Kusura bakmayın biraz sert bir yorum olacak ama adam sizi yoklamış, sizde tav olmuş peşine düşmüşsünüz ama adamdan beklediğiniz ilgiyi göremeyince trip atmışsınız. Adamın ciddi bir niyeti yok öyle bir niyeti olsa iki yılda en az 100 defa size ulaşırdı. Öyle sizi süzmelerini falanda ciddiye almayın malesef ülkemizde boşanmış bekar bayanların sıkıntısı o, erkekler malesefki o bayanlara daha farklı niyetlerle yaklaşıyorlar. Ayrıca bir erkeğin iki sen boyunca hiçbirşey söylemeden sapık gibi sizi takip etmeside pek normal duygusal niyetle gibi gelmedi bana. Hep söylüyorum gerçekten aşık olan en azından hoşlanan adam bir yolunu bulur tanışırdı ki siz zaten gerekli cesareti vermiş onun sizi takip etmesine ses çıkarmamışsınız. Birde lütfen yanlış anlamayın sizin için söylüyorum. Mesleğim gereği bir sürü olumsuz örneği ile karşışaştım Kesinlikle kadınların ilk adımı atmasına da karşı değilim ama iki çocuk annesi bir kadının çok iyi tanımadığı, karakterini çevresini bilmediği bir adama sosyal medya üzerinden ulaşıp tanışması sıkıntı yaratabilir. Özellikle erkekler ilk adımıda siz atınca size çok kolay farklı niyetlerle yaklaşıp siz ters cevaplar verincede o mesajları kullanıp sizi zor durumda bırakabilir buna benzer bir durumda velayeti kaybeden anne gördüm. Tanıdığınız huyunu suyunu bildiğiniz bir insansa belki ilk adım atılavbilir ama diğer türlü çok sıkıntılı sonuçları olabilir.