye ederim. üstelik şişesi inanılmaz tatlı.

exlamation çok güzel arkadaşlar.şişesi siyah beyaz ünlem gibi. bir de she nin moru nu beğeniyorum

exlamation u bende çok beğeniyorum kızlar süper bi parfüm sıcak kalıcı ama heryerde bulamıyorum mlsfyaaa bide onun mavisi yeşili falanda varmış arkadaşım mavisi çok güzel demişti onları zaten hiç görmedim deneyemedimde..ist.da bunları satan bildiğini,z yer varsa bakmak isterimmm

Ben de üniversite yıllarımda Hazal diye bi parfüm kullanıyodum.Catherine Early den.İlk parfümümdü ve yıllarca kullandım.10 seneden fazla oldu ama hala da piyasada var bildiğim kadarıyla.Çok güzel geliyodu o zaman.Şimdi nasıl gelir koklasam bilemiyorum. :)

ben de bellisimanın mavi yeşil şişesini kullandım.muhteşem bi koku bana göre ama çok uçucu hiç kalmıyo.
bu kokuya yakın bildiğiniz baska bir koku varmıdır acaba

ben pastel passion (tutkulu) deodorant kullandım çok hoşuma gitmişti halada zaman zaman alıp kullanırım markette satılanların parfümünü alıp hiç denemedim canım o yüzden parfümdeki kalıcılıqı ne derecedir bilmem ama deodarantları gayet başarılıydı aldıqım markaların birkaç tane daha önericem cecile in moru çok güzeldir diğer renklerinden yeşilini denedim pek beyenmedim dorusu emation hakkında yorum yapamıcam kullanmadım hiç sheyi zaten denemeyen yoktur ki ben hepsine bayılıyorum yazları çok hafif şekerli yenilesi kokular bana göre sexy fun swetty e bayılıyorum ama en çok sexy kullandım aralarında birtek happyi önermem hiçgüzel deil :) CALDİONUDA esgeçmemek lazım

emotion mor güzl caldionda.. ayrıca blki görmssndr privacy oda gzl

bu parfüm n11 de günün fırsatında indirm yoruunza bakıp alacam inş

yesil olan yanı irisi harika ve cok kalıcı ....

ben de bellisimanın mavi yeşil şişesini kullandım.muhteşem bi koku bana göre ama çok uçucu hiç kalmıyo.
bu kokuya yakın bildiğiniz baska bir koku varmıdır acaba
belissima feeligns yanı mavi olan harika kokuyor deo ve parfüm bir tandıgım satıyor elinden 10 adet deo su kalmıs bilginizee

caldion kalıcı güzel cecile iris cok hos birde fiery ıı kokusu harika ve coook kalıcılar ....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…