- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
Ben eşinden ayrılmjş 33 yaşinda bir bayanım.2 çocuk annesiyim.Evimin yakınındaki markete gider gelirim yakın diye tercihimi oradan yana kullanıyorum.Markette yönetici olan bir bey var.Bakışlarını yakaladım.Sonra kasiyerler bir gün dedikodu yaparrken x beyin eşinden ayrılmış olduğu ve bir kızı olduğunu tesadüf öğrendim.Sonra bu bey ne zaman ben gitsem.eli ayağına dolaşıyor.Hissediyorum ve ben marketten çıkıp binaya girene kadar arkamdan bakmalara başladı.Yani son zamanlarda belli etmeye başladı Ben marketten çıkıyorum eve doğru giderken oda çıkıyor ve arkamdan bakıyor uzun uzun.En son ismini markette duydugum için sosyal medyadan buldum ulaştım kendisine bu arada bende beğeniyorum kendisini dikkatimi de çekince bakışları ulaştım.Bir müşterisi olduğumun marketin meraktan hesabına baktığımı falan söyledim hemen tahmin etti ben olduğumu sonra konuştuk( sadece sosyal.medya üzerinden konuşurken markete gittim ama yine aynı resmiyet hiç konuşmadık bakışıyoruz çocuk gibi ya ) yaşı benden küçükmüş 3-4 yaş küçük medeni durumu benim gibi...2 Yıldır dikkatini çekiyormusum anlıyım diye çok şey yapmış.Konuşmaya cesaret edememiş çünkü ters tepki verirsem rezil olma ihtimali varmış.Sert duruşum olduğumdan bahsetti hoşlandiğindan bahsetti 3 gün oldu içime sinmeyen şeyler var çapkın birisi gibi yaşı benden küçük.Ben uzun boylu etine dolgun kapalı bir bayanım o daha genç fit görünüyor uzun boylu zayıf çok yakışıklı değil ama orta halli.Ama nedense ben yine herzamanki özgüvensizliğimdenmi bilemem bu bana bakmaz başka vardır bunun şimdi ilk ben yazdım gözünden düştüm vs vs.....kurdum da kurdum en son ya kusura bakma daha görüşemem ben dedim seninle beni tanımak istiyor gibi değilsin çok istekli ilgili göremedim seni dedim kapattım girti :)