• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Market Parfümleri

NilCeren

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
1.093
805
323
İzmir
ne ad koyacağımı ya da ne dendildiğini bilmediğim için bu ismi uygun gördüm.
evet açık parfümler için başlık var ben de genelde marketlerde satılan kozmetik firmalarının parfümlerinden bahsedilen başlık olsun istedim. çünkü merak ettiklerim var ve ben bunları hiç denemedim?
mesela flormarın parfümlerini deneyen kullanan var mı aranızda? yada she nin?
pastel, golden rose, caldion,cecile, c-thru, emiotion vs...

bu konudaki görüşlerinizi burada paylaşmanızı istiyorum.

she kullanan çok tanıdığım var çokda beğeniyolar kuzenim özellikle mor olanı kullanıyo tatlı şekerli bi kokusu var
cecile olanları ben beğeniyorum kullandımda baya ama kalıcı değiller malsf hiç uçuyo yada üstünde kalsa bile sadece derinde kalan bi kokusu var yayılmıyo kalıcı değil yani hiç
birde bim de satılar çok küçük şişeli kokular var ben onları çok seviyorum çantada cüzdanda taşımaya çok uygun kokularıda gayet güzel hem kalıyor uçmuyor hemde acı değil kokular güzel yapılmış bide çok ucuz turuncu olan noa nın taklidi ki ben onu beğeniyorum bide yeşil olanı beğeniyorum ama o neyin taklidi bilmiyorum çantamda taşıyım gün arasında ara ara sıkıyorum :)

içindeki alkol oranı fazla birçoğunu denedim üstümde kalan olmadı ama kesilikle avon parfümlerinden daha kalıcılar avon alıcağıma emotion alırım ki en sevdiğim odur...

ne tarz kokular seversin canım?
ben daha çok fresh kokuları severim mesela.

açık parfümlerden de ralph lauren tavsiye ederim,uzun süre kullandım..
geçen hafta da davidoff aldım d&p'den o da çok hoş

aslında ne tarz koku sevdiğimi tam olarak bende bilmiyorum.
çiçek kokularını sevmiyorum, fresh kokuları da. ama şöyle temiz ferah koku olsun bana. noa öneriliyor mesela.
ralph lauren nasıl bir koku ne kokusu?
bu market parfümü dediklerimizde var mı bu tarz bir koku??

en kısa zamanda cecile i denemek istiyorum

arkadaşlar cecile kokuları ünlü parfümlere benzetilmiş kokularmış

mesela mavi olan armani mania, yeşil olan chanel allure,pembesi cacharel amor amora mor olanda chopard wish e benziyormuş

Son düzenleyen: Moderatör:

Flormar touch ve Cecile (pembe) kullandım. ikide güzel ama flormarın kokusu daha kalıcı.

She, emotion ve xo kullandım.She ve xo'nun pembesi çok güzel sık sık kullanırım.Emotion'ın da harmony güzel.Açık parfüm alacağıma market parfümü alırım en azından daha sağlıklı.

ben cecile in pembesini kullandim amor amor a pek benzemiyo bence çiçek kokusu olmasindan olabilir ama çok hostu ve eski sevgilim çok begenmisti

Back