• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Market müdürü ve bakışmalarımız

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Ben eşinden ayrılmjş 33 yaşinda bir bayanım.2 çocuk annesiyim.Evimin yakınındaki markete gider gelirim yakın diye tercihimi oradan yana kullanıyorum.Markette yönetici olan bir bey var.Bakışlarını yakaladım.Sonra kasiyerler bir gün dedikodu yaparrken x beyin eşinden ayrılmış olduğu ve bir kızı olduğunu tesadüf öğrendim.Sonra bu bey ne zaman ben gitsem.eli ayağına dolaşıyor.Hissediyorum ve ben marketten çıkıp binaya girene kadar arkamdan bakmalara başladı.Yani son zamanlarda belli etmeye başladı Ben marketten çıkıyorum eve doğru giderken oda çıkıyor ve arkamdan bakıyor uzun uzun.En son ismini markette duydugum için sosyal medyadan buldum ulaştım kendisine bu arada bende beğeniyorum kendisini dikkatimi de çekince bakışları ulaştım.Bir müşterisi olduğumun marketin meraktan hesabına baktığımı falan söyledim hemen tahmin etti ben olduğumu sonra konuştuk( sadece sosyal.medya üzerinden konuşurken markete gittim ama yine aynı resmiyet hiç konuşmadık bakışıyoruz çocuk gibi ya ) yaşı benden küçükmüş 3-4 yaş küçük medeni durumu benim gibi...2 Yıldır dikkatini çekiyormusum anlıyım diye çok şey yapmış.Konuşmaya cesaret edememiş çünkü ters tepki verirsem rezil olma ihtimali varmış.Sert duruşum olduğumdan bahsetti hoşlandiğindan bahsetti 3 gün oldu içime sinmeyen şeyler var çapkın birisi gibi yaşı benden küçük.Ben uzun boylu etine dolgun kapalı bir bayanım o daha genç fit görünüyor uzun boylu zayıf çok yakışıklı değil ama orta halli.Ama nedense ben yine herzamanki özgüvensizliğimdenmi bilemem bu bana bakmaz başka vardır bunun şimdi ilk ben yazdım gözünden düştüm vs vs.....kurdum da kurdum en son ya kusura bakma daha görüşemem ben dedim seninle beni tanımak istiyor gibi değilsin çok istekli ilgili göremedim seni dedim kapattım girti :)

bence onun hakkında duyduklarınıza hemen inanmayın. sizin eşinizden ayrı ve çocuklu olduğunuzu biliyorsa şartları eşit gibi göstermeye çalışmış olabilir duygusal bağ kurmanız için. nedense bana pek sağlıklı gelmedi süreç.. bende yeteri kadar motive olan bir erkeğin en azından gelip direk açılmak yerine dolaylı olarak bile olsa birşeyleri bahane edip iletişim kurmasını beklerdim. bence sezgilerinizde ve konuyu kapatmakta haklısınız...

Keşke biraz daha bekleseydiniz ilk adımı o atsaydı yanlış bir izlenim vermemek için sizi kolay erişebilemeceğini anlaması için dünyanın bin bir türlü hali var insanlara güven olmaz konuyu kapatmanız iyi olmuş bence.

Keşke önce o yazsaymış. Bu şekilde farklı anlamlar çıkarabilir. Sonuçta erkek olan o yazabilirdi istese. Utanma sıkılma bahane. Yanlış anlaşılmaktan korkuyorsa eğer bir kadın daha çok yanlış anlaşılabilir..

Şişman olmanız , onun çok yakışıklı(!) olmaması bence hiç sorun değil.
Ama sizin böyle daha 3 günlük adama deli gibi trip atmanız evet sorun.
Şimdi o adam sizi çocuk gibi ve boş yere kapris yapan bir kadın olarak görüyordur.
Bence marketi değiştirin.

Umut vadetmiyor malesef... En çok şey kısmında irite oldum ben sizi süzüyormuş da siz marketen eve gidene kadar arkanızdan izliyormuş falan pek bir beyefendi bulamadım itici geldi. 2 yıldır dikkatini çekiyormuşsunuz da cesaret edemiyormuş da arkadan uzun uzun kesmeye cesaret ediyor ama! Seviyesiz buldum kusura bakmayın.

Çelişkiler yumağı olmuşsunuz.
Sert duruşunuz var ama internetten bulup adamla konuşmuşsunuz.
Medeni durumu benim gibi diyorsunuz o da boşanmış ve çocuklu mu?
Sizin iki evladınız var böyle düşüncesiz hareket etmişsiniz gibi geldi bana.
Adam ilk adımı atmamış, pasif takılmış siz fazla girişken davranıp sonra sen de çok girişken değilsin diyip bırakmışsınız.
Bir de bekarsa yaşı küçükse potansiyel bir kv sorununuz var demektir.
Size tavsiyem önce atlayıp sonra yok bu olmadı diyip çekilmemeniz
Bin düşünüp bir adım atacaksınız, çocuklar var

Kusura bakmayın biraz sert bir yorum olacak ama adam sizi yoklamış, sizde tav olmuş peşine düşmüşsünüz ama adamdan beklediğiniz ilgiyi göremeyince trip atmışsınız. Adamın ciddi bir niyeti yok öyle bir niyeti olsa iki yılda en az 100 defa size ulaşırdı. Öyle sizi süzmelerini falanda ciddiye almayın malesef ülkemizde boşanmış bekar bayanların sıkıntısı o, erkekler malesefki o bayanlara daha farklı niyetlerle yaklaşıyorlar. Ayrıca bir erkeğin iki sen boyunca hiçbirşey söylemeden sapık gibi sizi takip etmeside pek normal duygusal niyetle gibi gelmedi bana. Hep söylüyorum gerçekten aşık olan en azından hoşlanan adam bir yolunu bulur tanışırdı ki siz zaten gerekli cesareti vermiş onun sizi takip etmesine ses çıkarmamışsınız. Birde lütfen yanlış anlamayın sizin için söylüyorum. Mesleğim gereği bir sürü olumsuz örneği ile karşışaştım Kesinlikle kadınların ilk adımı atmasına da karşı değilim ama iki çocuk annesi bir kadının çok iyi tanımadığı, karakterini çevresini bilmediği bir adama sosyal medya üzerinden ulaşıp tanışması sıkıntı yaratabilir. Özellikle erkekler ilk adımıda siz atınca size çok kolay farklı niyetlerle yaklaşıp siz ters cevaplar verincede o mesajları kullanıp sizi zor durumda bırakabilir buna benzer bir durumda velayeti kaybeden anne gördüm. Tanıdığınız huyunu suyunu bildiğiniz bir insansa belki ilk adım atılavbilir ama diğer türlü çok sıkıntılı sonuçları olabilir.

Back